Παιδιά να ρωτήσω και εγώ 2-3 πράγματα μιας και δυστυχώς όταν έκανα το εγχείρημα το σάιτ ήταν κάτω. Να μου πείτε εάν έχω κάνει κάτι λάθος ή μπορώ να αποφύγω στο μέλλον ώστε να μην έχω θέμα.
Λοιπόν έκλεισα το σαφάρι και συνδέθηκα με VPN σε ip Αργεντινης,πηγα κανονικα στο λογαριασμό μου και έβαλα Premium Trial με διευθυνση απο Buenos Aires. Ολα οκ, εδωσα τη Revolut και οκ προχωρησε.Αποσυνδεθηκα απο VPN και μπαινω κανονικα με την Ελληνικη διευθυνση.
Σε 3 μέρες θα γίνει κανονικά η χρέωση,εαν λογικά δεν έχει κανένα θέμα και χρεώσει κανονικά,απλα θα ήθελα να ανανεώσω σε Family Plan .
2 ερωτήσεις.
1. Μέχρι στιγμής τα έχω κάνει οκ ? σαν βήματα,να αλλάξω κάτι ή καμία ιδέα εάν παίζει να μην λειτουργήσει κάτι?
2. Στο Family Plan τα ατομα που θελω να προσθεσω οπως ο αδερφος μου,δεν μενουν στο ιδιο σπιτι, θα εχω θεμα ? Πρεπει να κανω κατι με τις δευθυνσεις τους? Ευχαριστω
Σκέφτομαι να μπω πριν λήξει το δοκιμαστικό με VPN Αργεντινης να αναβαθμισω σε Family Plan,να στειλω προσκλησεις και να μπουν με VPN τα αλλα μελη να κανουν Accept invitation.
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 14/10/2021 - 19:59