Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε 11 pro max . Δεν αντεχεται πραγματικα ,αξίζεi το downgrade πιστευετε ή να κάνουμε υπομονή ;;
Δυο μέρες σχεδόν είναι που ήρθε η 14αρα.
Κάντε υπομονή ρε παίδες.
Άσε τα downgrade- ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 13αρα
Δημοσίευση 20/09/2020 - 09:39
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε 11 pro max . Δεν αντεχεται πραγματικα ,αξίζεi το downgrade πιστευετε ή να κάνουμε υπομονή ;;
Δημοσίευση 20/09/2020 - 10:01
Δημοσίευση 20/09/2020 - 10:05
Δημοσίευση 20/09/2020 - 10:27
Καλημέρα. Επειδή έχω εφαρμογές που τις χρησιμοποιώ και δεν υπάρχουν πλέον στο appstore, και δεν έχω χώρο να κάνω αναβάθμιση OTA, εάν κάνω αναβάθμιση μέσω itunes θα περάσει την αναβάθμιση από πάνω ή θα μου σβήσει το τηλέφωνο και μετά θα μου περάσει το backup που θα έχω πάρει? Εάν γίνει αυτό και δεν υπάρχουν οι εφαρμογές στο appstore θα περαστούν από το backup?
Ευχαριστώ
Κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μας απαντήσει εάν γνωρίζει
Δημοσίευση 20/09/2020 - 10:35
rΕχθές έκανα restore και το έστησα από την αρχή χωρίς να επαναφέρω backup γιατί έτσι. Είναι bug ή όχι.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 20/09/2020 - 10:40
r
Κι εμένα τα ίδια κι έκανα ριστορ μέσο itunes γιαυτο το λόγο αλλά τίποτα!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 20/09/2020 - 10:49
Δημοσίευση 20/09/2020 - 10:53
2 χρόνια τηλέφωνο (XS MAX) υγεία μπαταρίας στο 92% και μέσα σε 4 μέρες με το iOs 14 πήγε στο 87% !
Και μην μου πείτε ότι αυτά δεν τα κοιτάμε και δεν ασχολούμαστε.
Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν κάνει χοντρή μ@λ@κί@ με το 14.
Sent from my iPhone using Tapatalk
φιλε αυτο ειναι σχετικο γιατι και εγω το 11 δεν το εχω ουτε χρονο και η μπαταρια εχει παει 91%.δεν ξερω τι παιζει
Δημοσίευση 20/09/2020 - 10:57
r
Κι εμένα τα ίδια κι έκανα ριστορ μέσο itunes γιαυτο το λόγο αλλά τίποτα!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 20/09/2020 - 11:00
Εμένα έπεσε μόνο του από 17 στα 9 σήμερα. Ίσως όπως μου είπε ο Νίκος να περιμένω κάποιες μέρες να τελειώσει με τις διεργασίες. Και όντως πέφτει
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 20/09/2020 - 11:22
Μπορώ να γυρίσω στην 13.7 με επαναφορά από αντίγραφο που είχα κρατήσει πριν πάω στο 14 ;
Το battery drain δεν παλεύεται ...
Μου έχει αχρηστεύσει την συσκευή.
Η συσκευή όπως έχουμε πει θέλει 1-2 φορτίσεις μετά απο Update για ασφαλή συμπεράσματα.Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε 11 pro max . Δεν αντεχεται πραγματικα ,αξίζεi το downgrade πιστευετε ή να κάνουμε υπομονή ;;
Αν κάνεις Update περνάει "απο πάνω" και δε χάνεις κάτι.Κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μας απαντήσει εάν γνωρίζει
Βασικά αυτό είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα γιατί το Health είναι μια μακακία απο μόνο του.2 χρόνια τηλέφωνο (XS MAX) υγεία μπαταρίας στο 92% και μέσα σε 4 μέρες με το iOs 14 πήγε στο 87% !
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 20/09/2020 - 11:22
Δημοσίευση 20/09/2020 - 11:39
To battery health (o Θεος να το κανει health) δεν ειναι παρα ενας ψυχαναγκασμος. Δεν πρεπει να του δινει κανεις καμμια σημασια παρα μονο οταν πεσει σε πολυ πολυ χαμηλα ποσοστα που τοτε ειναι ενδειξη για αλλαγη μπαταριας. Thats it.
Στο αμαξι μας καθομαστε και μετραμε την υγεια της μπαταριας του καθε τρεις και λιγο; Στο μηχανακι; Στη μπαταρια του laptop;
Χασιμο χρονου και τζαμπα αγχος. Μην ασχολειστε....
2 χρόνια τηλέφωνο (XS MAX) υγεία μπαταρίας στο 92% και μέσα σε 4 μέρες με το iOs 14 πήγε στο 87% !
Δημοσίευση 20/09/2020 - 11:45
Βασικά αυτό είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα γιατί το Health είναι μια μακακία απο μόνο του.
To battery health (o Θεος να το κανει health) δεν ειναι παρα ενας ψυχαναγκασμος. Δεν πρεπει να του δινει κανεις καμμια σημασια παρα μονο οταν πεσει σε πολυ πολυ χαμηλα ποσοστα που τοτε ειναι ενδειξη για αλλαγη μπαταριας. Thats it.
Στο αμαξι μας καθομαστε και μετραμε την υγεια της μπαταριας του καθε τρεις και λιγο; Στο μηχανακι; Στη μπαταρια του laptop;
Χασιμο χρονου και τζαμπα αγχος. Μην ασχολειστε....
Όπως έγραψα, δεν ασχολούμαι με το battery health, αυτό καθ' αυτό, αλλά σε συνδυασμό με τα φρικτά παράπονα που έχει κόσμος, εμού συμπεριλαμβανόμενου, με το battery drain με το 14 (εδώ σκέφτονται να γυρίσουν στο 13 ! ), έρχεται και πέφτει 5% σε 4 ημέρες.
Ο συνδυασμός των δύο, δείχνει ότι κάτι δεν έχουν κάνει καθόλου με το θέμα μπαταρίας το 14.
Δημοσίευση 20/09/2020 - 11:58
Εξαρτάται πάντα πως εννοείς το κομμάτι μπαταρία.Όπως έγραψα, δεν ασχολούμαι με το battery health, αυτό καθ' αυτό, αλλά σε συνδυασμό με τα φρικτά παράπονα που έχει κόσμος, εμού συμπεριλαμβανόμενου, με το battery drain με το 14 (εδώ σκέφτονται να γυρίσουν στο 13 ! ), έρχεται και πέφτει 5% σε 4 ημέρες.
Ο συνδυασμός των δύο, δείχνει ότι κάτι δεν έχουν κάνει καθόλου με το θέμα μπαταρίας το 14.
Δημοσίευση 20/09/2020 - 12:07
Εξαρτάται πάντα πως εννοείς το κομμάτι μπαταρία.
Οι 9/10 βγάζουν -πάντα- τα συμπεράσματα τους μέσα σε μια ώρα, όταν ακόμα η συσκευή συνεχίζει να κάνει Indexing.
Πέρα απο αυτό, τι ρυθμίσεις έχεις αφήσει εν/ποιημένες και αν υπάρχει π.χ. μόνιμα εφαρμογή στα Locations.
Γιατί τότε πολύ απλά δεν φταίει το iOS.
Το οτι συνεχίζει κόσμος και λαμβάνει σοβαρά το Health, είναι λίγο αστείο.
Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition
Από τις 16 του μηνός που την κατέβασα μέχρι σήμερα έχω κάνει 3 πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις (στο 25% περίπου).
Καμία συνήθεια μου δεν έχω αλλάξει σε αυτές τις 4 ημέρες και οι ρυθμίσεις μου εννοείται πως είναι οι ίδιες.
Επίσης όπως πόσταρα και στο αντίστοιχο νήμα του ρολογιού (στο WOS7) έχω, επίσης, πρόβλημα με μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία του ρολογιού, όπως και αρκετοϊ ακόμα συμφορουμίτες.
Είναι ξεκάθαρο ότι στην πρώτη έκδοση των νέων λειτουργικών υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία.
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες