Ευχαριστώ πολύ θα τα δοκιμάσω!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στείλε εάν θέλεις το πρόβλημα και εδώ.
Δημοσίευση 12/10/2019 - 17:24
Ευχαριστώ πολύ θα τα δοκιμάσω!
Δημοσίευση 12/10/2019 - 17:29
Το έχω δοκιμάσει δεν άλλαξε τίποταΔες κι αυτό το άρθρο φίλε μου.
https://appletoolbox...eck-these-tips/
Δημοσίευση 12/10/2019 - 17:49
Η βαθμονόμηση της μπαταρίας πως είναι σε σας με catalina?
Το αφήνω μια ώρα σε sleep στο 29% ( οπως εχω αναφερει δουλευω τις μπαταρίες 20 με 90% ) .
Οταν το άνοιξα έδειχνε 29% και μετα απο 1 λεπτο που έπεσε το μάτι μου έλεγε 25%. Lag στην ανάγνωση?
Δημοσίευση 12/10/2019 - 18:00
Η βαθμονόμηση της μπαταρίας πως είναι σε σας με catalina?
Το αφήνω μια ώρα σε sleep στο 29% ( οπως εχω αναφερει δουλευω τις μπαταρίες 20 με 90% ) .
Οταν το άνοιξα έδειχνε 29% και μετα απο 1 λεπτο που έπεσε το μάτι μου έλεγε 25%. Lag στην ανάγνωση?
Δημήτρη 4% σε ένα λεπτό είναι πολύ.
Μήπως έτρεχαν κάποιες διεργασίες του συστήματος; Έλεγξες;
Ξανακάνε το ίδιο για επιβεβαίωση 2-3 φορές.
Δημοσίευση 12/10/2019 - 18:03
Δημοσίευση 12/10/2019 - 18:07
Δημήτρη 4% σε ένα λεπτό είναι πολύ.
Μήπως έτρεχαν κάποιες διεργασίες του συστήματος; Έλεγξες;
Ξανακάνε το ίδιο για επιβεβαίωση 2-3 φορές.
Όχι 29% το άφησα στις 6 παρά 10 που έφυγα και το έβαλα σε sleep. Mετά από μια ώρα που γύρισα το ειδα παλι 29% (περιμενα να εχει φαει 1-2%) αλλα βλεπω μπαμ να κανει το drop αυτο.
Δεν είναι ότι δεν διαρκεί αρκετά σκέψου το πρωί το άνοιξα με 85% το δούλεψα αρκετά και μόλις τώρα το έβαλα που πήγε 20%.
Αν ξαναγίνει να δω για SMC- PRAM reset?
Δημοσίευση 12/10/2019 - 18:13
Όχι 29% το άφησα στις 6 παρά 10 που έφυγα και το έβαλα σε sleep. Mετά από μια ώρα που γύρισα το ειδα παλι 29% (περιμενα να εχει φαει 1-2%) αλλα βλεπω μπαμ να κανει το drop αυτο.
Δεν είναι ότι δεν διαρκεί αρκετά σκέψου το πρωί το άνοιξα με 85% το δούλεψα αρκετά και μόλις τώρα το έβαλα που πήγε 20%.
Αν ξαναγίνει να δω για SMC- PRAM reset?
A! OK. Sorry, δεν το κατάλαβα καλά έτσι όπως το διάβασα.
Ναι, άμα δεις τίποτα περίεργες βουτιές στην ενέργεια κάνε τα παραπάνω.
Έλεγξε όμως και το Activity Monitor μήπως κάποιο process έχει υψηλή δραστηριότητα.
Συνήθως μεγάλη ζημιά κάνουν τα processes του iCloud και Spotlight. Δεν είναι τα μόνα φυσικά.
Δημοσίευση 12/10/2019 - 19:08
A! OK. Sorry, δεν το κατάλαβα καλά έτσι όπως το διάβασα.
Ναι, άμα δεις τίποτα περίεργες βουτιές στην ενέργεια κάνε τα παραπάνω.
Έλεγξε όμως και το Activity Monitor μήπως κάποιο process έχει υψηλή δραστηριότητα.
Συνήθως μεγάλη ζημιά κάνουν τα processes του iCloud και Spotlight. Δεν είναι τα μόνα φυσικά.
Σε ευχαριστώ
Τώρα έφαγα ένα καλό bug ( full brightness ) . Μετα απο sleep (στο ρευμα συνδεδεμενο -φορτιζε) οπως ανοιγει το πληκτρολογιο- Touch Bar και θελει 1 δευτερολεπτο να παρει μπρος η οθόνη ( μετα το καταλινα γινεται αυτο με την οθονη) πάτησα το Touch ID να ξεκλειδωσει απο συνήθεια χωρις να εχει ανοιξει η οθονη. Ξεκλειδωνει , αλλα η οθονη οπως ανοιγε ηταν γεματη οριζοντιες μπαρες σαν flickering και το ποντικι ηταν τετραγωνο χωρις να μπορω να δω κατι απλα το κουναγα. Με shutdown - boot παιζουν ολα κομπλε. Δεν μου εχει ξανασυμβει. Τι σου λεει αυτο?
Y.Γ κάτι τετοιο σκέψου 86338d1288707361-macbook-air-11-foto.jpg
Τελευταία επεξεργασία από: metallurgy, 12/10/2019 - 19:11
Δημοσίευση 12/10/2019 - 20:30
Σε ευχαριστώ
Τώρα έφαγα ένα καλό bug ( full brightness ) . Μετα απο sleep (στο ρευμα συνδεδεμενο -φορτιζε) οπως ανοιγει το πληκτρολογιο- Touch Bar και θελει 1 δευτερολεπτο να παρει μπρος η οθόνη ( μετα το καταλινα γινεται αυτο με την οθονη) πάτησα το Touch ID να ξεκλειδωσει απο συνήθεια χωρις να εχει ανοιξει η οθονη. Ξεκλειδωνει , αλλα η οθονη οπως ανοιγε ηταν γεματη οριζοντιες μπαρες σαν flickering και το ποντικι ηταν τετραγωνο χωρις να μπορω να δω κατι απλα το κουναγα. Με shutdown - boot παιζουν ολα κομπλε. Δεν μου εχει ξανασυμβει. Τι σου λεει αυτο?
Y.Γ κάτι τετοιο σκέψου 86338d1288707361-macbook-air-11-foto.jpg
Δημοσίευση 12/10/2019 - 20:34
Φίλε Δημήτρη αυτό πιθανολογώ ότι είναι ένα από τα προβλήματα που δημιουργεί το Catalina εφόσον όπως λες δεν είχε συμβεί άλλη φορά όσο το Mac έτρεχε το Mojave.Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο για το συγκεκριμένο. Ωστόσο θα κάνω μια αναζήτησή να δω κατά πόσο και εάν έχει αναφερθεί το ίδιο ή παρόμοιο περιστατικό μετά την εγκατάσταση του νέου λειτουργικού.Από Mac σε Mac σίγουρα προκύπτουν διάφορα παράξενα πράγματα. Ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε ακόμα στις πρώτες μέρες και μέχρι να βγεί τουλάχιστον η πρώτη αναβάθμιση.Στην beta υπάρχουν ελάχιστοι beta testers. Στην επίσημη έκδοση είναι όλοι beta testers.
Nαι δεν ανησυχω πλεον συνονοματε το έβιασα και γω με το touchId και έγιναν ολα μαζι .Ειδα οτι ειχε και το power nap ανοιχτο οταν ειναι στον φορτιστη ( ενω πριν με μοχαβε ηταν κλειστο) . Ισως ειναι και αυτο Τωρα εκανα reset το σαφαρι και εστρωσε και αυτο. Ολα καλα.. Δεν γινεται να πεθανουμε κιολας θα το χαρουμε οσο δεν παει..
Τελευταία επεξεργασία από: metallurgy, 12/10/2019 - 20:34
Δημοσίευση 12/10/2019 - 20:36
Τελευταία επεξεργασία από: IIIuvatar1981, 12/10/2019 - 20:36
Δημοσίευση 12/10/2019 - 20:41
Ο φίλος Γιώργος (giodis), με βάση το πρόβλημα εγκατάστασης του Catalina που αντιμετώπισε ο φίλος aliask, έφτιαξε έναν οδηγό στο blog του, macnotes.Τον ευχαριστώ για την αναφορά του σε μένα προσωπικά και ελπίζω αυτός ο οδηγός να φανεί χρήσιμος και σε άλλους φίλους που πιθανόν θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα.
Άψογοι και οι 2 σας ευχαριστούμε άπειρα που μας βγάζετε από το σκοτάδι
Δημοσίευση 12/10/2019 - 22:04
Nα και ένα bug πριν καν γίνει install το Catalina.
(κανονικό update από Mac mini late 2012, i7).
Δημοσίευση 12/10/2019 - 23:13
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες