Όλοι παίζουν με τιμολόγια. Προσωπικά έχω ψωνίσει πολλές φορές στη idocument με τιμολόγιο
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονική παραγγελία. Η διαδικασία δια ζώσης μου είναι γνωστή, αλλά αποκλείεται ελέω lockdown.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 11:36
Όλοι παίζουν με τιμολόγια. Προσωπικά έχω ψωνίσει πολλές φορές στη idocument με τιμολόγιο
Τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονική παραγγελία. Η διαδικασία δια ζώσης μου είναι γνωστή, αλλά αποκλείεται ελέω lockdown.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 11:37
Μια και αύριο ανοίγουν οι προπαραγγελίες, έχει κανείς εικόνα ποια από τα γνωστά μεγάλα μαγαζιά μπορεί μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας να κόψει τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και να χρεώσει κάρτα;
Επίσης το Apple Care για iPhone στην Ελλάδα μπορούμε να το αγοράσουμε; Αν ναι, πόσο κοστίζει και τι καλύπτει γιατί μόνο για μακ βρήκα πληροφορίες.
Εγώ από Κωτσόβολο έχω ψωνίσει πάνω από 10 φορές μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας και μου έχουν κόψει κανονικά τιμολόγιο.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 11:41
Εγώ από Κωτσόβολο έχω ψωνίσει πάνω από 10 φορές μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας και μου έχουν κόψει κανονικά τιμολόγιο.
Χωρίς ΦΠΑ σωστά; Και μπορείς να χρεώσεις την κάρτα σου τηλεφωνικά;
Δημοσίευση 12/11/2020 - 11:42
Μπορώ να βάλω συγγενή να το ψωνίσει από αγγλικό apple store. Το θέμα αν καλύπτομαι εδώ ελλάδα κανονικά (υποθέτω πως ναι σε document και isystem).
Πέραν της isystem δεν είδα άλλη αλυσίδα να διευκρινίζει ονλάιν τι παίζει με τα τιμολόγια. Έχεις μήπως πιο συγκεκριμένη εικόνα;
Ναι, θα σε καλύψουν τα εξουσιοδοτημένα εδώ μετά σε περίπτωση προβλήματος.
Όλα τα γνωστά μεγάλα θα κινηθούν χωρίς πρόβλημα στη χρέωση και κόψιμο τιμολογίου.
Για Skroutz δε το συζητάμε καν. Είναι αστείο..
Αν πρίν στα έκαναν πλανήτες και περίμενες κανα μήνα, τώρα θα λές καλό πάσχα.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 11:55
Ναι, θα σε καλύψουν τα εξουσιοδοτημένα εδώ μετά σε περίπτωση προβλήματος.
Όλα τα γνωστά μεγάλα θα κινηθούν χωρίς πρόβλημα στη χρέωση και κόψιμο τιμολογίου.
Για Skroutz δε το συζητάμε καν. Είναι αστείο..
Αν πρίν στα έκαναν πλανήτες και περίμενες κανα μήνα, τώρα θα λές καλό πάσχα.
Δε συζητάω για σκρουτζ καν και για τους λόγους που αναφέρεις και γιατί ψάχνομαι για άμεση αγορά. Το apple care από uk πως το ενεργοποιώ μετά; Ισχύει για 2 χρόνια;
Δημοσίευση 12/11/2020 - 11:57
Δημοσίευση 12/11/2020 - 11:58
Χωρίς ΦΠΑ σωστά; Και μπορείς να χρεώσεις την κάρτα σου τηλεφωνικά;
Ναι και στα δυο.
Αλλά λόγω της κατάστασης, πιστεύω ότι όλα τα μεγάλα καταστήματα θα το κάνουν αυτό πλεον.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 11:58
Ναι και στα δυο.
Αλλά λόγω της κατάστασης, πιστεύω ότι όλα τα μεγάλα καταστήματα θα το κάνουν αυτό πλεον.
Έτσι ελπίζω και εγώ.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 12:02
Δε συζητάω για σκρουτζ καν και για τους λόγους που αναφέρεις και γιατί ψάχνομαι για άμεση αγορά. Το apple care από uk πως το ενεργοποιώ μετά; Ισχύει για 2 χρόνια;
2 χρόνια, που στο πρώτο χρόνο μπορεί να σου καλύψει μέχρι 2 περιστάτικά θράυσης.
Μετά πληρώνεις ένα ποσό.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 12:04
2 χρόνια, που στο πρώτο χρόνο μπορεί να σου καλύψει μέχρι 2 περιστάτικά θράυσης.
Μετά πληρώνεις ένα ποσό.
Πολύ καλό το ακούω. Αν κατάλαβα καλά μπαίνω με τους κωδικούς μου του Apple ID πληρώνω με αγγλική κάρτα και είμαι άρχοντας. Το κόστος το ξέρουμε; Αφού είναι τόσο καλό λέω να μην μπλέξω με τις ασφάλειες των αλυσίδων.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 12:06
Από όλα τα καταστήματα όμως, ποιό θα δέχεται προπαραγγελία με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ, αλλά χωρίς να χρεώσει την κάρτα πριν την αποστολή του κινητού? Μάλλον κανένα....
Δημοσίευση 12/11/2020 - 12:11
Από όλα τα καταστήματα όμως, ποιό θα δέχεται προπαραγγελία με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ, αλλά χωρίς να χρεώσει την κάρτα πριν την αποστολή του κινητού? Μάλλον κανένα....
Δημοσίευση 12/11/2020 - 12:13
Όλα δικά σου τα θες.
Και στο ταμείο πρώτα πληρώνεις και μετά σου δίνουν το προϊόν.
Να σου στείλουν το προϊόν και μετά να χρεώσουν την κάρτα ; Τι ζητάς ;
Φιλικά πάντα.
Όχι φυσικά, εννοώ να χρεώσουν την κάρτα την μέρα που θα το έχουν διαθέσιμο προς αποστολή.
Όπως κάνει η Amazon.
Δεν νομίζω ότι ζητάω πολλά..
Φιλικά πάντα!
Υ.Γ. : Το να χρεωθεί μια κάρτα 13/11 και να παραλάβεις το αντικείμενο 23/12 π.χ., έχει μια διαφορά από το να πληρώσεις κάτι στο ταμείο και να το παραλάβεις μετά απο 5 λεπτά!
Τελευταία επεξεργασία από: zEr0c0oL, 12/11/2020 - 12:22
Δημοσίευση 12/11/2020 - 12:18
Πολύ καλό το ακούω. Αν κατάλαβα καλά μπαίνω με τους κωδικούς μου του Apple ID πληρώνω με αγγλική κάρτα και είμαι άρχοντας. Το κόστος το ξέρουμε; Αφού είναι τόσο καλό λέω να μην μπλέξω με τις ασφάλειες των αλυσίδων.
Εγώ απλά θα σου πω πως αν δεν είσαι επιρρεπής να σου πέφτει κτλ, δε το χρειάζεσαι.
Το κόστος είναι στα £199.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 12:19
0 μέλη, 43 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες