Δεν είναι η GM αυτή. Υποτίθεται θα δινόταν σήμερα.
Όλα τούμπα αυτή τη χρονιά.
νικο καλημερα..ειχα περασει τις public beta.εχω σβησει απο τις ρυθμισεις το προφιλ αλλα δεν εχει ερθει καποια ενημερωση για το 14.τι κανω σε αυτη την περιπτωση
Δημοσίευση 16/09/2020 - 09:48
Δεν είναι η GM αυτή. Υποτίθεται θα δινόταν σήμερα.
Όλα τούμπα αυτή τη χρονιά.
νικο καλημερα..ειχα περασει τις public beta.εχω σβησει απο τις ρυθμισεις το προφιλ αλλα δεν εχει ερθει καποια ενημερωση για το 14.τι κανω σε αυτη την περιπτωση
Δημοσίευση 16/09/2020 - 09:50
Αν θες να περάσεις σήμερα την επίσημη και εφόσον είναι ίδια με τη GM, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, θα το κάνεις με Restore.Βοήθησε με λίγο να καταλάβω γιατί κάπου έχω μπερδευτεί! Η ενημέρωση που ήρθε χτες ενώ είχα public beta δεν είναι η GM? Και αν όχι τι είναι; Επίσης πρέπει να σβήσω το προφίλ για να λάβω την official release σήμερα;
Κατεβάζεις το IPSW απο εδώ, το περνάς με Shift + Restore αφού πάρεις Encrypted Backup.Καλημέρα παίδες.
Βοηθήστε με λίγο γιατί πάντα τα updates τα έκανα μέσω wifi και λέω τώρα να το κάνω το μεγάλο του 14 με το restore που λέτε ότι είναι καλύτερο.
Πείτε μου όμως αν μπορείτε πώς το κάνω αυτό; Φαντάζομαι παίρνω backup μέσω itunes πρώτα; Το restore το κάνω μέσω itunes επίσης; Το νέο ios πότε θα κατέβει ακριβώς στη διαδικασία αυτή; Αν θυμάμαι καλά οταν θα ανοίξει το κινητο ζητάει ή set up us new ή επαναφορά από back up. Εκεί λογικά επιλέγω το back up?
Φωτογραφίες, μηνύματα, εφαρμογές, logins κλπ δε χάνονται έτσι;
Καταλαβαίνεις πως το Set Up As New με αυτό το τρόπο είναι ανούσιο έτσι?Εγώ κάνω backup, update, set up as new, restore from backup.
Καλημέρα. Περίμενε σήμερα το απόγευμα το επίσημο Release.νικο καλημερα..ειχα περασει τις public beta.εχω σβησει απο τις ρυθμισεις το προφιλ αλλα δεν εχει ερθει καποια ενημερωση για το 14.τι κανω σε αυτη την περιπτωση
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 16/09/2020 - 09:52
Δημοσίευση 16/09/2020 - 09:51
Καλημέρα. Περίμενε σήμερα το απόγευμα το επίσημο Release.
α οκ ..ευχαριστω πολυ.
Δημοσίευση 16/09/2020 - 10:06
Δημοσίευση 16/09/2020 - 10:20
Το restore είπαμε κρατάει και την esim, ε?
Δημοσίευση 16/09/2020 - 10:23
Δημοσίευση 16/09/2020 - 10:53
Κατεβάζεις το IPSW απο εδώ, το περνάς με Shift + Restore αφού πάρεις Encrypted Backup.
Στο τέλος του Restore το επαναφέρεις.
Το Backup κρατάει τα πάντα.
Με το apple watch τί γίνεται; Πρέπει να του κάνω κάτι; Ή είναι αμέτοχο σε όλη αυτή τη διαδικασία;
Edit: Δεν έχω περάσει betas και τέτοια του διαβόλου πράγματα. Στην ios13.7 είμαι και την watchos 6.2.8
Τελευταία επεξεργασία από: altrig2004, 16/09/2020 - 10:55
Δημοσίευση 16/09/2020 - 10:58
Με το apple watch τί γίνεται; Πρέπει να του κάνω κάτι; Ή είναι αμέτοχο σε όλη αυτή τη διαδικασία;
Edit: Δεν έχω περάσει betas και τέτοια του διαβόλου πράγματα. Στην ios13.7 είμαι και την watchos 6.2.8
Δημοσίευση 16/09/2020 - 10:58
Δημοσίευση 16/09/2020 - 11:02
Σήμερα το απόγευμα βγαίνει και το watchOS 7.
Αφού περάσεις στο iPh θα σουέρθει ειδοποίηση και στο Watch App.
Δημοσίευση 16/09/2020 - 11:02
Όχι εννοώ πώς και αν θα το επηρρεάσει ένα restore στο iphone.
Δημοσίευση 16/09/2020 - 11:12
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες