Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 12 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1261   GiannisSot

GiannisSot

iPH Enthousiast

• 534 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 11/12/2020 - 18:48

Μόλις πριν λόγο παρέλαβα 12 Pro Max. 

Έχω iphone από το 2010 και πρώτη φορά πήγα σε max. Πραγματικά μου φαίνεται τεράστιο, αλλά ελαφρύτερο από ότι περίμενα.

Ελπίζω να το συνηθίσω...

Ναι, φημίζεται για το ελαφρύ βάρος του  :P

Με γεια...  B)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1262   savvastdm

savvastdm

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2020 - 19:12

Όπως ξέρετε ακύρωσα την παραγγελία μου μιας κ δεν βρέθηκε κάποιος φίλος από εδώ να παραλάβει αντί για εμένα ώστε να γλιτώσει την αναμονή αλλά αύριο παραλαμβάνω δυο πακέτα προστασίας οθόνης για pro max .. ενδιαφέρεται κάποιος να μην περιμένει ή τα στέλνω πίσω; Καθαρά για εξυπηρέτηση της ομάδας το κάνω.. όπως παραχώρησα την σειρά μου όταν με πήραν από document ..

Αν θεωρηθεί πώληση ας διαγραφεί

265c12ad1e7cea09b5135eca82aacd7a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

αν υπαρχουν τα θελω.

#1263   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/12/2020 - 21:29

Εντυπώσεις από το νέο 12 Pro Max!

Κατ'αρχάς, τάχιστο σε σχέση με 11 Pro Max, super snappy, όλα ανοιγοκλείνουν σε χρόνο dt.
Και μετά από ώρες σεταρίσματος, ούτε μία εφαρμογή δεν έκανε refresh. Έχω κι εγώ το stutter κατά το κλείσιμο εφαρμογών στο multitasking, που είναι ξεκάθαρα bug.

Το μεγαλύτερο ατού για μένα, είναι το μέγεθος της οθόνης που είναι τοπ! Η διαφορά για μένα είναι μεγάλη. Νιώθω ότι είναι πιο ισορροπημένο το μέγεθος και ότι έπαψε η συσκευή να θεωρείται μακρόστενη. Επίσης, χρησιμοποιώντας το 11 Pro Max πιο δίπλα, ήδη μου φαίνεται μικρό και δεν υπερβάλλω. Βάρος, σχήμα κλπ όλα μου φαίνονται καταπληκτικά, δε με ενοχλεί τίποτα, γιατί είχα διαβάσει διάφορα...

Ναι, είναι είναι πολύ πιο ζεστή η οθόνη, αλλά εμένα δε με ενοχλεί, το αντίθετο θα έλεγα, τη βρίσκω πολύ πιο ξεκούραστη για τα μάτια μου...
Ανέκαθεν προτιμούσα τα θερμά χρώματα στις οθόνες...

Επισυνάπτω φωτό με φουλ φωτεινότητα και true tone on και στις δύο συσκευές. Να σημειώσω ότι δεν έχω το θέμα με τα μωβ στις ρυθμίσεις.
Και ότι η διαφορά στα χρώματα των οθονών είναι πιο έντονη στη φωτό, απ´ότι live.

47109a38d7cc4d5315b21231de1e04c9.jpg

Έχω φυσικά το γκριζάρισμα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τόσο ανεπαίσθητο που αν δεν είχα διαβάσει όλα αυτά, δε νομίζω να το πρόσεχα.

Να σημειώσω το αξιοπερίεργο ότι εντόπισα το πρόβλημα μόνο σε βίντεο του YouTube όπου φαίνεται να είναι ανεπαίσθητα faded το μαύρο, ενιαία σε όλη την οθόνη και όπως έχουμε πει, σε συγκεκριμένα level φωτεινότητας. Δεν βλέπω να τρεμοπαίζει ή οτιδήποτε άλλο, μόνο αυτό το απειροελάχιστο γκρι, ευτυχώς. Τονίζω, είναι τόσο ελάχιστο που σε μερικές φάσεις αναρωτιέμαι αν όντως βλέπω γκρι, ή αν το βλέπω επειδή περιμένω να το δω. Πρασινίλα ούτε ελάχιστη.

Δε φαίνεται να υπάρχει τίποτα όταν κάνω power τη συσκευή και δείχνει το μήλο.
Έκανα τη σύγκριση και με το 11αρι δίπλα-δίπλα σε πίσσα μαύρο δωμάτιο και μάλιστα δοκίμασα πολλές φορές για να είμαι σίγουρη. Εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Τράβηξα κι ένα βιντεάκι για να μου πείτε κι εσείς:

https://we.tl/t-6IzGxsOFEH

Η κάμερα όντως δε νετάρει όσο κοντά νετάρει το 11 Pro Max. Δεν εντόπισα να έχει θέμα με το να χάνει τακτικά το focus, εφ´όσον κρατάω τις αποστάσεις εντός του minimum focal distance.

Θα χρειαστεί φυσικά άπειρες δοκιμές σε όλων των ειδών τις συνθήκες και το καλό είναι πως θα έχω από κοντά και το 11 Pro Max, για συγκρίσεις.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένη με δεδομένα όλα όσα έχουμε διαβάσει εδώ μέσα, συμπυκνωμένα. Είναι και λογικό, γιατί πρόλαβα να τα χωνέψω όλα, ένα προς ένα.

Να αναφέρω πως το κινητό ήρθε με 14.2.1 προεγκατεστημένη, οπότε πρέπει να είναι κατασκευασμένο πολύ πρόσφατα.

Αυτά για την ώρα, θα επανέλθω σίγουρα!

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 11/12/2020 - 21:35

#1264   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/12/2020 - 22:29

Με γειά το θηρίο.

Το μωβ στο Scrolling το τσέκαρες με Dark Mode?

Επίσης εύκολο να το διακρίνεις απο φωτ/φίες πατώντας στο Delete κάτω δεξία, στη κίνηση όταν εμφανίζεται το Pop-Up.

Το βάρος τελικά για όσους ήμασταν τόσα χρόνια με Plus/Max δεν είναι κάτι που ενοχλεί.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1265   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2020 - 22:43

Με γειά το θηρίο.

Επίσης εύκολο να το διακρίνεις απο φωτ/φίες πατώντας στο Delete κάτω δεξία, στη κίνηση όταν εμφανίζεται το Pop-Up.

Το βάρος τελικά για όσους ήμασταν τόσα χρόνια με Plus/Max δεν είναι κάτι που ενοχλεί.

Ευχαριστώ πολύ Νίκο!

Δεν το είχα τσεκάρει με dark mode να πω την αλήθεια, νόμιζα ότι συμβαίνει όπως και να'χει! Αλλά ούτε τώρα που το δοκίμασα σε dark mode βλέπω κάτι στα σημεία που ανέφερες... Περίεργο... Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να είναι hardware αφού στις συσκευές που είναι ορατό, εμφανίζεται μόνο σε κάποια ελάχιστα σημεία;

Ισχύει, δεν το νιώθω καν πιο βαρύ, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Το αγάπησα αυτό το μέγεθος και το σχέδιο ήδη!

#1266   ManosMMM

ManosMMM

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/12/2020 - 22:49

αν υπαρχουν τα θελω.

Όχι δυστυχώς δεν υπήρξε απάντηση κ τα έστειλα πίσω Amazon .. όπως είχα πει δεν είχα σκοπό να τα βάλω αγγελία μόνο αν ήθελε κάποιο μέλος να εξυπηρετηθεί να μην περιμένει ..

Σε ευχαριστώ για το μήνυμα σ αλλά δυστυχώς τα επέστρεψα

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1267   Franjelisco

Franjelisco

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2020 - 22:59

Εμένα ακριβώς αυτή τη διαφορά έχει το 12 Pro μου σε σύγκριση με το παλιο μου Χ. Φυσικα Χ δεξια (γαμαουα ασπρη-μπλε οθονη που σου τρυπαει το ματι) και 12 προ αριστερα (κιτρινιαρικη να θες να το κανεις φριζμπι σε καδο ανακυκλωσης !) Με true tone/night shift ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. Με το που ανοιξουν τα μαγαζια παω για αλλαγη οθονης ... αν δε μου το αλλαξουν θα το σπασω μπροστα τους και θα ζητησω αλλαγη μεσω apple care και αν δε μου βαλουν ψυχρη οθονη θα τους το βαλω εκει που δεν λαμπει ο ηλιος αληθεια !!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Franjelisco, 11/12/2020 - 23:02

#1268   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113592 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2020 - 23:03

Ευχαριστώ πολύ Νίκο!

Δεν το είχα τσεκάρει με dark mode να πω την αλήθεια, νόμιζα ότι συμβαίνει όπως και να'χει! Αλλά ούτε τώρα που το δοκίμασα σε dark mode βλέπω κάτι στα σημεία που ανέφερες... Περίεργο... Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να είναι hardware αφού στις συσκευές που είναι ορατό, εμφανίζεται μόνο σε κάποια ελάχιστα σημεία;

Ισχύει, δεν το νιώθω καν πιο βαρύ, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Το αγάπησα αυτό το μέγεθος και το σχέδιο ήδη!

Ναι με Dark Mode είναι κυρίως το θέμα.

Δεν έχω απάντηση αν μιλάμε για SW ή HW τελικά.

Εδώ δεν έχει δώσει η Apple ένα μήνα τώρα.

Για 'μένα αυτό είναι μια προέκταση του θέματος με τα ξεθωριασμένα γκρί.

Έχω την εντύπωση πως κάπως συνδέονται. Το αν διορθωθούν είναι μια άλλη ιστορία.

Και με 2 "Features" που έχεις καλά είσαι :)

LG8ISzO.gif

#1269   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 11/12/2020 - 23:03

Εντυπώσεις από το νέο 12 Pro Max!

Κατ'αρχάς, τάχιστο σε σχέση με 11 Pro Max, super snappy, όλα ανοιγοκλείνουν σε χρόνο dt.
Και μετά από ώρες σεταρίσματος, ούτε μία εφαρμογή δεν έκανε refresh. Έχω κι εγώ το stutter κατά το κλείσιμο εφαρμογών στο multitasking, που είναι ξεκάθαρα bug.

Το μεγαλύτερο ατού για μένα, είναι το μέγεθος της οθόνης που είναι τοπ! Η διαφορά για μένα είναι μεγάλη. Νιώθω ότι είναι πιο ισορροπημένο το μέγεθος και ότι έπαψε η συσκευή να θεωρείται μακρόστενη. Επίσης, χρησιμοποιώντας το 11 Pro Max πιο δίπλα, ήδη μου φαίνεται μικρό και δεν υπερβάλλω. Βάρος, σχήμα κλπ όλα μου φαίνονται καταπληκτικά, δε με ενοχλεί τίποτα, γιατί είχα διαβάσει διάφορα...

Ναι, είναι είναι πολύ πιο ζεστή η οθόνη, αλλά εμένα δε με ενοχλεί, το αντίθετο θα έλεγα, τη βρίσκω πολύ πιο ξεκούραστη για τα μάτια μου...
Ανέκαθεν προτιμούσα τα θερμά χρώματα στις οθόνες...

Επισυνάπτω φωτό με φουλ φωτεινότητα και true tone on και στις δύο συσκευές. Να σημειώσω ότι δεν έχω το θέμα με τα μωβ στις ρυθμίσεις.
Και ότι η διαφορά στα χρώματα των οθονών είναι πιο έντονη στη φωτό, απ´ότι live.

Έχω φυσικά το γκριζάρισμα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τόσο ανεπαίσθητο που αν δεν είχα διαβάσει όλα αυτά, δε νομίζω να το πρόσεχα.

Να σημειώσω το αξιοπερίεργο ότι εντόπισα το πρόβλημα μόνο σε βίντεο του YouTube όπου φαίνεται να είναι ανεπαίσθητα faded το μαύρο, ενιαία σε όλη την οθόνη και όπως έχουμε πει, σε συγκεκριμένα level φωτεινότητας. Δεν βλέπω να τρεμοπαίζει ή οτιδήποτε άλλο, μόνο αυτό το απειροελάχιστο γκρι, ευτυχώς. Τονίζω, είναι τόσο ελάχιστο που σε μερικές φάσεις αναρωτιέμαι αν όντως βλέπω γκρι, ή αν το βλέπω επειδή περιμένω να το δω. Πρασινίλα ούτε ελάχιστη.

Δε φαίνεται να υπάρχει τίποτα όταν κάνω power τη συσκευή και δείχνει το μήλο.
Έκανα τη σύγκριση και με το 11αρι δίπλα-δίπλα σε πίσσα μαύρο δωμάτιο και μάλιστα δοκίμασα πολλές φορές για να είμαι σίγουρη. Εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Τράβηξα κι ένα βιντεάκι για να μου πείτε κι εσείς:

https://we.tl/t-6IzGxsOFEH

Η κάμερα όντως δε νετάρει όσο κοντά νετάρει το 11 Pro Max. Δεν εντόπισα να έχει θέμα με το να χάνει τακτικά το focus, εφ´όσον κρατάω τις αποστάσεις εντός του minimum focal distance.

Θα χρειαστεί φυσικά άπειρες δοκιμές σε όλων των ειδών τις συνθήκες και το καλό είναι πως θα έχω από κοντά και το 11 Pro Max, για συγκρίσεις.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένη με δεδομένα όλα όσα έχουμε διαβάσει εδώ μέσα, συμπυκνωμένα. Είναι και λογικό, γιατί πρόλαβα να τα χωνέψω όλα, ένα προς ένα.

Να αναφέρω πως το κινητό ήρθε με 14.2.1 προεγκατεστημένη, οπότε πρέπει να είναι κατασκευασμένο πολύ πρόσφατα.

Αυτά για την ώρα, θα επανέλθω σίγουρα!

Με γεια το εργαλείο, να το χαρείς !

Με γειά το θηρίο.

Νίκο, το μωβ στο scrolling πως το τσεκάρω?

#1270   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113592 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2020 - 23:11

Νίκο, το μωβ στο scrolling πως το τσεκάρω?

Φαίνεται απο τις ρυθμίσεις κάνοντας Scrolling πάνω κάτω.

Θα το διακρίνεις στις άκρες των άσπρων γραμμών.

Για το δικό μου το μπαμ έγινε με τις φωτ/φίες, όταν πατάς το Delete με την εμφάνιση του Pop-Up.

Ήταν έντονο, αλλά δε το κάνει συνέχεια.

LG8ISzO.gif

#1271   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2020 - 23:18

Με γεια το εργαλείο, να το χαρείς !

Σε ευχαριστώ πολύ! Να το χαρούμε όλοι!

#1272   DiS

DiS

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2020 - 23:29

Εμένα ακριβώς αυτή τη διαφορά έχει το 12 Pro μου σε σύγκριση με το παλιο μου Χ. Φυσικα Χ δεξια (γαμαουα ασπρη-μπλε οθονη που σου τρυπαει το ματι) και 12 προ αριστερα (κιτρινιαρικη να θες να το κανεις φριζμπι σε καδο ανακυκλωσης !) Με true tone/night shift ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. Με το που ανοιξουν τα μαγαζια παω για αλλαγη οθονης ... αν δε μου το αλλαξουν θα το σπασω μπροστα τους και θα ζητησω αλλαγη μεσω apple care και αν δε μου βαλουν ψυχρη οθονη θα τους το βαλω εκει που δεν λαμπει ο ηλιος αληθεια !!!!!

Για να μην καθυστερείς και μπλέκεις με κολονοσκοπήσεις και άλλα σιχάματα πες τους καλύτερα να σου βάλουνε την σάπια οθόνη του Χ στο 12. Όσα 12 κι αν αλλάξεις οθόνη αντικουνουπικό δε θα πετύχεις.

Όσοι δε βλέπετε με τίποτα την υπέροχη μωβ γραμμή, πάρτε ένα μαρκαδοράκι και βάλτε τη μόνοι σας. Σε οποίο σημείο βολεύει ή και σε άλλα χρώματα.

#1273   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1477 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2020 - 00:18

Να δούμε τι άλλο θα βγάλει "off" φέτος.
Το ένα δεν κάνει, το άλλο δεν κολλάει, το παράλλο δεν ταιριάζει. 

Apple Confirms 29W Power Adapter Incompatible With MagSafe Duo Charger:
https://www.macrumor...aRLRLoZEYVyKrWQ

#1274   Franjelisco

Franjelisco

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2020 - 00:57

Για να μην καθυστερείς και μπλέκεις με κολονοσκοπήσεις και άλλα σιχάματα πες τους καλύτερα να σου βάλουνε την σάπια οθόνη του Χ στο 12. Όσα 12 κι αν αλλάξεις οθόνη αντικουνουπικό δε θα πετύχεις.

Όσοι δε βλέπετε με τίποτα την υπέροχη μωβ γραμμή, πάρτε ένα μαρκαδοράκι και βάλτε τη μόνοι σας. Σε οποίο σημείο βολεύει ή και σε άλλα χρώματα.

Το θεμα ειναι οτι το αντικουνουπικο γινεται πορτατιφ του 19ου αιωνα, το αντιθετο ομως οχι ! DP θα τους κανω, οχι απλα κολονοσκοπηση! 

Τελευταία επεξεργασία από: Franjelisco, 12/12/2020 - 00:58

#1275   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 12/12/2020 - 10:16

Φαίνεται απο τις ρυθμίσεις κάνοντας Scrolling πάνω κάτω.

Θα το διακρίνεις στις άκρες των άσπρων γραμμών.

Για το δικό μου το μπαμ έγινε με τις φωτ/φίες, όταν πατάς το Delete με την εμφάνιση του Pop-Up.

Ήταν έντονο, αλλά δε το κάνει συνέχεια.

Έκανα πολλές δοκιμές αλλά δεν είδα μωβ σε κανένα σημείο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες