Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 12 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1726   DiS

DiS

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2021 - 12:31

το date και το serial το βλεπετε απο το 3utools?

Το δείχνει και αυτό, ναι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1727   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1001 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2021 - 12:54

Νομίζω πατάς συνεχόμενα πάνω στην οθόνη και κατεβάζοντας τη μπάρα που θα σου βγάλει μειώνεις τη φωτεινότητα.

Ενα θεματάκι που έχω ειναι λίγο με την εντονη φωτεινότητα στα βιντεο πχ εδω εβγαλα ενα βιντεο που ανεβασα στο καναλι μου στο yt

πχ

πως μπορώ να λύσω το θέα της φωτεινοτητας?

#1728   PetranPireotis

PetranPireotis

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Twitter:@pireaspiraeus
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/01/2021 - 18:04

Ακομα και στα βιντεο ε?Θα το κοιταξω.thanks θα το δω

#1729   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 08/01/2021 - 20:30

Σε MagSafe duo μπορούμε να βάλουμε φορτιστή το μικρό 5w τις apple και όχι τον 20w;

#1730   dimifoti

dimifoti

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2021 - 21:26

Σε MagSafe duo μπορούμε να βάλουμε φορτιστή το μικρό 5w τις apple και όχι τον 20w;

Φυσικά, ωστόσο σκέψου το εξής. Η επαγωγική φόρτιση καταγράφει απώλειες έως και 50% έναντι της συμβατικής φόρτισης. Μετρήσεις στο Magsafe με 20w κάνουν λόγο για εως και 78% απόδοση φόρτισης σε σχέση με την κλασσική φόρτιση με καλώδιο με 20 w. Συνήθως κυμαίνεται γύρω στο 75%, άρα 25% απώλειες σε σχέση με συμβατική φόρτιση. Εφόσον βάλεις 5 w στο magsafe είσαι έτοιμος να φορτίζεις με περίπου 3.75 w πραγματικά? Και πόσο μάλλον στο duo που για ταυτόχρονη φόρτιση θα μιλάμε για 1.87 w ανά συσκευή.
Αν είσαι οκ με αυτό τότε κανένα θέμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: dimifoti, 08/01/2021 - 21:28

#1731   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 08/01/2021 - 22:09

Ωραία ευχαριστώ .δεν ψήνομαι για fast φορτίσεις απλός θα ήθελα τουλάχιστον να φορτίζει σε 5-6 ώρες γιατί το αφήνω συνήθως το βράδυ .

Τελευταία επεξεργασία από: japan, 08/01/2021 - 22:11

#1732   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2021 - 10:19

Ιστορική μέρα. 400 mbps μέσα στο σπίτι.

97e2d8920804850f1ea4abda25e7c2b1.jpg

#1733   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 724 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2021 - 10:29

Όντως μια νέα εποχή, αν σκεφτούμε τις ταχύτητες του πρόσφατου παρελθόντος....

#1734   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1216 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2021 - 11:03

Πες μας τα πρώτα σου συναισθήματα ... εγώ θα είχα δακρύσει .σκέφτομαι τι θα έκανα με 400 download
Αν επιτρέπεται ποσο κλείδωσε στο up ?

Τελευταία επεξεργασία από: Giorgio2112, 09/01/2021 - 11:03

#1735   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2021 - 11:17

Πες μας τα πρώτα σου συναισθήματα ... εγώ θα είχα δακρύσει .σκέφτομαι τι θα έκανα με 400 download
Αν επιτρέπεται ποσο κλείδωσε στο up ?

Εντάξει ένα σοκ αρχικά το παθαίνεις.

Όμως το θέμα είναι να ξεκινήσει να υπάρχει μια σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και όχι σε ένα σημείο να έχεις  400 mbps και σε άλλη περιοχή να μην πιάνεις ούτε 3G.

Στο Up δεν το παρακολούθησα για να προλάβω να βγάλω το screenshot, αλλά γενικά δεν έχει πολύ υψηλές ταχύτητες.

Η μεγαλύτερη που έχω δει είναι 48 Mbps αλλά ο μέσος όρος είναι κάτω από 20 mbps.

#1736   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2021 - 13:22

Εντάξει ένα σοκ αρχικά το παθαίνεις.
Όμως το θέμα είναι να ξεκινήσει να υπάρχει μια σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και όχι σε ένα σημείο να έχεις 400 mbps και σε άλλη περιοχή να μην πιάνεις ούτε 3G.
Στο Up δεν το παρακολούθησα για να προλάβω να βγάλω το screenshot, αλλά γενικά δεν έχει πολύ υψηλές ταχύτητες.
Η μεγαλύτερη που έχω δει είναι 48 Mbps αλλά ο μέσος όρος είναι κάτω από 20 mbps.

Ωραίος Θεσσαλονίκη είσαι Ε άντε να δούμε κ Αθήνα μεριά

#1737   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2021 - 13:31

Ωραίος Θεσσαλονίκη είσαι Ε άντε να δούμε κ Αθήνα μεριά

Αθήνα είμαι.

#1738   ilzals

ilzals

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2021 - 18:56

Διάβαζω κατα καιρούς άρθρα για το 5g .E‘χω καταλάβει ότι το 5g είναι σημαντικό όχι για το μέσο καταναλωτή αλλά για την επιχειρηματικότητα κτλ κτλ .Η χρησιμότητα για το μέσο καταναλωτή σε ταχύτητες 5g είναι καθαρά το download .Εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε 4g , το να μιλήσω με FaceTime ,το να μη μπορώ να κάνω stream μια ταινια η να υπάρχει αδυναμία ανοίγματος μιας σελίδας .Αρα το βασικό για το μέσο πάντα καταναλωτή είναι το να κατεβάσει σε δευτερόλεπτα πχ μια ταινια .Το να κατεβάσεις μια ταινια πχ από το netflix , ποσό συχνά το κάνει αυτό κάποιος ; Για να το κάνει προϋποθέτει να έχει και ένα αρκετά μεγάλο πρόγραμμα δεδομένων και όταν λέω μεγάλο πάνω από 20gb .Ερώτηση πόσοι διαθέτουν δεδομένα από 20gb και πάνω ; Ο μέσος χρήστης έχει 2-5-10 το πολύ .Η μετάβαση από 3g σε 4g ήταν μια επανάσταση για το μέσο καταναλωτή γιατί διορθώθηκε αρκετά η ταχύτητα .Το 5g ειναι επανάσταση για επιχειρήσεις για την υγεία το κράτος κτλ .Εξάλλου στις συνεντεύξεις τύπου οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και στις διαφημίσεις ,αυτό προβάλουν την επιχειρηματικότητα . Επανάσταση θα είναι για το μέσο καταναλωτή όταν υπάρξουν φτηνά πακέτα δεδομένων με αρκετά gb έτσι ώστε να μπορεί να κατεβάζει ταινιες και ότι άλλο θέλει Άποψη μου το 5g για τον απλό πολίτη είναι ένα κολπάκι των εταιριών με αφορμή την έλευση του 5g να γίνει αντικατάσταση των παλιών συσκευών ,Αρα να βάλει το χέρι στη τσέπη .Το θέμα είναι να το βάλει αλλά να έχει ανάγκη το 5g όχι να εχει μια 5g συσκευη με ένα προγραμμα δεδομένων των 5gb .

#1739   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 724 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2021 - 19:14

Διάβαζω κατα καιρούς άρθρα για το 5g .E‘χω καταλάβει ότι το 5g είναι σημαντικό όχι για το μέσο καταναλωτή αλλά για την επιχειρηματικότητα κτλ κτλ .Η χρησιμότητα για το μέσο καταναλωτή σε ταχύτητες 5g είναι καθαρά το download .Εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε 4g , το να μιλήσω με FaceTime ,το να μη μπορώ να κάνω stream μια ταινια η να υπάρχει αδυναμία ανοίγματος μιας σελίδας .Αρα το βασικό για το μέσο πάντα καταναλωτή είναι το να κατεβάσει σε δευτερόλεπτα πχ μια ταινια .Το να κατεβάσεις μια ταινια πχ από το netflix , ποσό συχνά το κάνει αυτό κάποιος ; Για να το κάνει προϋποθέτει να έχει και ένα αρκετά μεγάλο πρόγραμμα δεδομένων και όταν λέω μεγάλο πάνω από 20gb .Ερώτηση πόσοι διαθέτουν δεδομένα από 20gb και πάνω ; Ο μέσος χρήστης έχει 2-5-10 το πολύ .Η μετάβαση από 3g σε 4g ήταν μια επανάσταση για το μέσο καταναλωτή γιατί διορθώθηκε αρκετά η ταχύτητα .Το 5g ειναι επανάσταση για επιχειρήσεις για την υγεία το κράτος κτλ .Εξάλλου στις συνεντεύξεις τύπου οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και στις διαφημίσεις ,αυτό προβάλουν την επιχειρηματικότητα . Επανάσταση θα είναι για το μέσο καταναλωτή όταν υπάρξουν φτηνά πακέτα δεδομένων με αρκετά gb έτσι ώστε να μπορεί να κατεβάζει ταινιες και ότι άλλο θέλει Άποψη μου το 5g για τον απλό πολίτη είναι ένα κολπάκι των εταιριών με αφορμή την έλευση του 5g να γίνει αντικατάσταση των παλιών συσκευών ,Αρα να βάλει το χέρι στη τσέπη .Το θέμα είναι να το βάλει αλλά να έχει ανάγκη το 5g όχι να εχει μια 5g συσκευη με ένα προγραμμα δεδομένων των 5gb .

Στην υπάρχουσα κατάσταση δεν έχεις άδικο, αλλά....

Με την αύξηση των ταχυτήτων θα μπορέσουν οι εταιρίες λογισμικού εφαρμογών, το r&d εταιριών τεχνολογίας να υλοποιήσουν και να εφευρεθούν καταστάσεις , οι οποίες δεν μπορούσαν μέχρι τώρα, να βγουν σε μαζική παραγωγή ή να υλοποιηθούν καν....

Η συνεχόμενη αύξηση ταχυτήτων θα φέρουν καταστάσεις που ίσως ούτε σε ταινίες να έχουμε δει...

#1740   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1216 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2021 - 19:35

Καλησπέρα εγώ έχω πάνω από αυτά που λες. Προσωπικά πιστεύω ότι βοηθάει πολύ το να έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα αν είσαι εκτός σπιτιού και πχ θες να διαχειριστείς απομακρυσμένα συστήματα με όσο το δυνατόν άμεση ανταπόκριση .Σίγουρα για δουλειά το χρειάζεσαι περισσότερο , αλλα και για για οικιακή χρήση φαντάσου να ανταλλάσεις αρχεία αστραπιαία ακόμα και όταν μιλάς με βίντεοκληση . Από φωτογραφίες / βίντεο / μουσική .οι δυνατότητες είναι απεριόριστες . Το βασικό παντα είναι να είναι σταθερό σε μια ταχύτητα .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες