Θα μπεις στο Recovery και...
Τωρα να πω οτι καταλαβα....θα πω ψεματα!
Το θεμα ειναι κατα το ''download new update''....
Σα να κολλαει και να μην κανει download το αρχειο...
Ευχαριστω φυσικα!
Δημοσίευση 09/10/2019 - 14:50
Θα μπεις στο Recovery και...
Ευχαριστω φυσικα!
Δημοσίευση 09/10/2019 - 14:51
Εάν έχει περαστεί με clean install το Catalina, τότε δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει σε κάτι.
Με update, το ένα πάνω στο άλλο, καλό είναι να γίνει μια φορά boot στο Safe Mode.
Κακό μια φορά δεν κάνει ούτε στην μια περίπτωση ούτε στην άλλη.
Δημοσίευση 09/10/2019 - 14:54
Ευχαριστω φυσικα!
Πιθανότατα να υπάρχει πρόβλημα με την ώρα και την ημερομηνία του Mac σου.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει η αναβάθμιση.
Με τον τρόπο που περιγράφεται στο άρθρο, πας και την διορθώνεις. Αυτό όμως πρέπει να γίνει από το Terminal στο Recovery.
Edit: Αν θυμάμαι σωστά, μπορείς να το κάνεις και από το Terminal μέσα από περιβάλλον macOS με sudo.
Τελευταία επεξεργασία από: IIIuvatar1981, 09/10/2019 - 14:58
Δημοσίευση 09/10/2019 - 15:06
Παιδιά έχετε παρατηρήσει αν στο Safari λειτουργούν οι ανοιχτές καρτέλες? από την αναβάθμιση του Safari στην έκδοση 13 και μετά δεν μου λειτουργεί ούτε στο MacBook ούτε στο iPhone και έχω κάνει πόσες προσπάθειες
Αναφέρομαι σε MacBook pro 2017 με αναβάθμιση σε Catalina και iPhone 6 Plus με την τελευταία 12 άρα
Δημοσίευση 09/10/2019 - 15:13
Πιθανότατα να υπάρχει πρόβλημα με την ώρα και την ημερομηνία του Mac σου.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει η αναβάθμιση.
Με τον τρόπο που περιγράφεται στο άρθρο, πας και την διορθώνεις. Αυτό όμως πρέπει να γίνει από το Terminal στο Recovery.
Edit: Αν θυμάμαι σωστά, μπορείς να το κάνεις και από το Terminal μέσα από περιβάλλον macOS με sudo.Και
Και παλι ευχαριστω θερμα!
Δημοσίευση 09/10/2019 - 15:21
Παιδιά έχετε παρατηρήσει αν στο Safari λειτουργούν οι ανοιχτές καρτέλες? από την αναβάθμιση του Safari στην έκδοση 13 και μετά δεν μου λειτουργεί ούτε στο MacBook ούτε στο iPhone και έχω κάνει πόσες προσπάθειες
Αναφέρομαι σε MacBook pro 2017 με αναβάθμιση σε Catalina και iPhone 6 Plus με την τελευταία 12 άρα
Αυτό που παρατήρησα πριν λίγο (μιας και είπες για το Safari), είναι ότι ενώ είχα έναν σύνδεσμο ανοιχτό με pdf κείμενο, ξαφνικά μόλις πάτησα να επιστρέψω στον Safari, είδα αυτή την εικόνα.
Screen Shot 2019-10-09 at 16.09.05.png 1.26MB
33 λήψεις
αντί να δω αυτή κανονικά
Screen Shot 2019-10-09 at 16.20.06.png 329.29KB
33 λήψεις
Όχι ότι χρησιμοποιώ τον Safari γενικά. Μακριά!
Δημοσίευση 09/10/2019 - 15:30
Εκανα οτι περιγραφει ο φιλος σχετικα με ωρα και terminal...αλλα δεν καταφερα να κανω την αναβαθμιση...
Να ξεκαθαρισω πως προσπαθω να κανω την ολη διαδικασια μεσα απο το software update
Βρισκει την αναβαθμιση αλλα οταν παει να προχωρησει πεταει ενα μηνυμα που λεει...The request timed out. An error occurred while installing the selected update.
Καθε προταση δεκτη!
Δημοσίευση 09/10/2019 - 15:37
Εκανα οτι περιγραφει ο φιλος σχετικα με ωρα και terminal...αλλα δεν καταφερα να κανω την αναβαθμιση...
Να ξεκαθαρισω πως προσπαθω να κανω την ολη διαδικασια μεσα απο το software update
Βρισκει την αναβαθμιση αλλα οταν παει να προχωρησει πεταει ενα μηνυμα που λεει...The request timed out. An error occurred while installing the selected update.
Καθε προταση δεκτη!
![]()
Τώρα είσαι σε Mojave στην 10.14.6 και προσπαθείς να κατεβάσεις το Catalina ώστε να το περάσεις από πάνω;
Δημοσίευση 09/10/2019 - 15:48
Τώρα είσαι σε Mojave στην 10.14.6 και προσπαθείς να κατεβάσεις το Catalina ώστε να το περάσεις από πάνω;
Ναι ειμαι με Mojave αλλα στην 10.14.5
δεν παει ουτε στην 10.14.6....βγαζει το ιδιο μηνυμα
Δημοσίευση 09/10/2019 - 16:58
Ευχαριστω! Το δοκιμαζω!
Κατι δεν παει καλα...
Με το αρχειο που μου ειπε ο φιλος πιο πανω εκανε κανονικα την διαδικασια του update...ομως...ομως...ενω δειχνει να κανει update...εχει σταματησει στη μεση περιπου....εδω και ωρα και δεν παει παρακατω...δηλαδη μαυρη οθονη με μηλαρακι....και απο κατω η μπαρα...που δεν προχωραει....
Τι να κανω (εκτος απο το να περιμενς οσο μπορω μπας και...) να τον κλεισω ? Θα κανω ζημια? Ουφ....πρωτη φορα τετοια ταλαιπωρια!!
Δημοσίευση 09/10/2019 - 17:13
Κατι δεν παει καλα...
Με το αρχειο που μου ειπε ο φιλος πιο πανω εκανε κανονικα την διαδικασια του update...ομως...ομως...ενω δειχνει να κανει update...εχει σταματησει στη μεση περιπου....εδω και ωρα και δεν παει παρακατω...δηλαδη μαυρη οθονη με μηλαρακι....και απο κατω η μπαρα...που δεν προχωραει....
Τι να κανω (εκτος απο το να περιμενς οσο μπορω μπας και...) να τον κλεισω ? Θα κανω ζημια? Ουφ....πρωτη φορα τετοια ταλαιπωρια!!
Κάτι δεν πάει καλά με το λειτουργικό σου. Πιθανότατα. Πόση ώρα έχει μείνει στο μήλο; Κρατάς backups με το Time Machine;
Τρέχεις κάποιο antivirus ή cleaner;
Δημοσίευση 09/10/2019 - 17:24
Εχω backup με time machine...
ΕΙναι αεκετη ωρα δεν ειναι λογικο!
Οποτε....restart??
Κανενα antivirus ή cleaner...αλλα δεν πιστευω να εχει καποιο τετοιο θεμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες