Παρατήρησα, μετά απο reboot, στο stock mail οτι την 1η φορά που το πατάς απλά εμφανίζεται η κουκκίδα κάτω του και με τη 2η ανοίγει το παράθυρο. Και στον imac που έχω και στο macbook pro.

macOS Catalina bugs
Δημοσίευση 16/10/2019 - 21:47
Ad
Δημοσίευση 16/10/2019 - 22:32
Παρατήρησα, μετά απο reboot, στο stock mail οτι την 1η φορά που το πατάς απλά εμφανίζεται η κουκκίδα κάτω του και με τη 2η ανοίγει το παράθυρο. Και στον imac που έχω και στο macbook pro.
Ισχύει, το ίδιο και σε εμένα.
Δημοσίευση 17/10/2019 - 07:57
Κάποιες φορές όταν θέλω να δω κάτι στην TV από το Internet, ανοίγω ένα ξεχωριστό παράθυρο του browser και το μεταφέρω εκεί.
Το θέμα είναι ότι όσο είναι ανοιχτό το παράθυρο στην TV, ο App Switcher (cmd+tab) δεν λειτουργεί σωστά καθώς ως πρώτη επιλογή αναγνωρίζει το παράθυρο στην TV.
Αυτό γίνεται απ' όσο είδα σε όλες τις εφαρμογές που μπορεί να έχουν ανοιχτό παράθυρο σε εξωτερική μονάδα προβολής.
Ακόμα και με κλικ επάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής στο Dock, χρειάζεται να γίνει διπλό κλικ για να γίνει μετάβαση στην επιθυμητή εφαρμογή. Έτσι η εναλλαγή γίνεται κόλαση.
Εκνευριστικό.
Δημοσίευση 18/10/2019 - 16:22
Mbp 2017 tb μετά από clean install catalina μου εμφάνισε 3 ssd τα δυο ειναι data νομιζω !! τι ειναι αυτο ?
Στο Terminal τρέξε την εντολή diskutil list και ανέβασε ένα screenshot εάν σου είναι εύκολο.
αυτο ειναι
Φίλε Βασίλη στη beta είχα διαβάσει κάπου για το συγκεκριμένο με το διπλό volume Macintosh HD - Data.
Θα το ψάξω αύριο και θα σου πω.
Για ελέγξτε και οι υπόλοιποι μήπως και κάποιος άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο.
Φίλε Βασίλη το έψαξα όσο μπορούσα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω καμία λύση πάνω στο συγκεκριμένο.
Σε beta είχε εμφανιστεί και πάλι το συγκεκριμένο πρόβλημα χωρίς να έχει δωθεί λύση.
Άλλος ένας φίλος με το ίδιο πρόβλημα έχει κάνει αναφορά στο Communities χωρίς ωστώσο να έχει πάρει ακόμα κάποια απάντηση.
Μιας και είναι φρέσκια ακόμα η εγκατάσταση, εγώ στη θέση σου θα έκανα εκ νέου clean install.
Είναι ακόμα ένα από τα περίεργα του Catalina.
Αφού το έστειλες στο Service, τέλος!
Και να μην τους το έλεγες, αυτοί και το καπάκι μόνο να σηκώσουν, μετά θα πατήσουν κι ένα clean install.
Μολις με πήρανε τηλ απο Document οτι ειναι ετοιμο το MBP οσο αναφορά το προγραμμα για αλλαγή πληκτρολογιου κ.α .
με το θεμα μας, μου είπε οτι είναι τελείως φυσιολογικό αυτο που εμφανίζει τα 3 SSD!
είναι λέει από το Catalina και δεν είναι καποιο bugs !!
Όποτε δεν συντρέχει λόγος να πειράξουμε λέει το λειτουργικό .. για να δούμε.
Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 18/10/2019 - 16:27
Δημοσίευση 19/10/2019 - 21:38
ξέρει κανείς γιατί έχει 4-5 ώρες να κατεβεί το catalina από το app store ? φταίει κάτι ?
μου το κανει παντα οχι μονο σημερα
Δημοσίευση 20/10/2019 - 13:43
mail bugs vol.23898: στο mail app εξαφανιστηκε ο φακελος με τα flagged messages.Δημιουργησα εναν καινουργιο smart folder και οκ...
Ενα θετικο να πω στο safari οτι επαψε αυτο το εκνευριστικο "feature"να κανει log in απο μονο του με το που συμπληρωνες username/password σε ενα σαιτ.Χωρις να πατησεις το εντερ...
Δημοσίευση 20/10/2019 - 16:28
mail bugs vol.23898: στο mail app εξαφανιστηκε ο φακελος με τα flagged messages.Δημιουργησα εναν καινουργιο smart folder και οκ...
Ενα θετικο να πω στο safari οτι επαψε αυτο το εκνευριστικο "feature"να κανει log in απο μονο του με το που συμπληρωνες username/password σε ενα σαιτ.Χωρις να πατησεις το εντερ...
Αυτό με το σαφάρι με βόλευε γαμωτο....ήταν πριν την τελευταία αναβάθμιση που έδωσε ο σαφάρι με μογιαβε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/10/2019 - 17:24
Αυτό με το σαφάρι με βόλευε γαμωτο....ήταν πριν την τελευταία αναβάθμιση που έδωσε ο σαφάρι με μογιαβε
Σεβαστο. Εμενα καθολου γιατι σε καποια σαιτ ειχε επιλογη remember me για να μην ξαναβαζω τους κωδικους και ολο το ξεχναγα να το πατήσω.και δωστου παλι απο την αρχη τα username/passwords
Δημοσίευση 20/10/2019 - 17:30

Δημοσίευση 20/10/2019 - 17:34
Δημοσίευση 22/10/2019 - 07:07
Μολις με πήρανε τηλ απο Document οτι ειναι ετοιμο το MBP οσο αναφορά το προγραμμα για αλλαγή πληκτρολογιου κ.α .
με το θεμα μας, μου είπε οτι είναι τελείως φυσιολογικό αυτο που εμφανίζει τα 3 SSD!
είναι λέει από το Catalina και δεν είναι καποιο bugs !!
Όποτε δεν συντρέχει λόγος να πειράξουμε λέει το λειτουργικό .. για να δούμε.
Δημοσίευση 22/10/2019 - 15:06
Η μονη λυση εδω: https://discussions....0713674?page=15 απο nikbelikov την οποια και θα δοκιμασω....
Η λυση αυτη δουλευει. Ta notes συγχρονιζονται κανονικα,επιτελους.
Δημοσίευση 22/10/2019 - 16:56
Το βρήκα Σάκη.
Έπρεπε να κάνω κάποιες ρυθμίσεις μέσα από το MIDI.
Τώρα παίζει καμπάνα!
Τελικά είναι θεματάκι του Catalina αυτό με τον ήχο και την TV. Μετά από shut down και εκκίνηση, το έκανε πάλι και έπρεπε να το ρυθμίσω και πάλι από το MIDI.
Δημοσίευση 22/10/2019 - 20:30
Σήμερα άρχισε να κάνει και τα περίεργά του με το Dock. Κάθε λίγο και λιγάκι εξαφανίζεται. Φφφφφ....
Δημοσίευση 22/10/2019 - 21:52
Σήμερα άρχισε να κάνει και τα περίεργά του με το Dock. Κάθε λίγο και λιγάκι εξαφανίζεται. Φφφφφ....
Στα καλά καθούμενα Δημήτρη; Έχεις κάνει το συμπληρωματικό update που έχουν δώσει για το Catalina?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες