Είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις ακριβώς τι θέλω να πω και για ποιο πράγμα μιλάω γιατί είσαι και εσύ πολύ έξυπνο μυαλό.
Να μιλάμε όμως ευθέως και χωρίς να ψάχνουμε τρόπους να "ξεγλιστράμε".
Είπες οτι μου έκανες παρατηρήσεις που λες οτι δε σεβάστηκα και για αυτό στη συνέχεια κατέβασες το ποστ.
Στην ουσία όμως αυτές οι (2 κιόλας) παρατηρήσεις δεν έγιναν ποτέ. Δεν έγραψες ποτέ τίποτα.
Το πρόβλημα όλο ξεκινάει από εκεί. Γιατί αν όντως είχες κάνει παρατήρηση, θα είχα απαντήσει sorry από την πρώτη στιγμή -όπως έκανα και στη συνέχεια.
Για τα προσβλητικά post: εδώ είσαι μεγάλο φαουλ για το οτι δεν τα βρίσκεις μεμπτά (οποιοδήποτε προσβλητικό ποστ που θίγει ανθρώπους δεν έχει θέση σε κανένα forum).
Εννοείται πως το έχεις δει και διαβάσει. Ξέρουμε όλοι διαβάζεις τα πάντα και απαντάς μέχρι και για τα κόμματα και τις τελείες.
Φιλικά.
Καλημέρα GeorgiosL,
Συνεχίζεις -δυστυχώς- την ίδια καραμέλα περί κατεβάσματος Post "χωρίς αιτιολογία".
Θεωρώ πως είσαι νοήμον άτομο, συνεπώς όταν σου έχω εξηγήσει σε προηγούμενο Post το οποίο και κάνεις Quote πιο πάνω, οτι έχεις παραβεί τους κανόνες ποστάροντας και προώθώντας έμμεσα τις αγγελίες σου (2 φορές) ενώ υπάρχει το κομμάτι των ΑΓΓΕΛΙΩΝ, εσύ εξακολουθείς απλά να αναρωτιέσαι γιατί αφαιρέθηκε η 3η(!) προώθηση αγγελίας σου μέσα απο αυτό το Topic.
Που ξαναγράφω, οι 2 πρώτες "αγγελίες" σου (1 - 2) εδώ στα Topic του Forum, δεν έχουν πειραχτεί καθόλου και συνεχίζουν να υπάρχουν.
Ζητάω λοιπόν συγγνώμη απο όλα τα υπόλοιπα μέλη εδώ μέσα, που δεν αφαίρεσα εξαρχής και τις 2 πρώτες "αγγελίες" σου όπως θα όφειλα.
Οι παρατηρήσεις που δεν είδες πουθενά, θα έπρεπε λοιπόν να ήταν κάποια Warning Points, αφού "αστυνομεύω" δραστικά κιόλας (LEL), αλλά βλέπεις απλά σου αφαίρεσα μια πρώθηση αγγελίας σου χωρίς να το συνεχίζω. Την επόμενη φορά θα επανορθώσω.
Όσον για τα άλλα 2 Quotes που αναφέρεις, δε βλέπω κάτι το μεμπτό. Έτσι και αλλιώς λύσσα το κάναμε. Αν θεωρείς πως για κάποιο λόγο σε προσβάλλουν, υπάρχει το κουμπάκι της αναφοράς.
Δε μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου για Post -που δε σε έχουν κάνει Quote κιόλας- για να καταλάβω πως θίγεσαι.
Δεν είχα σκοπό να απαντήσω, αλλά για άλλη μια φορά έπρεπε να σου ξεκαθαρίσω (πάλι) πράγματα αυτόνοητα.
Απλά σε ενημερώνω πως αυτή τη κουβέντα δεν υπάρχει λόγος να τη συνεχίσω. Βγήκαμε Off πολύ ξανά.
Καλή Κυριακή και να είσαι καλά.