iOS 14
Δημοσίευση 28/05/2021 - 08:54
Και στο Swiftkey και στο Gboard μετά από 2-3 μέρες μου κάνει κολλήματα όταν ανοίγει το πληκτρολόγιο. Δεν μπορείς να πατήσεις κανένα πλήκτρο για 1-2 δευτερόλεπτα.
Δε συμβαίνει κάθε φορά, 1 στις 10-15 και δεν επαναλαμβάνεται ανά κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Ad
Δημοσίευση 28/05/2021 - 09:34
Αληθεύει πως στην 14.5.1 ίσως δούμε jb? Να μείνουμε εκεί?
Δημοσίευση 28/05/2021 - 11:41
Έχει κανένας θέμα με τα third party keyboards;
Και στο Swiftkey και στο Gboard μετά από 2-3 μέρες μου κάνει κολλήματα όταν ανοίγει το πληκτρολόγιο. Δεν μπορείς να πατήσεις κανένα πλήκτρο για 1-2 δευτερόλεπτα.
Δε συμβαίνει κάθε φορά, 1 στις 10-15 και δεν επαναλαμβάνεται ανά κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Εμένα το μόνο που μου την σπάει είναι ότι δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να το κανω default ή να απενεργοποιήσω το native....
Δημοσίευση 28/05/2021 - 15:27
Εχω μια ερώτηση που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας ενα σχετικό άρθρο.
Στο iOS είναι προτιμότερο να κλείνουμε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε και να τις ξανά ανοίγουμε παλι, ή να τις αφήνουμε ανοιχτές στο background;
Συνοπτικά, απ’οτι κατάλαβα λένε πως ίσως προτιμότερο ειναι να μένουν ανοιχτές στο background και οταν τις χρειαστούμε απλώς τις ανοίγουμε απο εκει παρα να τις ανοιγοκλεινουμε συνεχεια διότι για να τις ανοίξει απο την αρχή, τραβάει περισσότερους πόρους στο σύστημα.
Απλώς μου φαινεται τραβηγμένο να μένουν συνεχώς ανοιχτές (δεν θα ζορίζεται περισσότερο; ).
Εσάς ποια ειναι η γνώμη σας;
Απο άποψη διαχείρισης πόρων του λειτουργικού, μπαταρίας κ.ο.κ;
Τι προτιμάτε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 28/05/2021 - 15:30
Καλησπέρα παιδιά.
Στο iOS είναι προτιμότερο να κλείνουμε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε και να τις ξανά ανοίγουμε παλι, ή να τις αφήνουμε ανοιχτές στο background;
Συνοπτικά, απ’οτι κατάλαβα λένε πως ίσως προτιμότερο ειναι να μένουν ανοιχτές στο background και οταν τις χρειαστούμε απλώς τις ανοίγουμε απο εκει παρα να τις ανοιγοκλεινουμε συνεχεια διότι για να τις ανοίξει απο την αρχή, τραβάει περισσότερους πόρους στο σύστημα.
Απλώς μου φαινεται τραβηγμένο να μένουν συνεχώς ανοιχτές (δεν θα ζορίζεται περισσότερο; ).
Τι προτιμάτε;
Ωραία ερώτηση, ήθελα να την κάνω με αφορμή το θέμα φίλου σε διπλανό νήμα.
Προσωπικά έχω το Background refresh on και σχεδόν σε όλες, με wifi και data. Δεν έχω παρατηρήσει θέμα πόρων, ούτε μπαταρίας (Pro Max).
Υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα στο να τα έχεις off?
Δημοσίευση 28/05/2021 - 15:39
SwiftKey, κανενα θέμαΈχει κανένας θέμα με τα third party keyboards;
Δημοσίευση 28/05/2021 - 15:49
Καλησπέρα παιδιά.
Τι προτιμάτε;
Το iOS λειτουργεί διαφορετικά απο το Android.
Το να μένουν οι εφαρμογές στο Switcher δεν επηρεάζει τη μπατάρια και δεν υπάρχει κατανάλωση.
Και αυτό γιατί μετά απο κάποια δευτερόλεπτα αφού βγείς απο την εφαρμογή περνάνε σε Suspended.
Αντίθετα, θα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση όταν ξανά ανοίξεις εφαρμογή που είχες αφαιρέσει απο τον Switcher.
Γιατί τότε όλες οι διεργασίες της εκάστοτε εφαρμογής ξεκινούν πάλι απο την αρχή.
Δημοσίευση 28/05/2021 - 16:43
Δημοσίευση 28/05/2021 - 18:22
Δημοσίευση 28/05/2021 - 19:46
Εμένα το μόνο που μου την σπάει είναι ότι δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να το κανω default ή να απενεργοποιήσω το native....
Γίνεται κανονικά...
Εγώ στα πληκτρολόγια έχω μόνο το swiftkey και τίποτα άλλο...
Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις που ζητάει κωδικό, έρχεται το native μάλλον γιατί έτσι έχει ζητήσει ο προγραμματιστής του εκάστοτε app ή γίνεται από το iOS αυτόματα για λόγους ασφαλείας...
Έχει κανένας θέμα με τα third party keyboards;
Εγώ με SwiftKey δεν έχω κάποιο θέμα.. όλα smooth πάνε...
Έχω iPh12ProMax
Δημοσίευση 28/05/2021 - 20:06
Έκανα restore και επανέφερα από iCloud και τα συνθηματικά έχουν εξαφανιστεί ξέρει κανείς κανένα τρόπο ;
Τα συνθηματικά επανέρχονται μόνο εάν είχες κρατήσει encrypted backup στο iTunes .
Δημοσίευση 29/05/2021 - 09:14
Θέλω να ξανά εγκαταστήσω την 14.6 σε iPhone 11 μέσω MacBook Air υπάρχει κάποιος τρόπος να διαβάσω πως να το κάνω;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 29/05/2021 - 09:54
Μετά της 14.5.1 και τωρα με τη 14.6 το κινητο κραταει αισθητα λιγοτερο. Με την ιδια χρηση που έκανα και πριν. Δεν ξερω αν εχει παρατηρηση και καποιος αλλο κατι προμοιο. Θα περιμενω και λιγες μερες ακομα να βγαλω ακριβη συμπερασματα με τη 14.6 ομως.
Νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου. Παρότι πρόλαβα μόλις μια μέρα την 14.5.1.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες