Καλησπέρα.
Αν φτιάξω ένα άλλο AppleID μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα μου (επαφές , υπομνήσεις και ημερολόγια) από το παλιό στο καινούργιο;
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 18/12/2020 - 14:39
Καλησπέρα.
Αν φτιάξω ένα άλλο AppleID μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα μου (επαφές , υπομνήσεις και ημερολόγια) από το παλιό στο καινούργιο;
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 18/12/2020 - 15:45
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δυστυχώς δεν αρκεί η αλλαγή του mail.
Αυτο που θέλω είναι με την αλλαγή του AppleID να πάρω άλλο ένα free trial του apple music. Ελπίζω δηλαδή...
Δημοσίευση 26/02/2023 - 20:06
Χειροκίνητα μόνο.
Π.χ. επαφές μπορείς να κάνεις απο iCloud.com Export σε vCard να το περάσεις στο νέο iD.
Διαφορετικά μπορείς απλά να αλλάξεις το Mail.
Δημοσίευση 27/02/2023 - 20:05
Χειροκίνητα μόνο.
Π.χ. επαφές μπορείς να κάνεις απο iCloud.com Export σε vCard να το περάσεις στο νέο iD.
Διαφορετικά μπορείς απλά να αλλάξεις το Mail.
Νίκο, έχω ένα λογαριασμό με gmail από παλιά με το οποίο έχω αγοράσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές, τραγούδια κλπ. Μετέπειτα λόγω και δημιουργίας @me.com έχω και αυτό το λογαριασμό με τον οποίο έχω ως backup iCloud, επαφές, ημερολόγια κλπ. Μπορώ να συγχωνεύσω αυτούς τους 2 και να έχω ένα λογαριασμό κατά προτίμηση το @me.com για είσοδο σε συσκευές, backup, αγορές και όλες τις διεργασίες; Αν ναι, πως μπορεί να γίνει, χωρίς να κάνω κάτι λάθος;
Τελευταία επεξεργασία από: gousias, 27/02/2023 - 20:05
Δημοσίευση 27/02/2023 - 23:19
Υπάρχουν προγράμματα στο PC σου που κάνουν τη μεταφορά όπως το AnyTrans.
Εναλλακτικά χειροκίνητα.
Οι επαφές π.χ. έχουν απο iCloud.com επιλογή Export to vCard που κάνεις Import στον λογ/σμό που θες.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το κομμάτι των αγορασμένων εφαρμογών κλπ. Αλλάζοντας το gmail στο λογαριασμό για Appstore με email @me.com, δεν έχω καταλάβει ακόμη αν θα συγχωνευθεί με τον λογαριασμό του τελευταίου email @me.com, δηλαδή με τις αγορές που είχαν γίνει και σε αυτόν.
Μία δοκιμή, δεν... έπεισε!!! Εμφάνισε το παρακάτω μήνυμα:
You can only add the @me.com address that is already on file in your account.
Τελευταία επεξεργασία από: gousias, 27/02/2023 - 23:26
Δημοσίευση 27/02/2023 - 23:25
Δημοσίευση 27/02/2023 - 23:45
οι εφαρμογές δεν συγχωνεύονται , αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να τις χρησιμοποιησεις ή και να κάνουν τις ανανεώσεις (όταν αυτές βγαίνουν).Εγώ έχω το βασικό μου mail - λογαριασμό με συγχρονισμό στο iCloud και παραλληλα χρησιμοποιω εφαρμογες απο 3 διαφορετικους λογαριασμούς, 2 αμερικανικους και 1 αγγλικο.Χρησιμοποιω όλες τις εφαρμογες που ειχα αγορασει και συμβαινει χρόνια τωρα έχοντας αλλάξει και συσκευες χωρις κανενα προβλημα.
Εσύ τώρα μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο λογαρισμο να πάρεις το free όποτε μετά στο iCloud και στο appstore θα αλλαξεις στο παλιο σου λογαρισμο αλλά στο music θα αφησεις το νεο λογαριασμο.
Τελευταία επεξεργασία από: nikolaros, 27/02/2023 - 23:49
Δημοσίευση 28/02/2023 - 00:13
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το κομμάτι των αγορασμένων εφαρμογών κλπ. Αλλάζοντας το gmail στο λογαριασμό για Appstore με email @me.com, δεν έχω καταλάβει ακόμη αν θα συγχωνευθεί με τον λογαριασμό του τελευταίου email @me.com, δηλαδή με τις αγορές που είχαν γίνει και σε αυτόν.
Μία δοκιμή, δεν... έπεισε!!! Εμφάνισε το παρακάτω μήνυμα:
You can only add the @me.com address that is already on file in your account.
Εφαρμογές όχι.
Μόνο ο,τι υπάρχει απο στο iCloud απο ρυθμίσεις.
Δημοσίευση 28/02/2023 - 09:46
Ουσιαστικά με ενδιέφερε να έχω μόνο ένα λογαριασμό στο iCloud/AppStore κλπ με όλα περασμένα (εφαρμογές, επαφές κλπ) οπότε για αυτό έθεσα εξαρχής το ερώτημα μου, δεν με ενδιαφέρει να έχω 2 λογαριασμούς.
Από ότι φαίνεται δεν είναι εφικτό!
οι εφαρμογές δεν συγχωνεύονται , αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να τις χρησιμοποιησεις ή και να κάνουν τις ανανεώσεις (όταν αυτές βγαίνουν).Εγώ έχω το βασικό μου mail - λογαριασμό με συγχρονισμό στο iCloud και παραλληλα χρησιμοποιω εφαρμογες απο 3 διαφορετικους λογαριασμούς, 2 αμερικανικους και 1 αγγλικο.Χρησιμοποιω όλες τις εφαρμογες που ειχα αγορασει και συμβαινει χρόνια τωρα έχοντας αλλάξει και συσκευες χωρις κανενα προβλημα.
Εσύ τώρα μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο λογαρισμο να πάρεις το free όποτε μετά στο iCloud και στο appstore θα αλλαξεις στο παλιο σου λογαρισμο αλλά στο music θα αφησεις το νεο λογαριασμο.
Όμως στα updates κάθε φορά, θα πρέπει να περνάς τον αντίστοιχο λογαριασμό για να κάνει την αναβάθμιση της εφαρμογής που αγοράστηκε με τον συγκεκριμένο λογαριασμό!
Τελευταία επεξεργασία από: gousias, 28/02/2023 - 09:46
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες