Το SS με Milanaise λουράκι. Η διαφορά είναι 45 € + η διαφορά του ΦΠΑ από το απλό SS με το λουράκι της σιλικόνης. Μιλάμε για κόσμημα. Έχω το ίδιο σε S4. Το cellular όταν έρθει καλοδεχούμενο.Με το καλό να παραλάβεις! Γιατί σου βγήκε τόσο; Το Steel δεν έχει τέτοια τιμή, το τιτάνιο είναι;
Apple Watch Series 6: Πρώτες εντυπώσεις/πληροφορίες
Δημοσίευση 01/12/2020 - 17:18
Ad
Δημοσίευση 03/12/2020 - 13:34
Σαν σήμερα 120 χρόνια πριν (03/12/1900) διαφήμιση από την εφημερίδα ΣΚΡΙΠ για θήκες διάφορων τύπων ρολογιών. Το είδα τυχαία και είπα να το ανεβάσω.
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 05/12/2020 - 20:24
Δημοσίευση 05/12/2020 - 20:35
Φοβερό και μεγειές. Να το χαρείς όσο και το SS4.
Μοιάζει με το stainless το 4; Το 4 φαινόταν γύρω γύρω σαν όλο τζάμι, δηλ στο μάτι σαν φοράς ένα γυάλινο ρολόι.
Το AW6 SS τη δίνει αυτή την αίσθηση;
Προσωπικά μου άρεσε φοβερά πολύ.
Δεν υπάρχει σαν το stainless τέλος.
Μόνο όποιος το χει φορέσει στο χέρι καταλαβαίνει.
Παρέλαβα και εγώ. Αριστούργημα. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω.
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 05/12/2020 - 20:37
Δημοσίευση 05/12/2020 - 21:21
Ίδιο και απαράλλακτο είναι.Φοβερό και μεγειές. Να το χαρείς όσο και το SS4.
Μοιάζει με το stainless το 4; Το 4 φαινόταν γύρω γύρω σαν όλο τζάμι, δηλ στο μάτι σαν φοράς ένα γυάλινο ρολόι.
Δημοσίευση 05/12/2020 - 21:30
Ευχαριστώ πολύ. Είναι παρόμοιο με το S4, απλά λίγο, ανεπαίσθητα, καφετίζει όταν το χτυπάει ο ήλιος. Αυτό το κάνει πιο γκλάμουρ για κάποιους απλά εγώ θα προτιμούσα το μαύρο του S4.Φοβερό και μεγειές. Να το χαρείς όσο και το SS4.
Δημοσίευση 05/12/2020 - 22:00
Σε φωτό και βιντεο που το είχα δει κι εμένα μου έβγαζε αυτή τη μικρή διαφορά στο μάτι ναι και ήθελα να δω από κάποιον που το έχει αν είναι πραγματικό αυτό το χρωματικό difference. Κι εγώ στο 4 παίζω από πλευράς stainless σε black. Διαμάντι ήταν το άτιμο.
Δεν μπορώ να πω οτι δε μου λείπει. Μόλις βαρεθώ το product red με βλέπω για επιστροφή εκεί.
Ευελπιστώ μέχρι τότε, να έχει έρθει και η cellular υπηρεσία από cosmote.
Ευχαριστώ πολύ. Είναι παρόμοιο με το S4, απλά λίγο, ανεπαίσθητα, καφετίζει όταν το χτυπάει ο ήλιος. Αυτό το κάνει πιο γκλάμουρ για κάποιους απλά εγώ θα προτιμούσα το μαύρο του S4.
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 05/12/2020 - 22:02
Δημοσίευση 05/12/2020 - 22:13
Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχα στο πόδι και επειδή δεν μπορούσα να αθληθώ καθόλου, αποφάσισα πριν μερικούς μήνες να δώσω το ρολογάκι μου στην κοπέλα μου.
Σιγά σιγά επανέρχομαι και θα χρειαστώ ξανά ρολόι, αρχικά σκέφτομαι να πάω σε s5 αλλά με δελεάζει το κόκκινο χρώμα του s6...αξίζει όμως τα παραπάνω χρήματα?
Δημοσίευση 05/12/2020 - 22:24
Είναι πανέμορφο το red το S6, και θα σου πρότεινα να μη λυπηθείς τα χρήματα (εφόσον έχεις τη δυνατότητα να το πάρεις).
Περαστικά. Υγεία πάνω απ ' όλα.
Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχα στο πόδι και επειδή δεν μπορούσα να αθληθώ καθόλου, αποφάσισα πριν μερικούς μήνες να δώσω το ρολογάκι μου στην κοπέλα μου.
Σιγά σιγά επανέρχομαι και θα χρειαστώ ξανά ρολόι, αρχικά σκέφτομαι να πάω σε s5 αλλά με δελεάζει το κόκκινο χρώμα του s6...αξίζει όμως τα παραπάνω χρήματα?
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 05/12/2020 - 22:29
Δημοσίευση 05/12/2020 - 22:41
Να ξέρεις μόνο πως το κόκκινο -δυστυχώς- σε περιορίζει πάρα πολύ στα λουράκια.
Αν το σκέφτεσαι μόνο για το χρώμα αν αξίζει, θα έλεγα όχι.
Γενικά τα φετινά τα λές και μια S έκδοση.
Δε ξέρω κατά πόσο θα χρειαστείς το Blood Oxygen (που δεν είναι στα επίπεδα του ECG ως προς τη χρησιμότητα του, πιστοποίηση κτλ.)
Είχε μια προσφορά η iStorm με το S5 στα 359€ που ήταν μαμάτη.
* Υγεία μόνο.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 05/12/2020 - 22:42
Δημοσίευση 05/12/2020 - 22:53
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δημοσίευση 06/12/2020 - 00:08
Εντελώς ενημερωτικά (αν και πολλούς μπορεί να μην τους ενδιαφέρει) το 6 είναι το πρώτο apple watch το οποίο υποστηρίζει συνδεσιμότητα Wi‑Fi 5GHz.
Τελευταία επεξεργασία από: Cloudless, 06/12/2020 - 00:09
Δημοσίευση 06/12/2020 - 00:19
Έχω και τα δυο SS και αισθητικά φαίνονται ακριβώς ίδια, στην οθόνη και παντού εκτός από την πίσω πλευρά.Ευχαριστώ πολύ. Είναι παρόμοιο με το S4, απλά λίγο, ανεπαίσθητα, καφετίζει όταν το χτυπάει ο ήλιος. Αυτό το κάνει πιο γκλάμουρ για κάποιους απλά εγώ θα προτιμούσα το μαύρο του S4.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες