Recover φωτογραφιών από backup σε νέα συσκευή
Από
nikos5424
, 01/05/2020 09:34
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 01/05/2020 - 09:34
Καλησπερα παιδια.
Έχω ένα μπακ απ του παλιού μου iPhone στο PC τώρα που πήρα νέο iPhone πως μπορώ να περάσω μόνο τις φωτογραφίες από το μπακ απ ;
Να πω πως έχω δυο Apple ID , δεν ξέρω γιατί έκανα δυο, απλά τώρα χρησιμοποιώ ας πούμε το Α στο τωρινό κινητό ενώ το μπακ απ είναι στο Β. Επηρεάζει κάπου ;
Έχω ένα μπακ απ του παλιού μου iPhone στο PC τώρα που πήρα νέο iPhone πως μπορώ να περάσω μόνο τις φωτογραφίες από το μπακ απ ;
Να πω πως έχω δυο Apple ID , δεν ξέρω γιατί έκανα δυο, απλά τώρα χρησιμοποιώ ας πούμε το Α στο τωρινό κινητό ενώ το μπακ απ είναι στο Β. Επηρεάζει κάπου ;
Ad
Δημοσίευση 01/05/2020 - 11:31
Δες εδώ.
Επειδή εκεί ψιλό μπερδεύτηκα λόγω ότι πλέον μερικά είναι διαφορετικά στο iOS 13 και επίσης έχω 20gb φωτογραφίες με τα φρι προγράμματα που κάνουν ρικοβερ 4-10-15-50 φωτογραφίες δεν βολεύει.
Σκέφτηκα μήπως αν αγόραζα στο iCloud 50gb storage τότε πιστεύεις θα μπορούσα από το μπακ απ το οποίο είναι στο άλλο Apple ID να ρίξω τις φωτογραφίες στο τωρινό Apple ID
Μέσω του iCloud ;
Δημοσίευση 01/05/2020 - 11:48
Από που να φτιάξω φακέλους ; Μέσα από το κινητό ;Φτιάξε φακέλους με τις φωτ/φίες και επέλεξε τους για Sync μέσα απο το iTunes στο Symmary της συσκευής.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες