Τα πρώτα iPhone 12 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 11/11/2020 - 20:48
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 11/11/2020 - 22:03
Έπιασα εχθές ένα 12 Pro Max στα χέρια μου ( κάτοχος 11 Pro Max ) και πραγματικά ξενέρωσα απίστευτα με το μέγεθος της συσκευής.
Μου έκανε πιο ογκώδες τηλέφωνο και πολύ άβολο στην χρήση.
Θετική εντύπωση μου έκανε το mini πάντως είχε την πλάκα του.
Τελευταία επεξεργασία από: TwoFace, 11/11/2020 - 22:03
Δημοσίευση 11/11/2020 - 22:10
Να κάνω μία γρήγορη ερώτηση για όποιον μπορεί να γνωρίζει;
Διαβάζοντας αρκετούς να λέτε για amazon, κοίταξα την εναλλακτική αυτή.
Εκτός ότι οι τιμές είναι -100 ευρώ υπάρχει και άμεση σχετικά διαθεσιμότητα.
Ωστόσο επειδή αυτόν τον καιρό διαμένω στην Κύπρο, παρατήρησα ότι δεν μπορώ να το κάνω ship εδώ. Σε αντίθεση με το 11 και 11 pro όπως και τα airpods, τα οποία γίνεται.
Ξέρεις κανείς γιατί; Ή αν θα ανοίξει μετέπειτα η επιλογή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.γ.: Ενδιαφέρομαι για το 12 128Gb
Δημοσίευση 12/11/2020 - 07:02
Ιταλικό και Ισπανικό δεν παραδίδουν Ελλάδα (και ίσως και σε άλλες χώρες πλην Ιταλίας και Ισπανίας).Απο ποιό Amazon?
Συνήθως αλλάζει αργότερα.
Γερμανικό, Γαλλικό και Αγγλικό παραδίδουν αλλά δε βγάζουν διαθεσιμότητα για προπαραγγελία.
Κάτι έχει αλλάξει στο Ισπανικό και το Ιταλικό.Το έχω παρατηρήσει και με άλλα τηλέφωνα.
Το fnac pro έχει την επιλογή για προπαραγγελία .
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Δημοσίευση 12/11/2020 - 07:27
Από ότι διαβάζω, ειδικά για το note 20 ultra (νομίζω ότι είναι με τον snap στο τεστ), το video δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ζωή.https://youtu.be/8FcER6P4CQo
Υπάρχει θέμα.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 09:34
Γιατί έχω την αίσθηση ότι η ‘καμπύλες’ είναι πιο βολικές από τις τετράγωνες φλατ .;;; Όσοι το έχετε το 12 μπορείτε να μας πείτε πιο σας αρέσει πιο πολύ .;;; Ευχαριστώ .!
Δημοσίευση 12/11/2020 - 10:18
Μια και αύριο ανοίγουν οι προπαραγγελίες, έχει κανείς εικόνα ποια από τα γνωστά μεγάλα μαγαζιά μπορεί μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας να κόψει τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και να χρεώσει κάρτα;
Επίσης το Apple Care για iPhone στην Ελλάδα μπορούμε να το αγοράσουμε; Αν ναι, πόσο κοστίζει και τι καλύπτει γιατί μόνο για μακ βρήκα πληροφορίες.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 10:54
Ιταλικό και Ισπανικό δεν παραδίδουν Ελλάδα (και ίσως και σε άλλες χώρες πλην Ιταλίας και Ισπανίας).
Γερμανικό, Γαλλικό και Αγγλικό παραδίδουν αλλά δε βγάζουν διαθεσιμότητα για προπαραγγελία.
Κάτι έχει αλλάξει στο Ισπανικό και το Ιταλικό.Το έχω παρατηρήσει και με άλλα τηλέφωνα.
Πάντα στις πρώτες μέρες νέας συσκευής υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας και δεν δίνουν πληροφορίες.
Μια και αύριο ανοίγουν οι προπαραγγελίες, έχει κανείς εικόνα ποια από τα γνωστά μεγάλα μαγαζιά μπορεί μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας να κόψει τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και να χρεώσει κάρτα;
Επίσης το Apple Care για iPhone στην Ελλάδα μπορούμε να το αγοράσουμε; Αν ναι, πόσο κοστίζει και τι καλύπτει γιατί μόνο για μακ βρήκα πληροφορίες.
Για το τιμολόγιο γίνεται ναι.
AppleCare μπορείς να αγοράσεις μόνο Online απο κάποιο Apple Store και εφόσον έχεις πιστωτική κάρτα απο την αντίστοιχη χώρα.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 10:59
Από ότι διαβάζω, ειδικά για το note 20 ultra (νομίζω ότι είναι με τον snap στο τεστ), το video δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ζωή.
Καμια μα καμια σχεση. Τα βιντεο (για παρα πολλους λογους) δεν αντιπροσωπευουν την πραγματικοτητα. Εγω ας πουμε με την δικη μου καθημερινη χρηση, στο 11 pro max οταν γυριζω σπιτι εχω μπαταρια 45% περιπου στις 11:30 το βραδυ. Με το Note 20 Ultra εμεινα απο μπαταρια στις 6 το απογευμα με 4,5 ωρες οθονη. Οπως καταλαβαινετε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματικοτητα. Επισης δεν συνυπολογιζεται στο βιντεο το standby battery drain που στο ΝΟΤΕ αγγιζει το 1-1,5%/ωρα.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 11:04
Ο φίλος παραπάνω ρωτάει για την Κύπρο. Η Κύπρος γενικά έχει ένα θέμα στις παραδόσεις από όλα τα Amazon.
Παρόλο που πολλά προϊόντα είναι εφικτό να αποσταλούν στην Ελλάδα, για τα ίδια προϊόντα το Amazon δεν σε αφήνει να τα παραγγείλεις για την Κύπρο.
Στην Ελλάδα, αντίστοιχα, συμβαίνει αυτό που αναφέρεις κι εσύ. Ενώ από τα Amazon DE / FR / UK μπορείς να παραγγείλεις, ίδια προϊόντα από τα Amazon ES / IΤ δηλώνει οτι δεν αποστέλονται στην Ελλάδα. Άλλες φορές όμως για κάποιο λόγο σε αφήνει να προχωρήσεις στην παραγγελία.
Eνδεχομένως να εχει να κάνει με τους sellers ή/και το αν η παραγγελία είναι fulfilled από το Amazon.
Ιταλικό και Ισπανικό δεν παραδίδουν Ελλάδα (και ίσως και σε άλλες χώρες πλην Ιταλίας και Ισπανίας).
Δημοσίευση 12/11/2020 - 11:24
Μιλάω για την περίπτωση που ο seller είναι αποκλειστικά το Amazon.Ο φίλος παραπάνω ρωτάει για την Κύπρο. Η Κύπρος γενικά έχει ένα θέμα στις παραδόσεις από όλα τα Amazon.
Παρόλο που πολλά προϊόντα είναι εφικτό να αποσταλούν στην Ελλάδα, για τα ίδια προϊόντα το Amazon δεν σε αφήνει να τα παραγγείλεις για την Κύπρο.
Στην Ελλάδα, αντίστοιχα, συμβαίνει αυτό που αναφέρεις κι εσύ. Ενώ από τα Amazon DE / FR / UK μπορείς να παραγγείλεις, ίδια προϊόντα από τα Amazon ES / IΤ δηλώνει οτι δεν αποστέλονται στην Ελλάδα. Άλλες φορές όμως για κάποιο λόγο σε αφήνει να προχωρήσεις στην παραγγελία.
Eνδεχομένως να εχει να κάνει με τους sellers ή/και το αν η παραγγελία είναι fulfilled από το Amazon.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 11:24
Πάντα στις πρώτες μέρες νέας συσκευής υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας και δεν δίνουν πληροφορίες.
Για το τιμολόγιο γίνεται ναι.
AppleCare μπορείς να αγοράσεις μόνο Online απο κάποιο Apple Store και εφόσον έχεις πιστωτική κάρτα απο την αντίστοιχη χώρα.
Μπορώ να βάλω συγγενή να το ψωνίσει από αγγλικό apple store. Το θέμα αν καλύπτομαι εδώ ελλάδα κανονικά (υποθέτω πως ναι σε document και isystem).
Πέραν της isystem δεν είδα άλλη αλυσίδα να διευκρινίζει ονλάιν τι παίζει με τα τιμολόγια. Έχεις μήπως πιο συγκεκριμένη εικόνα;
Δημοσίευση 12/11/2020 - 11:33
Μπορώ να βάλω συγγενή να το ψωνίσει από αγγλικό apple store. Το θέμα αν καλύπτομαι εδώ ελλάδα κανονικά (υποθέτω πως ναι σε document και isystem).
Πέραν της isystem δεν είδα άλλη αλυσίδα να διευκρινίζει ονλάιν τι παίζει με τα τιμολόγια. Έχεις μήπως πιο συγκεκριμένη εικόνα;
Όλοι παίζουν με τιμολόγια. Προσωπικά έχω ψωνίσει πολλές φορές στη idocument με τιμολόγιο
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32
0 μέλη, 32 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες