Ισχύει αλλά χειρότερη από την 13.x δεν πιστεύω να είναι , όσο για την μπαταρία θέλει κάποιες φορτίσεις μέχρι να στρωσει
sorry αλλά καλύτερα πόσο μπορεί να είναι όταν έχει προσθέσει επιπλέον στοιχεία; σε μένα η μπαταρία στην 13.7 είναι πολύ καλή.
Δημοσίευση 20/09/2020 - 15:03
Ισχύει αλλά χειρότερη από την 13.x δεν πιστεύω να είναι , όσο για την μπαταρία θέλει κάποιες φορτίσεις μέχρι να στρωσει
sorry αλλά καλύτερα πόσο μπορεί να είναι όταν έχει προσθέσει επιπλέον στοιχεία; σε μένα η μπαταρία στην 13.7 είναι πολύ καλή.
Δημοσίευση 20/09/2020 - 15:20
1 δεν εχω καταλαβει τι προσφερουν οι φορτισεις εκφορτισεις οταν περναμε νεο ios
2 παντα μα παντα υπαρχουν θεματα με αυξημενες καταναλωσεις οπως και με bugs
3 ολα τα backup που περναμε δεν ειναι ιδια μεταξυ τους. Αλλο κουβαλαει προβληματα και αλλο κακογραμμενες η παρατημενες εφαρμογες
4 κανουμε κανα reboot στη συσκευη στις αρχες ιδιως μετα απο πολλα updates εφαρμογων
5 αν η αυξημενη καταναλωση συνεχιζεται και μετα απο εβδομαδα διπλοτσεκαρουμε τις Ρυθμισεις της συσκευης, πεταμε οτι σαβουρα εφαρμογη αχρηστη εχουμε, κανουμε κανα Sync μεσω itunes ετσι για το γαμωτο,τραβαμε και καμμια επανεκινηση και περιμενουμε να δουμε συμπεριφορα. Αν δεν αλλαξει κατι τοτε restore και setup as new της συσκευης και σιγα σιγα φορτωνουμε εξ αρχης τις εφαρμογες που χρειαζομαστε και κανουμε και τις σωστες Ρυθμισεις
Εγω καπως ετσι τα εχω στο μυαλο μου
Δημοσίευση 20/09/2020 - 15:23
Το θέμα είναι πως ορίζει κανείς την όποια κατανάλωση/πρόβλημα.Τριπτη φορτιση πια Νικο.
Νομιζω τα συμπεράσματα για την μπαταρία στο 14 εχουν βγει και δεν ειναι θετικά ακομη και αν ειναι random.
Ισως να ειναι και ενας λογος για τις γρήγορες 14.1 και 14.2
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 20/09/2020 - 15:59
επειδή η 13 ήταν χάλια έπρεπε η 14 να μαμάει και να δέρνει. τι δε καταλαβαίνεις; που να είχε βγει και το iphone 12 με την 14.0! θα έκλαιγαν μανούλες! μπορεί να κολλούσε στο μηλαράκι!!
Δημοσίευση 20/09/2020 - 17:02
Δημοσίευση 20/09/2020 - 17:12
Ανεξαρτητα του πως εννοεί ο καθένας την κατανάλωση, δεν συγκρίνω ανόμοια πραγματα.Το θέμα είναι πως ορίζει κανείς την όποια κατανάλωση/πρόβλημα.
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα καθολικό θέμα κατανάλωσης που το αντιμετωπίζουν όλοι.
Είναι σύνηθες χαρακτηριατικο του πρώτου Release νέας έκδοσης, που αναμενόμενα θα έχει θέματα και θα "χτυπήσει" κάποιες συσκευές.
Αν θεωρείς πως ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία και έχεις κοιτάξει και τις ρυθμίσεις σου (υπ. συστήματος κ.ο.κ.), περίμενε τη 14.1 που δε θ’αργήσει.
Δημοσίευση 20/09/2020 - 17:27
Άπο τη στιγμή που δεν είχες κρατήσει Backup σε iOS 13, μπορείς να επαναφέρεις νεότερο Backup όπως πιο κάτω.
Απλά να ξέρεις πως ίσως βγάλει πρόβλημα στο Health Data π.χ.
Κλείσε το iTunes και απο έγγραφα εν/ποίησε τους κρυφούς φακέλους.
Μετά πήγαινε εδώ στο PC σου C:\Users\(ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup.
Άνοιξε το Backup που θες και βρες το Info.plist χαμηλά, όπου και το ανοίγεις με Notepad++.
Θα βρείς το Product Version και απο κάτω θα αλλάξεις στην έκδοση που είσαι και θες να το περάσεις.
Πάτησε Save και στο iTunes το επαναφέρεις κανονικά.
Θα πρότεινα να μη βιαστείς και να κάνεις υπομονή εκεί που είσαι.
Δημοσίευση 20/09/2020 - 19:19
Όχι δεν τα κοιτά αυτά.2 χρόνια τηλέφωνο (XS MAX) υγεία μπαταρίας στο 92% και μέσα σε 4 μέρες με το iOs 14 πήγε στο 87% !
Και μην μου πείτε ότι αυτά δεν τα κοιτάμε και δεν ασχολούμαστε.
Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν κάνει χοντρή μ@λ@κί@ με το 14.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/09/2020 - 19:20
Για την μπαταρία δεν ξέρω ακόμη, δεν μου φαίνεται κάποια βελτίωση, ωστόσο χάθηκαν κάποια faces από το Apple Watch.
Δημοσίευση 20/09/2020 - 19:34
S4Πιο aw έχεις ;
Δημοσίευση 20/09/2020 - 20:28
S4
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 20/09/2020 - 20:29
Από που;Και στο s3 το ίδιο έγινε .
Το καλό είναι ότι πλέον μπορείς να βάλεις από άλλου
Δημοσίευση 20/09/2020 - 21:12
Δημοσίευση 20/09/2020 - 21:46
Από που;
Δημοσίευση 20/09/2020 - 22:09
Ειχα παρει backup στο 13.7 και το επανέφερα περνώντας το 14.Άπο τη στιγμή που δεν είχες κρατήσει Backup σε iOS 13, μπορείς να επαναφέρεις νεότερο Backup όπως πιο κάτω.
Απλά να ξέρεις πως ίσως βγάλει πρόβλημα στο Health Data π.χ.
Θα πρότεινα να μη βιαστείς και να κάνεις υπομονή εκεί που είσαι.
0 μέλη, 66 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες