Έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι παρόμοιο.
Διαβάζοντας στο διαδίκτυο έχω βρει και τις δύο απόψεις, τις οποίες οι υποστηρικτές τους τις υπερασπίζονται με θέρμη και με επιχειρήματα.
Ποιο είναι το σωστό (αν υπάρχει); Εσείς τι κάνετε;
Δημοσίευση 30/04/2020 - 00:16
Έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι παρόμοιο.
Διαβάζοντας στο διαδίκτυο έχω βρει και τις δύο απόψεις, τις οποίες οι υποστηρικτές τους τις υπερασπίζονται με θέρμη και με επιχειρήματα.
Ποιο είναι το σωστό (αν υπάρχει); Εσείς τι κάνετε;
Δημοσίευση 30/04/2020 - 01:30
Δημοσίευση 30/04/2020 - 01:36
Δημοσίευση 30/04/2020 - 06:12
http://www.iphonehel...um/topic/89802-όλα-όσα-πρέπει-να-ξέρετε-για-το-multitasking-στο-ios/
Ευχαριστώ!
Μου ξέφυγε. Ένα σωρό όρους έβαλα στο ψαχτήρι αλλά multitasking δεν μου πέρασε από το μυαλό
Δόθηκε "μάχη" στο νήμα και πάντως έχει μείνει μια σχετική αμφιβολία για προβληματικές εφαρμογές και για την μνήμη ( την "τρώει" και γονατίζει η συσκευή ή όχι).
Αν εννοείς το background refresh νομίζω είναι θέμα privacy αν θες να λειτουργούν κλπ. Η Apple δίνει την επιλογή αλλά δεν το έχει ως ρύθμιση για καλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
Αν εννοείς τις εφαρμογές που μένουν ανοιχτές όταν πατάς το home button ή απλά γυρίζεις σε άλλες εφαρμογές τότε η Apple λέει όχι. Το πρόβλημα είναι πως κάποιες εφαρμογές είναι κακογραμμενες ή έρχονται με σφάλματα που τρέχουν διεργασίες και μπορεί να μην ολοκληρώνονται λόγω κακής σύνδεσης στο Ίντερνετ κλπ.
Αν υποψιάζεσαι κάτι τέτοιο θα δεις στην ένδειξη μπαταρίας το home and lockscreen να έχει πολύ υψηλά ποσοστά κατανάλωσης. Σε αυτή την περίπτωση κλείνε τις όποτε το θυμάσαι. Το λειτουργικό γενικά τα ρυθμίζει μόνο του υπό ιδανικές συνθήκες
Τα της δεύτερης παραγράφου εννούσα. Ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 30/04/2020 - 06:12
Δημοσίευση 30/04/2020 - 06:57
Δεν χρειάζεται να κλείνεις τις εφαρμογές στο multi tasking .
είναι ένα από τα ατού μας σε σχέση με τα android )
Καλημέρα !!
Δημοσίευση 30/04/2020 - 07:32
Δεν χρειάζεται να κλείνεις τις εφαρμογές στο multi tasking .
είναι ένα από τα ατού μας σε σχέση με τα android )
Καλημέρα !!
Καλημέρες ! Ευχαριστώ !
Προβάδισμα σε σχέση με τα android, αλλά λίγο βαρύ για το OCD μου, που δεν αντέχει να βλέπει τις άπειρες σελίδες στον app switcher
Δημοσίευση 30/04/2020 - 09:23
Εγώ από ψυχαναγκασμό τις κλείνω κάθε βράδυ μόνο, πριν κοιμηθώ
Δημοσίευση 30/04/2020 - 09:39
Κι εγώ αυτό ακριβώς κάνω!Εγώ από ψυχαναγκασμό τις κλείνω κάθε βράδυ μόνο, πριν κοιμηθώ
Δημοσίευση 30/04/2020 - 09:57
Εγώ από ψυχαναγκασμό τις κλείνω κάθε βράδυ μόνο, πριν κοιμηθώ
Κι εγώ αυτό ακριβώς κάνω!
Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 30/04/2020 - 09:58
Δημοσίευση 15/06/2020 - 19:24
Όχι δεν κλείνουμε. Και το πιο ωραίο είναι ότι δεν κλείνουμε και το κινητό παρά μόνο από update σε update. Stability.
Δημοσίευση 16/06/2020 - 07:39
Η πλάκα είναι ότι όπως τα κατάφερε η 13.5.1, όχι απλά τις κλείνουμε αλλά τις απεγκαθιστούμε κιόλας !
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες