Για αρχή κάνεις logout από παντού desktop κινητό (για μένα σβήσε και εφαρμογές)
Βάζεις vpn με επιλογή μια χώρα που να υπάρχει στο upgrade tab του spotify (.) ac (Η καλύτερη επιλογή είναι με ένα vpn extension στο desktop browser που είναι δωρεάν) αν δεν έχεις άλλο vpn πληρωμένο
Αφού βάλεις το vpn στη χώρα που πρέπει πάς με ιδιωτική περιήγηση στο spotify επίσημο κάνεις login και αλλάζεις χώρα
Στη δική σου περίπτωση κάνεις νέο λογαριασμό spotify
Πας στο spotify (.) ac και κάνεις ξανά upgrade με το κει τον καινούριο λογαριασμό
Άφησε το να "κάτσει" χωρίς να το βάλεις κάπου για κάμποση ώρα (δεν ξέρω αν μετράει αλλά για να γίνεται flag λογικά έχουν κάποια κριτήρια)
Μπες για αρχή μόνο από το κινητό (μη συνδέσεις social, μην αφήσεις gps ξέρω και άλλα που μπορεί να χρησιμοποιήσει για έλεγχο (στα windows 10 δεν έχω ιδέα τι data μαζεύουν)
Αφού περάσει καμιά μέρα και δε γίνει κανένα flag ξεκίνα να βάζεις τις λίστες σου.
Βάλε το και στο desktop (πλέον δεν είσαι μόνο mobile)
*η συμβουλή του διαχειριστή ήταν να μη βάζω δημοφιλείς χώρες για το λογαριασμό (ΗΠΑ, Αγγλία κλπ). Ένας να γίνει flag φαντάζομαι πιάνει όλη την "οικογένεια"
Κάναμε για μια φίλη το ιδιο χθες. Στην αρχή την ακύρωσε και μετά κάναμε νέο account Νορβηγίας και μέχρι τώρα όλα οκ. Ωστόσο δύο ερωτήσεις θέλω να κάνω. Δεν χρειάζεται να συνδεθει κάποια στιγμή με vpn Νορβηγίας έτσι; Επίσης μπορούμε κάπως να αλλάξουμε χώρα; Γιατί στις προτάσεις έχει πολλά από Νορβηγία!