iOS 14
Δημοσίευση 28/04/2021 - 15:22
Ad
Δημοσίευση 28/04/2021 - 16:01
γιατι στην προσπαθεια ενημερωσης λογισμικου στο 14.5 με γνησιο καλωδιο τρωω σφαλμα : Δεν ηταν δυνατη η ενημερωση του iphone 12
Παρουσιαστηκε αγνωστο σφαλμα (4000) ?
τι φταιει?
Κανεις δεν ξερει το γιατι φιλε μου. Πολλοι το εχουν αυτο το προβλημα.
Η apple δεν δείχνει να το ψαχνει και πολυ το θεμα.
Αυτο το προβλημα το εχω κι εγω απο τοτε που πηρα το Χ.
Δημοσίευση 28/04/2021 - 16:25
Να ενημερώσω ή να καθίσω στην 14.4; Είμαι ικανοποιημένος από τη μπαταρία του στο iPhone 11 Pro.
Σε καμία βδομάδα περίμενε εντυπώσεις για τις μπαταρίες. Ακόμη που λέει ο λόγος indexing κάνει
Δημοσίευση 28/04/2021 - 16:45
7 Ωρες με φουλ χρηση και πήγε απο το 92 στο 30% την αλλη μερα το πρωι... 12 προ μαξ.. μη το σκεφτεστε @@ απλα
Δημοσίευση 28/04/2021 - 17:02
Το έκανα κ αυτό αλλά πάλι μια πιάνει μια δεν πιάνει. Τσάμπα η χαρά που πήραμε..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Και σε μένα τρώει κάποια λίγα σκαλώματα, πχ στις 10-15 φορές την μια θέλει κωδικό. Μήπως το έχουν επίτηδες για λόγους ασφαλείας; Δεν είδα να το λέει η apple πουθενά.
Δημοσίευση 28/04/2021 - 17:14
Είναι λίγο "Mixed" τα αποτελέσματα.Γιατί ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το ξεκλείδωμα με τη μάσκα;; Έχει συμβεί σε κανέναν;;
Xs & AW6
Δε θα μου ‘κανε εντύπωση αν παίζει ρόλο και το U1 Chip που υπάρχει απο πέρυσι με το iPh 11.
Θα πρότεινα αν πήγες OTA, να κάνεις Restore.
Εναλλακτικά Reboot και στα 2.
Δημοσίευση 28/04/2021 - 20:20
Δημοσίευση 28/04/2021 - 20:31
Δες λίγο πιο πάνωΓια το Tapatalk συγκεκριμένα που πρέπει να πάνε για να απενεργοποιήσουμε την παρακολούθηση;
Sent from outer space for humanity
Δημοσίευση 28/04/2021 - 22:14
Δημοσίευση 28/04/2021 - 23:18
Επίσης, γιατί όποτε googlάρω κάτι μου εμφανίζει τελευταία αυτό το μήνυμα;
Κάνε Sign In με Google Account.
όποτε κάνεις διαγραφή ιστορικού, θέλει ξανά sign in.
Τελευταία επεξεργασία από: dandri, 28/04/2021 - 23:19
Δημοσίευση 29/04/2021 - 00:04
Σε σχέση με το ξεκλείδωμα, παρατήρησα οτι γίνεται και το ανάποδο. Να ξεκλειδώσει το ρολόι δηλαδή.
Εγώ πχ δεν το φοράω τα βράδια, οπότε κάθε πρωί μου ζητούσε κωδικό.
Πλέον μου πετάει απλώς ένα pop up στο κινητό ότι ξεκλειδώθηκε το ρολόι. Nice touch.
Βολικό το ξεκλείδωμα του κινητού πάντως και από την στιγμή που σε ειδοποιεί στο ρολόι δεν βλέπω πρόβλημα.
Ειλικρινά, αυτό είναι πολύ βολικό, αλλά.... σε μένα δεν το κάνει (όταν ξαναφοράω το AW μου ζητάει σταθερά τον 4ψηφιο κωδικό). Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση γιανα γίνεται αυτό που λες ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
Δημοσίευση 29/04/2021 - 08:54
Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι από ότι θυμάμαι. Εκτος από το update στο ρολόι.Ειλικρινά, αυτό είναι πολύ βολικό, αλλά.... σε μένα δεν το κάνει (όταν ξαναφοράω το AW μου ζητάει σταθερά τον 4ψηφιο κωδικό). Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση γιανα γίνεται αυτό που λες ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
Edit: Το μήνυμα που βγάζει είναι όπως φαίνεται στο πάνω μέρος της οθόνης
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: due, 29/04/2021 - 08:58
Δημοσίευση 29/04/2021 - 09:20
γιατι στην προσπαθεια ενημερωσης λογισμικου στο 14.5 με γνησιο καλωδιο τρωω σφαλμα : Δεν ηταν δυνατη η ενημερωση του iphone 12
Παρουσιαστηκε αγνωστο σφαλμα (4000) ?
τι φταιει?
Δεν φταίει ούτε το κινητό σου, ούτε το καλώδιο σου, ούτε ο υπολογιστής σου ούτε οτιδήποτε άλλο! bug είναι του itunes!
Για να κάνεις Update Μέσω itunes το κάνεις με 2 workaround.
1. απενεργοποιείς το Lock της συσκευής με κωδικό/Pin και το autolock.
μετά θα σου προχωρήσει οκ
2. βάζεις το κινητό σε dfu mode και σου βγάζει μηνυμα στο Itunes να το κάνω restore ή Update? επιλέγεις update σου το κάνει απλά μετά αργεί να ανοίξει αρκετά η συσκευή γιατί και καλά κάνει restore τα αρχεία σου.
αν βαριέσαι όλα τα παραπάνω (ειδικά στο πρώτο αν έχεις περασμένη κάρτα apple pay πρέπει μετά να την ξανακαταχωρήσεις ή επίσης μπορεί να έχεις εταιρικές εφαρμογές που δεν σε αφήνουν να μην έχεις lock στη συσκευή) το κάνεις OTA και τελειώνει. η αγαπημένη apple 1 χρόνο τώρα με τόσα update στο itunes πετάει χαρταετό.
Δημοσίευση 29/04/2021 - 09:26
Δεν φταίει ούτε το κινητό σου, ούτε το καλώδιο σου, ούτε ο υπολογιστής σου ούτε οτιδήποτε άλλο! bug είναι του itunes!
Για να κάνεις Update Μέσω itunes το κάνεις με 2 workaround.1. απενεργοποιείς το Lock της συσκευής με κωδικό/Pin και το autolock.
μετά θα σου προχωρήσει οκ
2. βάζεις το κινητό σε dfu mode και σου βγάζει μηνυμα στο Itunes να το κάνω restore ή Update? επιλέγεις update σου το κάνει απλά μετά αργεί να ανοίξει αρκετά η συσκευή γιατί και καλά κάνει restore τα αρχεία σου.
αν βαριέσαι όλα τα παραπάνω (ειδικά στο πρώτο αν έχεις περασμένη κάρτα apple pay πρέπει μετά να την ξανακαταχωρήσεις ή επίσης μπορεί να έχεις εταιρικές εφαρμογές που δεν σε αφήνουν να μην έχεις lock στη συσκευή) το κάνεις OTA και τελειώνει. η αγαπημένη apple 1 χρόνο τώρα με τόσα update στο itunes πετάει χαρταετό.
ποτε δεν καταλαβα γιατι θελουν μερικοι να κανουν αναβαθμιση μεσο itunes
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες