Apple Watch Series 6: Πρώτες εντυπώσεις/πληροφορίες
Δημοσίευση 11/03/2021 - 10:54
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 11/03/2021 - 11:37
Εχει να κανει με τα βοηθηματα ακουστικων αν το εχεις ενεργοποιησει απο το κινητο. Το εικονιδιο στο ρολοι σου δινει τη δυνατοτητα να το ενεργοποιησεις και στο ρολοι αρκει να εχεις συνδεδεμενα τα ακουστικα
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 11/03/2021 - 21:18
Δημοσίευση 20/03/2021 - 02:20
Κάπου το κοπάνησες και δεν το κατάλαβες. Τέτοια γδαρσίματα δε γίνονται από τα ρούχα κλπ. Στο λέω γιατί το έχω από την 1η εβδομάδα που ήρθε Ελλάδα με μια απλή ζελατίνα και δεν έχει το παραμικρό.
Σου παραθέτω τη ζελατίνα η οποία φτάνει στα όρια του bezel και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
LK Pack of 8 Screen Protectors Compatible with Apple Watch Series 6 SE, Compatible with Case, Bubble-Free, Clear, HD, Soft, Thermoplastic Polyurethane (TPU) Film, Compatible with Apple Watch Series 6 SE https://www.amazon.d...ding=UTF8&psc=1
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Σήμερα μου ήρθαν και ήδη πέρασα ένα. Ούτε που φαίνεται! Και επίσης εύκολη εφαρμογή!
Δημοσίευση 20/03/2021 - 10:24
Πάντως να πω την αλήθεια περίμενα μεγαλύτερη αντοχή σε γρατζουνιές τουλάχιστον στην οθόνη. Οκ ρολόι είναι.
Έχω ένα tag 15 χρόνια με άπειρα χτυπήματα λες και το πήρα χτες είναι. Αν είναι με το παραμικρό να γρατσουνιεται το aw κάτι δεν πάει καλά..
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Φαντάζομαι δεν έχεις το stainless steel. Γιατί αυτό δεν γρατζουνιεται επειδή έχει οθόνη από ζαφυρι όπως το tag σου.
Δημοσίευση 20/03/2021 - 11:54
Παιδιά να ρωτήσω πρέπει να τέρμα σφιχτό ή μπορώ να το έχω και χαλαρό; Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τέτοιο ρολόι.έχω συνηθίσει κιόλας που με το που έμπαινα σπίτι το έβγαζα κ τώρα μου φαίνεται κάπως.
Πρεπει να ειναι προς το σφιχτό, οχι χαλαρό , αν θελεις να εμφνιζει σωστά τις μετρήσεις (καρδιάς, Βήματα κτλ) .
Δημοσίευση 20/03/2021 - 15:02
Φαντάζομαι δεν έχεις το stainless steel. Γιατί αυτό δεν γρατζουνιεται επειδή έχει οθόνη από ζαφυρι όπως το tag σου.
Ευχαριστώ για την πληροφορία δεν το ήξερα αυτό. Ναι το aluminium έχω και όπως το περιγράφεις είναι μέρα με τη νύχτα με το ss
Δημοσίευση 20/03/2021 - 15:08
Ναι, το aluminium έχει απλό gorilla glass.Ευχαριστώ για την πληροφορία δεν το ήξερα αυτό. Ναι το aluminium έχω και όπως το περιγράφεις είναι μέρα με τη νύχτα με το ss
Δημοσίευση 20/03/2021 - 16:17
Ναι, το aluminium έχει απλό gorilla glass.
Με βοήθησες αρκετά καθώς τώρα ψάχνω να βρω έστω μια υποτυπώδη προστασία καθώς πιστεύω είναι μονόδρομος πλέον..
Δεν έχει παρουσιάσει καμία γρατζουνιά μέχρι στιγμής αν και προσέχω υπερβολικά τόσο που δεν ευχαριστιέμαι ότι φοράω ρολόι αλλά ένα κινητό στον καρπό
Αν έχεις κάτι υπόψιν μπορείς να παραθέσεις;
Δημοσίευση 20/03/2021 - 16:23
Μα σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσει αισθητικά το να βάζω προστατευτικά στο ρολόι. Είναι ένας από τους λόγους που πάντα αγόραζα SS.Με βοήθησες αρκετά καθώς τώρα ψάχνω να βρω έστω μια υποτυπώδη προστασία καθώς πιστεύω είναι μονόδρομος πλέον..
Δεν έχει παρουσιάσει καμία γρατζουνιά μέχρι στιγμής αν και προσέχω υπερβολικά τόσο που δεν ευχαριστιέμαι ότι φοράω ρολόι αλλά ένα κινητό στον καρπό
Δημοσίευση 21/03/2021 - 10:18
Με βοήθησες αρκετά καθώς τώρα ψάχνω να βρω έστω μια υποτυπώδη προστασία καθώς πιστεύω είναι μονόδρομος πλέον..
Εγώ έχω αυτές και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν φαίνεται ότι είναι τοποθετημένη, δεν επηρέαζε την αφή. Πίστεψε με, αξίζει πολύ.
https://www.amazon.c...r/dp/B07RNVWS9L
Δημοσίευση 21/03/2021 - 11:14
Δημοσίευση 21/03/2021 - 14:39
iSmoothRun.
* Και με έλληνα Dev.
Σοβαρά μιλάς;;;; Δεν το ηξερα αυτό. Την προτείνουν ως καλύτερη και την χρησιμοποιώ και εγώ σχεδόν καθημερινά.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες