Το δείχνει και αυτό, ναι.το date και το serial το βλεπετε απο το 3utools?
Τα πρώτα iPhone 12 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 08/01/2021 - 12:31
Ad
Δημοσίευση 08/01/2021 - 12:54
Νομίζω πατάς συνεχόμενα πάνω στην οθόνη και κατεβάζοντας τη μπάρα που θα σου βγάλει μειώνεις τη φωτεινότητα.
Ενα θεματάκι που έχω ειναι λίγο με την εντονη φωτεινότητα στα βιντεο πχ εδω εβγαλα ενα βιντεο που ανεβασα στο καναλι μου στο yt
πχ
πως μπορώ να λύσω το θέα της φωτεινοτητας?
Δημοσίευση 08/01/2021 - 18:04
Ακομα και στα βιντεο ε?Θα το κοιταξω.thanks θα το δω
Δημοσίευση 08/01/2021 - 20:30
Δημοσίευση 08/01/2021 - 21:26
Φυσικά, ωστόσο σκέψου το εξής. Η επαγωγική φόρτιση καταγράφει απώλειες έως και 50% έναντι της συμβατικής φόρτισης. Μετρήσεις στο Magsafe με 20w κάνουν λόγο για εως και 78% απόδοση φόρτισης σε σχέση με την κλασσική φόρτιση με καλώδιο με 20 w. Συνήθως κυμαίνεται γύρω στο 75%, άρα 25% απώλειες σε σχέση με συμβατική φόρτιση. Εφόσον βάλεις 5 w στο magsafe είσαι έτοιμος να φορτίζεις με περίπου 3.75 w πραγματικά? Και πόσο μάλλον στο duo που για ταυτόχρονη φόρτιση θα μιλάμε για 1.87 w ανά συσκευή.Σε MagSafe duo μπορούμε να βάλουμε φορτιστή το μικρό 5w τις apple και όχι τον 20w;
Αν είσαι οκ με αυτό τότε κανένα θέμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: dimifoti, 08/01/2021 - 21:28
Δημοσίευση 08/01/2021 - 22:09
Τελευταία επεξεργασία από: japan, 08/01/2021 - 22:11
Δημοσίευση 09/01/2021 - 10:19
Δημοσίευση 09/01/2021 - 10:29
Ιστορική μέρα. 400 mbps μέσα στο σπίτι.
Όντως μια νέα εποχή, αν σκεφτούμε τις ταχύτητες του πρόσφατου παρελθόντος....
Δημοσίευση 09/01/2021 - 11:03
Πες μας τα πρώτα σου συναισθήματα ... εγώ θα είχα δακρύσει .σκέφτομαι τι θα έκανα με 400 downloadΙστορική μέρα. 400 mbps μέσα στο σπίτι.
Αν επιτρέπεται ποσο κλείδωσε στο up ?
Τελευταία επεξεργασία από: Giorgio2112, 09/01/2021 - 11:03
Δημοσίευση 09/01/2021 - 11:17
Πες μας τα πρώτα σου συναισθήματα ... εγώ θα είχα δακρύσει .σκέφτομαι τι θα έκανα με 400 download
Αν επιτρέπεται ποσο κλείδωσε στο up ?
Εντάξει ένα σοκ αρχικά το παθαίνεις.
Όμως το θέμα είναι να ξεκινήσει να υπάρχει μια σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και όχι σε ένα σημείο να έχεις 400 mbps και σε άλλη περιοχή να μην πιάνεις ούτε 3G.
Στο Up δεν το παρακολούθησα για να προλάβω να βγάλω το screenshot, αλλά γενικά δεν έχει πολύ υψηλές ταχύτητες.
Η μεγαλύτερη που έχω δει είναι 48 Mbps αλλά ο μέσος όρος είναι κάτω από 20 mbps.
Δημοσίευση 09/01/2021 - 13:22
Ωραίος Θεσσαλονίκη είσαι Ε άντε να δούμε κ Αθήνα μεριάΕντάξει ένα σοκ αρχικά το παθαίνεις.
Όμως το θέμα είναι να ξεκινήσει να υπάρχει μια σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και όχι σε ένα σημείο να έχεις 400 mbps και σε άλλη περιοχή να μην πιάνεις ούτε 3G.
Στο Up δεν το παρακολούθησα για να προλάβω να βγάλω το screenshot, αλλά γενικά δεν έχει πολύ υψηλές ταχύτητες.
Η μεγαλύτερη που έχω δει είναι 48 Mbps αλλά ο μέσος όρος είναι κάτω από 20 mbps.
Δημοσίευση 09/01/2021 - 13:31
Ωραίος Θεσσαλονίκη είσαι Ε άντε να δούμε κ Αθήνα μεριά
Αθήνα είμαι.
Δημοσίευση 09/01/2021 - 18:56
Δημοσίευση 09/01/2021 - 19:14
Διάβαζω κατα καιρούς άρθρα για το 5g .E‘χω καταλάβει ότι το 5g είναι σημαντικό όχι για το μέσο καταναλωτή αλλά για την επιχειρηματικότητα κτλ κτλ .Η χρησιμότητα για το μέσο καταναλωτή σε ταχύτητες 5g είναι καθαρά το download .Εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε 4g , το να μιλήσω με FaceTime ,το να μη μπορώ να κάνω stream μια ταινια η να υπάρχει αδυναμία ανοίγματος μιας σελίδας .Αρα το βασικό για το μέσο πάντα καταναλωτή είναι το να κατεβάσει σε δευτερόλεπτα πχ μια ταινια .Το να κατεβάσεις μια ταινια πχ από το netflix , ποσό συχνά το κάνει αυτό κάποιος ; Για να το κάνει προϋποθέτει να έχει και ένα αρκετά μεγάλο πρόγραμμα δεδομένων και όταν λέω μεγάλο πάνω από 20gb .Ερώτηση πόσοι διαθέτουν δεδομένα από 20gb και πάνω ; Ο μέσος χρήστης έχει 2-5-10 το πολύ .Η μετάβαση από 3g σε 4g ήταν μια επανάσταση για το μέσο καταναλωτή γιατί διορθώθηκε αρκετά η ταχύτητα .Το 5g ειναι επανάσταση για επιχειρήσεις για την υγεία το κράτος κτλ .Εξάλλου στις συνεντεύξεις τύπου οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και στις διαφημίσεις ,αυτό προβάλουν την επιχειρηματικότητα . Επανάσταση θα είναι για το μέσο καταναλωτή όταν υπάρξουν φτηνά πακέτα δεδομένων με αρκετά gb έτσι ώστε να μπορεί να κατεβάζει ταινιες και ότι άλλο θέλει Άποψη μου το 5g για τον απλό πολίτη είναι ένα κολπάκι των εταιριών με αφορμή την έλευση του 5g να γίνει αντικατάσταση των παλιών συσκευών ,Αρα να βάλει το χέρι στη τσέπη .Το θέμα είναι να το βάλει αλλά να έχει ανάγκη το 5g όχι να εχει μια 5g συσκευη με ένα προγραμμα δεδομένων των 5gb .
Στην υπάρχουσα κατάσταση δεν έχεις άδικο, αλλά....
Με την αύξηση των ταχυτήτων θα μπορέσουν οι εταιρίες λογισμικού εφαρμογών, το r&d εταιριών τεχνολογίας να υλοποιήσουν και να εφευρεθούν καταστάσεις , οι οποίες δεν μπορούσαν μέχρι τώρα, να βγουν σε μαζική παραγωγή ή να υλοποιηθούν καν....
Η συνεχόμενη αύξηση ταχυτήτων θα φέρουν καταστάσεις που ίσως ούτε σε ταινίες να έχουμε δει...
Δημοσίευση 09/01/2021 - 19:35
Διάβαζω κατα καιρούς άρθρα για το 5g .E‘χω καταλάβει ότι το 5g είναι σημαντικό όχι για το μέσο καταναλωτή αλλά για την επιχειρηματικότητα κτλ κτλ .Η χρησιμότητα για το μέσο καταναλωτή σε ταχύτητες 5g είναι καθαρά το download .Εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε 4g , το να μιλήσω με FaceTime ,το να μη μπορώ να κάνω stream μια ταινια η να υπάρχει αδυναμία ανοίγματος μιας σελίδας .Αρα το βασικό για το μέσο πάντα καταναλωτή είναι το να κατεβάσει σε δευτερόλεπτα πχ μια ταινια .Το να κατεβάσεις μια ταινια πχ από το netflix , ποσό συχνά το κάνει αυτό κάποιος ; Για να το κάνει προϋποθέτει να έχει και ένα αρκετά μεγάλο πρόγραμμα δεδομένων και όταν λέω μεγάλο πάνω από 20gb .Ερώτηση πόσοι διαθέτουν δεδομένα από 20gb και πάνω ; Ο μέσος χρήστης έχει 2-5-10 το πολύ .Η μετάβαση από 3g σε 4g ήταν μια επανάσταση για το μέσο καταναλωτή γιατί διορθώθηκε αρκετά η ταχύτητα .Το 5g ειναι επανάσταση για επιχειρήσεις για την υγεία το κράτος κτλ .Εξάλλου στις συνεντεύξεις τύπου οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και στις διαφημίσεις ,αυτό προβάλουν την επιχειρηματικότητα . Επανάσταση θα είναι για το μέσο καταναλωτή όταν υπάρξουν φτηνά πακέτα δεδομένων με αρκετά gb έτσι ώστε να μπορεί να κατεβάζει ταινιες και ότι άλλο θέλει Άποψη μου το 5g για τον απλό πολίτη είναι ένα κολπάκι των εταιριών με αφορμή την έλευση του 5g να γίνει αντικατάσταση των παλιών συσκευών ,Αρα να βάλει το χέρι στη τσέπη .Το θέμα είναι να το βάλει αλλά να έχει ανάγκη το 5g όχι να εχει μια 5g συσκευη με ένα προγραμμα δεδομένων των 5gb .
Καλησπέρα εγώ έχω πάνω από αυτά που λες. Προσωπικά πιστεύω ότι βοηθάει πολύ το να έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα αν είσαι εκτός σπιτιού και πχ θες να διαχειριστείς απομακρυσμένα συστήματα με όσο το δυνατόν άμεση ανταπόκριση .Σίγουρα για δουλειά το χρειάζεσαι περισσότερο , αλλα και για για οικιακή χρήση φαντάσου να ανταλλάσεις αρχεία αστραπιαία ακόμα και όταν μιλάς με βίντεοκληση . Από φωτογραφίες / βίντεο / μουσική .οι δυνατότητες είναι απεριόριστες . Το βασικό παντα είναι να είναι σταθερό σε μια ταχύτητα .
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες