Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iOS 14

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4263 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1876   xotic

xotic

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2020 - 22:12

Το σωστό είναι αυτό, όταν ενεργοποιείται το car play η σύνδεση του τηλεφώνου γίνετε ενσύρματη οπότε το Bluetooth απενεργοποιείται. Τι μάρκα αυτοκίνητο έχεις και εάν είναι εργοστασιακός εξοπλισμός το car play...?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Citroen c3 του ‘19 εργοστασιακός εξοπλισμός το car play. Δεν καταλαβαίνω πως είναι το σωστό αν πρέπει να βάλεις το τηλ στο αυτί την ώρα που οδηγάς για να μιλήσεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1877   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/11/2020 - 22:18

Είναι AW4 και στις 16/11 θα κλείσει δυο χρόνια από την αγορά του.
Ήδη πέρυσι μου το αντικατέστησαν λόγω προβλήματος στην οθόνη.

Έστειλα email στην iSystem και περιμένω να μου πουν τι να κάνω.

Θα σου τρέξουν και απομακρυσμένα διαγνωστικά.

Σκοπός είναι να μην έχεις κάνει Reboot για τα Logs.

Υπάρχει δυνατότητα στο 14 να κρατώ αποθηκευμένα και σε λίστες αν είναι εφικτό (ακόμη καλύτερα) διάφορα άρθρα offline αλλά με όλο το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί ώστε να αποκλειστεί η πιθανότητα να μην είναι προσβάσιμο είτε γιατί θα μπορούσε να διαγραφεί είτε να μην υπάρχει σύνδεση online;

Αν μιλάς για Safari, "Add to Reading List".

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1878   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 01/11/2020 - 23:00

Citroen c3 του ‘19 εργοστασιακός εξοπλισμός το car play. Δεν καταλαβαίνω πως είναι το σωστό αν πρέπει να βάλεις το τηλ στο αυτί την ώρα που οδηγάς για να μιλήσεις.

Πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο κάτι πρέπει να γίνετε εκεί, στην Audi είμαι προϊστάμενος, το car play έτσι δούλευε πάντα, ο ήχος εικόνα κλπ περνάει από το καλώδιο, δοκίμασε με ένα άλλο lighting καλώδιο εργοστασιακό ή belkin να δεις εάν μεταφέρεται ο ήχος. Επίσης δες μήπως θέλει κάποια αναβάθμιση το multimedia του αυτοκινήτου για να δουλέψει. Πχ σε εμάς βλέπω όλες τις εφαρμογές που επιτρέπει το iOS πχ Spotify, my tuner pro, χάρτες κλπ όταν έχω κλήση μιλάω κανονικά και έπειτα συνεχίζει η εφαρμογή. Επίσης δοκίμασε να κλείσεις το Bluetooth στο κινητό πριν βάλεις το usb μήπως έχει κάποιο bug εκεί.

#1879   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 01/11/2020 - 23:22

Κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για HW.

Νίκο βρήκα τι γίνεται. Στο ξεκάρφωτο κι ενώ πάντα είμαι συνδεμένος στο 5 τρώει φλασια όπως είπαμε και δεν έχει ταχύτητα σωστή το WiFi. Μόλις κλείνω το Bluetooth πάει τέρμα πάνω από 100. Μόλις το ανοίγω πάλι χαμηλά. Κάνω επανεκκίνηση με ανοιχτό Bluetooth τέρμα μέχρι να ξανά φάει φλασια. Μπορεί να είναι σε 5 ώρες μπορεί σε μια μέρα. Αλλά τρώει το σκάλωμα του.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: pantelisn, 01/11/2020 - 23:24

#1880   gousias

gousias

iPH Contributor

• 1036 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/11/2020 - 23:23

Αν μιλάς για Safari, "Add to Reading List".

Κάθε φορά που θα θέλω να τα διαβάσω θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο internet; Γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αποθηκευμένα όλα τα στοιχεία (εικόνες κλπ).
Συγχρονισμός μεταξύ συσκευών φαντάζομαι γίνεται μέσω iCloud.
Κοινοποίηση σε άλλους για να βλέπουν τη λίστα;

#1881   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2020 - 23:35

Νίκο βρήκα τι γίνεται. Στο ξεκάρφωτο κι ενώ πάντα είμαι συνδεμένος στο 5 τρώει φλασια όπως είπαμε και δεν έχει ταχύτητα σωστή το WiFi. Μόλις κλείνω το Bluetooth πάει τέρμα πάνω από 100. Μόλις το ανοίγω πάλι χαμηλά. Κάνω επανεκκίνηση με ανοιχτό Bluetooth τέρμα μέχρι να ξανά φάει φλασια. Μπορεί να είναι σε 5 ώρες μπορεί σε μια μέρα. Αλλά τρώει το σκάλωμα του.

Τα XS είχαν κάποια θέματα με τo συγκεκριμένο.

Όπως είπα και πιο πίσω, πιθανόν να μιλάμε για HW.

Κάθε φορά που θα θέλω να τα διαβάσω θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο internet; Γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αποθηκευμένα όλα τα στοιχεία (εικόνες κλπ).
Συγχρονισμός μεταξύ συσκευών φαντάζομαι γίνεται μέσω iCloud.
Κοινοποίηση σε άλλους για να βλέπουν τη λίστα;

Δεν απαιτεί σύνδεση.

LG8ISzO.gif

#1882   Georgemoto

Georgemoto

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 01/11/2020 - 23:41

Ναι με άλλες συσκευές πάντα είναι 101-107

Δες τώρα μόλις το tv box
7f038c1922e8aa705f3eace6472cbbf8.jpg

Και το κινητό νεκρό Internet μόνο 4G

899d00bb086a88c4d992a245392dc14a.png

Έκλεισα το wifi στο κινητό και το ξανά άνοιξα και έστρωσε.

Κ εγώ έχω πρόβλημα με το internet στα ξαφνικά..... κ ακόμη δεν έχω βρει τι μπορεί να παίζει.... κ reboot κ hard reset κ κλείσιμο των εφαρμογών κ bt απενεργοποίηση έκανα.... δεν λέει να στρώσει.... (xs max 14.0)

7d7f9fd8fe8bee866f4465798a388f89.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: Georgemoto, 01/11/2020 - 23:49

#1883   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 01/11/2020 - 23:46

Έχω ένα θέμα με το CarPlay και την 14.1 που δεν την είχα παλιότερα. Όταν συνδέω το usb στο αμάξι για navigation αυτόματα κλείνει το Bluetooth με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το bluetooth κατά την διάρκεια μιας κλήσης. (Να ακούω από ηχεία του αυτοκινήτου και να μιλάω χωρίς το τηλ). Καμία ιδέα;

Με τι αμάξι; Εμένα από την πρώτη στιγμή θα δούλευε είτε Bluetooth είτε CarPlay.

#1884   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1439 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2020 - 00:19

Τα XS είχαν κάποια θέματα με τo συγκεκριμένο.

Όπως είπα και πιο πίσω, πιθανόν να μιλάμε για HW.

Άρα κάποια στιγμή το στέλνω; Η να πάρω τηλ τρέξουν διαγνωστικά .

Τελευταία επεξεργασία από: pantelisn, 02/11/2020 - 00:20

#1885   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2020 - 00:30

Θα πρέπει να έχει κρατημένα Logs απο ρυθμίσεις στο Analytics για τα διαγνωστικά.

Απο 'κει και πέρα έχε υπόψιν σου πως και το επόμενο που θα σου δώσουν μπορεί να κάνει το ίδιο, ίσως και χειρότερα.

LG8ISzO.gif

#1886   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1439 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2020 - 00:33

Θα πρέπει να έχει κρατημένα Logs απο ρυθμίσεις στο Analytics για τα διαγνωστικά.

Απο 'κει και πέρα έχε υπόψιν σου πως και το επόμενο που θα σου δώσουν μπορεί να κάνει το ίδιο, ίσως και χειρότερα.

Με έφτιαξες τώρα. Αχαχχα. Το θέμα είναι ότι αυτό μου το έχει ξεκινήσει τώρα. Απλά επειδή θα πάρω το 12 pro max, θα το δώσω αυτό στη γυναίκα και τελειώνει η εγγύηση τον Αύγουστο του 21 λες να το αφήσω μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε.;

#1887   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2020 - 00:44

Το βλέπεις.

Αν δε σε ενοχλεί πολύ, άφησε το για αργότερα.

LG8ISzO.gif

#1888   kmeletis

kmeletis

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/11/2020 - 00:46

Πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο κάτι πρέπει να γίνετε εκεί, στην Audi είμαι προϊστάμενος, το car play έτσι δούλευε πάντα, ο ήχος εικόνα κλπ περνάει από το καλώδιο, δοκίμασε με ένα άλλο lighting καλώδιο εργοστασιακό ή belkin να δεις εάν μεταφέρεται ο ήχος. Επίσης δες μήπως θέλει κάποια αναβάθμιση το multimedia του αυτοκινήτου για να δουλέψει. Πχ σε εμάς βλέπω όλες τις εφαρμογές που επιτρέπει το iOS πχ Spotify, my tuner pro, χάρτες κλπ όταν έχω κλήση μιλάω κανονικά και έπειτα συνεχίζει η εφαρμογή. Επίσης δοκίμασε να κλείσεις το Bluetooth στο κινητό πριν βάλεις το usb μήπως έχει κάποιο bug εκεί.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το carplay? Παίζει ρόλο ο παροχος τηλεφωνίας? Μου εχει πει φίλος πως πήγε να το ενεργοποίησει και του είπαν πως επειδή είναι εταιρική σύνδεση του μπλοκάρει η Cosmote συγκεκριμένα την δυνατότητα σύνδεσης και δεν κατάφεραν να το συνδεσουν. Σε οικιακά συμβόλαια του είπαν δεν έχει θέμα. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο?

#1889   DrMacNamara

DrMacNamara

iPH Member

• 325 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2020 - 13:11

Καλημέρα φίλε μου. Μιας και σχέση με Audi, έχω ένα Q3 του 2015. Δέν έχω ασχοληθεί με Car Play. Παίζει σε μένα; Θέλει κανένα extra απο Audi η αναβάθμιση το MMI?

#1890   VasmaV

VasmaV

iPH Member

• 242 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:VASMAV

Δημοσίευση 02/11/2020 - 13:36

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το carplay? Παίζει ρόλο ο παροχος τηλεφωνίας? Μου εχει πει φίλος πως πήγε να το ενεργοποίησει και του είπαν πως επειδή είναι εταιρική σύνδεση του μπλοκάρει η Cosmote συγκεκριμένα την δυνατότητα σύνδεσης και δεν κατάφεραν να το συνδεσουν. Σε οικιακά συμβόλαια του είπαν δεν έχει θέμα. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο?

Σε μενα με εταιρική σύνδεση κοσμοτε, παίζει μια χαρά. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες