Δεν ξέρω αν ειπώθηκε ήδη αλλά οι νέες θήκες σιλικόνης της Apple για 12/12pro είναι all around design !! Προσωπικά την προτιμώ την περιμετρική προστασία !
Τελευταία επεξεργασία από: xsiv74, 27/10/2020 - 20:05
Δημοσίευση 27/10/2020 - 20:02
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε ήδη αλλά οι νέες θήκες σιλικόνης της Apple για 12/12pro είναι all around design !! Προσωπικά την προτιμώ την περιμετρική προστασία !
Τελευταία επεξεργασία από: xsiv74, 27/10/2020 - 20:05
Δημοσίευση 27/10/2020 - 20:22
Ερώτηση γιατί με αγχώσατε!
Έγω έκανα day1 Preorder iPhone 12 Pro Max Gold 128GB από Κωτσόβολο!
Λέτε να με πάει για μετά τα Χρίστούγεννα? (Μη μου το πείτε θα κλάψω).
Δημοσίευση 27/10/2020 - 20:29
Εκδήλωση ενδιαφέροντος εννοείς.. Προ-παραγγελίες δεν έχουν ανοίξει ακόμα.. Είναι δύσκολα τα πράγματα φέτος... και εγώ pro max θέλω αλλά έχω πείσει ήδη τον εαυτό μου ότι μάλλον δεν θα έρθει πριν το νέο έτος..Ερώτηση γιατί με αγχώσατε!
Έγω έκανα day1 Preorder iPhone 12 Pro Max Gold 128GB από Κωτσόβολο!
Λέτε να με πάει για μετά τα Χρίστούγεννα? (Μη μου το πείτε θα κλάψω).
Τελευταία επεξεργασία από: k3rn3l, 27/10/2020 - 20:30
Δημοσίευση 27/10/2020 - 20:31
Εκδήλωση ενδιαφέροντος εννοείς.. Προ-παραγγελίες δεν έχουν ανοίξει ακόμα.. Είναι δύσκολα τα πράγματα φέτος... και εγώ pro max θέλω αλλά έχω πείσει ήδη τον εαυτό μου ότι μάλλον δεν θα έρθει πριν το νέο έτος..
Εεε όχι, παραγγελία.
Έχει κοπεί παραστατικό κανονικά.
Δημοσίευση 27/10/2020 - 20:34
Εεε όχι, παραγγελία.
Δημοσίευση 27/10/2020 - 20:35
Αφού οι προπαραγγελίες ξεκινάνε στις 6 Νοεμβρίου για τα 12 pro max, πως στην ευχή έκοψες παραστατικό κανονικά ;
Δεν απαντάω για να μην σε στενοχωρήσω.
Δημοσίευση 27/10/2020 - 20:46
Δημοσίευση 27/10/2020 - 21:41
Εεε όχι, παραγγελία.
Γίνεται κάτι τέτοιο; Θέλεις να μου πεις ότι κόψανε παραστατικό χωρίς να το έχουν αποθήκη καταχωρημένο. Ρε τον Κωτσόβολο! Χαχαχχα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 28/10/2020 - 10:14
Τόσα χρόνια τα ίδια..
Ο Κώτσο πάντα πρωτοπόρος. Μάλλον κάνουν σεμινάρια εξυπνάδας εκεί.
Από media που μίλησα σήμερα, είπαν ότι αρχικά παίζει εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Αυτοί έτσι παίρνουν μια πρώτη ιδέα του τι παίζει.
Και όταν πάρουν το πράσινο φως από τους επισήμους εδώ εισαγωγείς, ΤΟΤΕ ανοίγουν προπαραγγελίες, ώστε να δεσμεύουν τους πελάτες τους.
Ο Κώτσο απλα είναι όπως πάντα πολύ μπροστά. Και πληρώνεις νωρίτερα (και με παραστατικό όπως έκανες) και το παραλαμβάνεις του Αγίου...
Προσοχή παίδες
Έχω πολύ κακή εμπειρία από τον Κωτσόβολο σε θέμα support. Δεν είναι ότι δεν θα παραλάβετε. Αλλά είναι ανήθικο να σου κρατάει τα λεφτά σου... να του έχουν τελειώσει τα κομμάτια... να περιμένει να έρθουν άλλα για να σου δώσει και το διπλανό κατάστημα να έχει αλλά εσύ να είσαι δεμένος με τον Κωτσόβολο επειδή έδωσες προκαταβολή ή επειδή το πλήρωσες μπροστά. Και το τηλεφωνικό support τους παιδιά είναι αλλού για αλλού. Μακράν το χειρότερο που μου έχει τύχει ποτέ. Να περιμένεις 20λεπτα αναμονή και τελικά κανείς να μην βοηθάει. Έχω βγει off topic το ξέρω, απλά τα γράφω μήπως και βοηθήσω κάποιον να αποφύγει σκοτούρα.
Και μην παρεξηγηθώ, αγόρασα το S6 από τον Κωτσόβολο πριν 2 βδομάδες. Αλλά σιγουρεύτηκα ότι το προιόν βρισκόταν σε κατάστημα, και πήγα και παρέλαβα... Και πάλι έγινε ένα μπέρδεμα και ήμουν κανένα μισάωρο όρθιος να περιμένω το support τους να λύσουν το θέμα με τους bonus πόντους... αλλά τέλος πάντων...
Δημοσίευση 28/10/2020 - 14:49
20 Νοεμβρίου κυκλοφορούν επίσημα και τα τέσσερα iPhone 12 στην Ελλάδα;
Καλά διάβασα κάπου;
Χμμμμ..... #not
Amazon until the sun burns out.
Και δε πανα λένε....
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 28/10/2020 - 14:49
Δημοσίευση 28/10/2020 - 15:51
Το ίδιο έχω διαβάσει , λόγω θέματος με το 5g και καλά .Αν και το 5G καλό 2022 μιας και πρώτα πρέπει να ελευθερωθεί η συχνότητα 700Mhzπου θα γίνει σταδιακά από ert και digea μέσα στο 2021 αν θυμάμαι καλά. Σεπτεμβρη 2021 θα έχει αποδεσμευτεί η συχνότητα εντελώς20 Νοεμβρίου κυκλοφορούν επίσημα και τα τέσσερα iPhone 12 στην Ελλάδα;
Καλά διάβασα κάπου;
Χμμμμ..... #not
Amazon until the sun burns out.
Και δε πανα λένε....
Τελευταία επεξεργασία από: Giorgio2112, 28/10/2020 - 15:54
Δημοσίευση 28/10/2020 - 16:04
Έχω πολύ κακή εμπειρία από τον Κωτσόβολο σε θέμα support. Δεν είναι ότι δεν θα παραλάβετε. Αλλά είναι ανήθικο να σου κρατάει τα λεφτά σου... να του έχουν τελειώσει τα κομμάτια... να περιμένει να έρθουν άλλα για να σου δώσει και το διπλανό κατάστημα να έχει αλλά εσύ να είσαι δεμένος με τον Κωτσόβολο επειδή έδωσες προκαταβολή ή επειδή το πλήρωσες μπροστά. Και το τηλεφωνικό support τους παιδιά είναι αλλού για αλλού. Μακράν το χειρότερο που μου έχει τύχει ποτέ. Να περιμένεις 20λεπτα αναμονή και τελικά κανείς να μην βοηθάει. Έχω βγει off topic το ξέρω, απλά τα γράφω μήπως και βοηθήσω κάποιον να αποφύγει σκοτούρα.
Και μην παρεξηγηθώ, αγόρασα το S6 από τον Κωτσόβολο πριν 2 βδομάδες. Αλλά σιγουρεύτηκα ότι το προιόν βρισκόταν σε κατάστημα, και πήγα και παρέλαβα... Και πάλι έγινε ένα μπέρδεμα και ήμουν κανένα μισάωρο όρθιος να περιμένω το support τους να λύσουν το θέμα με τους bonus πόντους... αλλά τέλος πάντων...
Δημοσίευση 28/10/2020 - 16:42
Δημοσίευση 28/10/2020 - 22:31
Και τωρα αρχιζουν τα βασανιτηρια !!!
Τελευταία επεξεργασία από: christos1414, 28/10/2020 - 22:31
0 μέλη, 31 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες