Εγώ απλά θα σου πω πως αν δεν είσαι επιρρεπής να σου πέφτει κτλ, δε το χρειάζεσαι.
Το κόστος είναι στα £199.
Τσουχτερό το κόστος. Για την κακιά τη στιγμή το θέλω!
Δημοσίευση 12/11/2020 - 12:28
Εγώ απλά θα σου πω πως αν δεν είσαι επιρρεπής να σου πέφτει κτλ, δε το χρειάζεσαι.
Το κόστος είναι στα £199.
Τσουχτερό το κόστος. Για την κακιά τη στιγμή το θέλω!
Δημοσίευση 12/11/2020 - 12:41
Συμφωνώ μαζί σου. Γιαυτο ρωτάμε πάντα το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο ; Αν ναι πληρώνω τώρα και το στέλνετε σήμερα. Όποια καθυστέρηση να είναι από το courier μόνο.Όχι φυσικά, εννοώ να χρεώσουν την κάρτα την μέρα που θα το έχουν διαθέσιμο προς αποστολή.
Όπως κάνει η Amazon.
Δεν νομίζω ότι ζητάω πολλά..
Φιλικά πάντα!
Υ.Γ. : Το να χρεωθεί μια κάρτα 13/11 και να παραλάβεις το αντικείμενο 23/12 π.χ., έχει μια διαφορά από το να πληρώσεις κάτι στο ταμείο και να το παραλάβεις μετά απο 5 λεπτά!
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 12/11/2020 - 12:43
Δημοσίευση 12/11/2020 - 14:26
καλησπερα σε ολους. Διαβασα για την εμπιστοσυνη που διχνετε για αγορες απο amazon και επειδη οντως σε τιμες που τσεκαρα ειναι αρκετα πιο οικονομια απο εδω, θα ηθελα αν μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες για ασφαλη αγορα, καθως ενδιαφερομαι για macbook και το ποσο θα ειναι της ταξεως ανω των 1500ε. Αν υπαρχει και καποιος οδηγος θα ηταν ιδιαιτερα χρησιμο. Ευχαριστώ
Δημοσίευση 12/11/2020 - 14:28
καλησπερα σε ολους. Διαβασα για την εμπιστοσυνη που διχνετε για αγορες απο amazon και επειδη οντως σε τιμες που τσεκαρα ειναι αρκετα πιο οικονομια απο εδω, θα ηθελα αν μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες για ασφαλη αγορα, καθως ενδιαφερομαι για macbook και το ποσο θα ειναι της ταξεως ανω των 1500ε. Αν υπαρχει και καποιος οδηγος θα ηταν ιδιαιτερα χρησιμο. Ευχαριστώ
Τίποτα απολύτως ιδιαίτερο. Απλά παραγγέλνεις , πληρώνεις και σου έρχεται άμεσα.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 14:34
Ευχαριστώ!!!
Δημοσίευση 12/11/2020 - 14:52
Δημοσίευση 12/11/2020 - 14:59
Μόλις με πήραν από media
Είμαι χρόνια πελάτης και δίνουν σήμερα λίστα για παραγγελίες (τους έχω γενικά χρυσώσει και δεν ζήτησαν ούτε προκαταβολές ούτε τίποτα) και είμαι από τους πρώτους (άντε να δούμε γιατί είναι για την γυναίκα το gold και με έχει φάει τόσο καιρό ποτε θαρθει.
Κόβουνε κανονικά τιμολόγιο και επειδή θα το βάλω κάρτα θα ενημερώσουν με το που θαρθει το τηλέφωνο για τον τρόπο πληρωμής.
Κύριοι οι άνθρωποι...
Γενικά στα "μεγάλα γνωστά" δεν έχεις να φοβάσαι κάτι με το τιμολόγιο.
Πάντα βέβαια θα υπάρχουν εξαιρέσεις όπως του αγαπημένου Κώτσου, όπου ακόμα υπάρχουν άτομα που τους σκάνε 50€ σε προκαταβολές.
Ο Κώτσο.. Που κόβει τιμολόγια για κάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/11/2020 - 14:59
Δημοσίευση 12/11/2020 - 15:09
Άρα θεωρητικά αύριο μόνο παραγγελία έτσι; Δεν θα ζητήσουν προκαταβολή. Γιατί θέλω κ εγώ τιμολόγιο. (Μάλλον isystem, θα ήθελα και μια γνώμη πάνω σ αυτό)
Δημοσίευση 12/11/2020 - 15:20
Γενικά στα "μεγάλα γνωστά" δεν έχεις να φοβάσαι κάτι με το τιμολόγιο.
Πάντα βέβαια θα υπάρχουν εξαιρέσεις όπως του αγαπημένου Κώτσου, όπου ακόμα υπάρχουν άτομα που τους σκάνε 50€ σε προκαταβολές.
Ο Κώτσο.. Που κόβει τιμολόγια για κάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 15:33
Άρα θεωρητικά αύριο μόνο παραγγελία έτσι; Δεν θα ζητήσουν προκαταβολή. Γιατί θέλω κ εγώ τιμολόγιο. (Μάλλον isystem, θα ήθελα και μια γνώμη πάνω σ αυτό)
Δε ζητάνε.
iSystem τυπικότατοι σε όλα.
Κώτσο ούτε απέξω Νικόλα.
Χρόνια τώρα, ούτε μιξερακι χαχαχαχα
Αυτοί δεν είναι ούτε για να μπείς μέσα να δεις ρε..
Θα σου ρίξουν 50άρικο μόνο γι' αυτό το λόγο.
"Ευχαριστούμε".
Δημοσίευση 12/11/2020 - 15:49
Βάλε μια θήκη, ένα Tempered και είσαι οκ.
Καλά είναι δεδομένα Apple leather case και ένα καλό tempered glass.
Δημοσίευση 12/11/2020 - 16:55
Δημοσίευση 12/11/2020 - 17:04
εγω σήμερα πήρα ένα 12 pro σε pacific blue για ένα φίλο το οποίο ηταν διαθέσιμο στο uk.Από fnac pro έχετε εμπειρία;
Είναι αντίστοιχα καλό με το Amazon business?
Δυστυχώς το γερμανικό και το γαλλικό Amazon δε λένε να ξανανοίξουν τις προπαραγγελίες
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Δημοσίευση 12/11/2020 - 17:21
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες