Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iOS 14

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4263 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   johnanad

johnanad

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@johnanad
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:johnanad

Δημοσίευση 24/07/2020 - 18:32

Τελικα η beta 3 εχει ποιο πολλα bugs απο την beta 2

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2020 - 19:09

Πως γίνεται αυτό; Αφού άλλαξαν τη φιλοσοφία στη δημιουργία των νέων iOS? 😂😂😂😂

#438   antonisss

antonisss

iPH Elite Poster

• 2323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 24/07/2020 - 19:22

Η beta3 πάντως έχει αρκετά θεματάκια

Sent from my iPhone using Tapatalk

#439   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1455 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2020 - 20:39

Και ποιος σας είπε ότι δεν έγινε και report στην apple που το κακό να ενημερώνουμε και το Φορουμ; Τι λογική είναι αυτή;

Είναι η λογική ότι οι περισσότεροι τη βάζουν για να δείξουν και όχι για το σκοπό που υπάρχουν.Αν δεν ήταν αλήθεια αυτό δεν θα είχαμε τόσα bugs στις επίσημες και δεν μιλάω για το 13 που ήταν το πιο τραγικό iOS.

Τώρα εσύ που θίχτηκες από τα τόσα μέλη δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’αυτό.

#440   aska

aska

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 24/07/2020 - 21:17

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι όλα πάνε περίφημα πάντως στην φετινή ιστορία με την beta...απλά για τους πιο νέους σε όλα αυτά προσοχή γιατί από έκδοση σε έκδοση αλλάζουν τα πράγματα .

#441   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 24/07/2020 - 22:51

Η beta δεν ειναι για όλους παιδιά... Ειναι για όσους εχουν και μια δεύτερη συσκευή να κανουν την δουλειά τους... Αλλιώς μην μπείτε στον κόπο να περάσετε beta γιατί εχει αρκετά bugs..

Καλο ειναι να περιμένετε την final version η αν είστε απο αυτούς που δεν έχουν υπομονή βαζω και τον εαυτό μου εδω χαχα τοτε υπομονή για της επόμενες beta αν και το ιδανικό ειναι με το ios 14 οταν με το καλο έρθει η final να περαστεί και να γίνει η συσκευή restore και set as new γιατί το iOS13 ηταν απο τα πιο προβληματικά iOS της χρονιάς...!!

#442   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1671 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/07/2020 - 23:20

Μια χαρα λειτουργικη ειναι η beta παιδια. Βαλτε αφοβα. Σε 11pro max σχεδον ολα κομπλε

#443   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 25/07/2020 - 00:16

Προφανώς και είναι καλύτερη απο το iOS 13 που μεχρι και η 13.6 εχει αρκετα θέματα και αυτό οχι σε όλους.. αλλα ειναι πιο stable... τώρα αν κάποιος θέλει να περάσει το iOS 14 ας το κάνει με δικιά γου ευθύνη... Προσωπικά που την δοκίμασα για beta ειναι σε καλο δρόμο αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα με τα widget.. και ακομα είναι η αρχικές beta σε λιγο καιρό με τα επόμενα updates που θα πάρει η θα χαλάσουν κατι η θα την κάνουν καλύτερη γι'αυτό και δεν προτείνω να περάσετε ακομα το iOS 14 στην βασική σας συσκευή..

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 25/07/2020 - 00:17

#444   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 25/07/2020 - 09:08

Εγώ την είχα αλλά λόγο Πειραιώς την έβγαλα αλλιώς θέμα δεν είχα...με iPhone 6s αφού ακόμα μετά από περίπου 5 χρόνια το υποστηρίζουν τότε αν είναι να δίνω 800€ κάθε 5 χρόνια τότε αξίζει.

Knowledge Is Power

#445   johnanad

johnanad

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@johnanad
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:johnanad

Δημοσίευση 25/07/2020 - 17:16

21e07a7b5b33273cf31d139dff7d60c5.png τελικα το ρολοι λει οτι του καπνισει,και δεν ειναι η πρωτη φορα....

#446   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/07/2020 - 18:33

Είμαστε σε Beta ε.. :)

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#447   realgreek2002

realgreek2002

iPH newbie

• 69 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2020 - 01:47

Είναι η λογική ότι οι περισσότεροι τη βάζουν για να δείξουν και όχι για το σκοπό που υπάρχουν.Αν δεν ήταν αλήθεια αυτό δεν θα είχαμε τόσα bugs στις επίσημες και δεν μιλάω για το 13 που ήταν το πιο τραγικό iOS.

Τώρα εσύ που θίχτηκες από τα τόσα μέλη δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’αυτό.

Σημασία δεν έχει τι λες αλλά πως το λες!! Και το σχόλιο σου στην ανάρτηση μου ήταν καθόλα ειρωνικό δεν ξέρω για τα άλλα μέλη εσύ απάντησες σε δικό μου ποστ!! Και ναι μπορείς να κανείς κάτι για αυτό να μην πουλάς πνεύμα χωρίς να ξέρεις για πιο λόγο το ανέβασα ούτε παράπονο έκανα ούτε τπτ ήταν απλά ενημέρωση λόγω beta το χούμε;

#448   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1455 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2020 - 01:51

Σημασία δεν έχει τι λες αλλά πως το λες!! Και το σχόλιο σου στην ανάρτηση μου ήταν καθόλα ειρωνικό δεν ξέρω για τα άλλα μέλη εσύ απάντησες σε δικό μου ποστ!! Και ναι μπορείς να κανείς κάτι για αυτό να μην πουλάς πνεύμα χωρίς να ξέρεις για πιο λόγο το ανέβασα ούτε παράπονο έκανα ούτε τπτ ήταν απλά ενημέρωση λόγω beta το χούμε;

Το σχόλιο μου δεν αφορούσε αποκλειστικά τη δίκη σου ανάρτηση όποτε και δεν έγινε quote.Από κει και πέρα εσύ μόνο το πήρες στραβά όποτε δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Επίσης το πως μεταφράσεις εσύ το γραπτό λόγο στο κεφάλι σου πάλι δεν είναι δικό μου πρόβλημα να λύσω.

#449   realgreek2002

realgreek2002

iPH newbie

• 69 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2020 - 01:56

Δηλαδή τώρα που απαντάω κάτω από την ανάρτηση σου χωρίς να σε κάνω quote σε ποιον απαντάω; Ας μην το συνεχίσουμε αδερφέ και μπορώ να ξεχωρίσω πολύ καλά πως απάντησες στο ποστ μου!! Εδώ είμαστε για να ενημερωνόμαστε για τυχόν bugs αν κάποιος τα έχει η όχι κτλ και όπως είπα και στο άλλο παιδί αυτονόητο θεωρώ όσοι έχουμε beta να αναφέρουμε και στην apple τα bugs!! Για αυτό και θεωρώ ήταν άκυρο το σχόλιο σου!!

#450   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 26/07/2020 - 08:48

Καλημέρα αδέρφια ηρεμία λογικό είναι και το θεωρώ δεδομένο οποίος έχει την beta ενημερώνει εδώ για όποιον δεν την έχει και σκέφτεται να την βάλει τι θα συναντήσει και να κρίνει μόνος του και δεύτερο ότι κάνει και ένα feedback στην apple να το διορθώσει.

Knowledge Is Power

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;