Αν και είμαστε σε άλλο νήμα, με την ευκαιρία της ευχάριστης εμφάνισης παλιών μελών που χρόνια τώρα είχαμε ανταλλάξει με όλους απόψεις και λύσαμε προβλήματα μας και απορίες, έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Θεωρώ ότι δυστυχώς το site έχει για τους οποίους λόγους μείνει λίγο στην τύχη του.
Δεν υπάρχει καν κάποια νέα αναβάθμιση στα γενικά θέματα και ακόμη και οι αγγελίες αλλά και οι ενημερώσεις έχουν μείνει αρκετά πίσω.
Αν εξαιρέσεις μέλη (πχ ο Νίκος) που ακόμη προσπαθούν μαζί με όλους μας να στηρίξουμε το φόρουμ με θέματα σχετικά με τα apple προϊόντα, όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει στην εποχή των iPhone X και πιο πίσω.
Θεωρώ ότι οι admin θα πρέπει να δώσουν πάλι στο site την αίγλη των προηγούμενων χρόνων.
Ειμαι το ξέρω εντελώς offtopic αλλά μιας και μέλη με χρόνια στο φόρουμ είναι πάντα ενεργά έστω και με τις δουλειές μας ο κάθε ένας, ήθελα απλα να επισημάνω τα παραπάνω.
Καλή χρονια με υγεία σε όλους μας!
ΥΓ ειμαι και από τα παλιά μέλη του my phone που δυστυχώς και αυτό έμεινε σε πολλά θέματα πίσω, και ελπίζω στο iphonehellas να μην έχουμε την ίδια τύχη...
Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 07/01/2021 - 10:47