Ας το καλό ρε παιδιά.. Ρολόγια πουλώ αλλά παράγγειλα και εγώ ένα,
Mε γειααα
και επειδη εισαι ο ανθρωπος μας πες μας ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να καθαριζουμε το stainless steel αν κανει γρατζουνιες;
Δημοσίευση 23/09/2020 - 12:32
Ας το καλό ρε παιδιά.. Ρολόγια πουλώ αλλά παράγγειλα και εγώ ένα,
Mε γειααα
και επειδη εισαι ο ανθρωπος μας πες μας ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να καθαριζουμε το stainless steel αν κανει γρατζουνιες;
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 23/09/2020 - 12:50
Να είσαι καλά γενικά όλα τα ρολόγια stainless steel θέλουν βούρτσα (λούστρο) και γίνονται καινούργια όποια παιδιά είναι απο Ρόδο η κατεβείτε κάτω δωρεάν γυάλισμα
Δημοσίευση 23/09/2020 - 12:51
Mε γειααα
Δημοσίευση 23/09/2020 - 13:05
Δημοσίευση 23/09/2020 - 14:21
Όποιος ενδιαφέρεται για 6αρι space grey 40mm υπάρχει ήδη διαθέσιμο στο you!
Μου κάνει εντύπωση το να το δίνει άμεσα διαθέσιμο, και σε άλλες αλυσίδες, όπως istorm πχ να μην είναι.. Εντωμεταξύ συνήθως Παρασκευές γίνονται τα επίσημα λανσαρίσματα συνήθως αν θυμάμαι καλά. Δε θα μου φανεί περίεργο να ακούσουμε πως μεθαύριο 25 του μήνα ξεκινάνε οι διαθεσιμότητες, αλλά και πάλι, κάποιοι λένε για παραλαβές και από άλλα..
Δημοσίευση 23/09/2020 - 14:30
Νωρίτερα έδειχνε το Πλαίσιο ότι είχε "τελευταία τεμάχια" και μάλιστα 2 για το μαύρο το 44άρι. Αυτό είχα προπαραγγείλει τηλεφωνικώς. Τους πήρα τηλέφωνο να δω τί γίνεται και μου είπαν ότι παρέλαβαν σήμερα κάποια και εξαντλήθηκαν στις προπαραγγελίες και ότι για να μη με πάρουν σήμερα δεν έχει έρθει η σειρά μου. Τους λέω ότι βλέπω online δύο διαθέσιμα και ότι μπορώ επιτόπου να κάνω παραγγελία και μάλιστα μου δείχνει παράδοση αύριο. Το τσέκαρε πάλι και μου λέει "όχι έχουν εξαντληθεί. Αν το προχωρίσετε online θα σας πάρουμε τηλ να σας πούμε ότι δεν το έχουμε διαθέσιμο."
Οπότε παρέλαβαν σήμερα και επικοινώνησαν με τους πρώτους. Τώρα όσον αφορά τα τεμάχια που έδειχνε διαθέσιμα online, ή άφησαν 2-3 να φύγουν έτσι επιτόπου ή απλά το έγραψαν για να πληρώσεις και μετά να περιμένεις. Παρέλαβαν σήμερα πάντως. Αναρωτιέμαι αν σκάσεις μύτη σε ένα κατάστημα αν θα έχουν επιτόπου κανένα.
Δημοσίευση 23/09/2020 - 14:56
Δημοσίευση 23/09/2020 - 16:59
Νίκο το έχει οικογενειακός φίλος το κατάστημα. Εγώ του το είπα αμεσως μετά το event. Φαντάζομαι κινήθηκε άμεσα. 44mm space greyΠότε παραγγελία?
Δημοσίευση 23/09/2020 - 17:09
Νίκο το έχει οικογενειακός φίλος το κατάστημα. Εγώ του το είπα αμεσως μετά το event. Φαντάζομαι κινήθηκε άμεσα. 44mm space grey
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 23/09/2020 - 18:02
Έφτασε και το δικό μου από Αγγλία!
Δημοσίευση 23/09/2020 - 18:10
Δημοσίευση 23/09/2020 - 18:26
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες