Μόνη σου λύση είναι να πας σε κάποιο απο τα εξουσιοδοτημένα να σου κάνουν Downgrade.

iOS 15
Ad
Δημοσίευση 11/08/2021 - 11:52
Πήρα τηλέφωνο istorm Θεσσαλονίκη και μου είπαν πως δεν το κάνουν αυτοί και τα στέλνουν έξω. 15 περίπου εργάσιμες. Όποτε είπα να περιμένω Φθινόπωρο μέχρι να βγει και επίσημα μπας και διορθωθεί. Ή αν είμαι τυχερός με καμία νέα beta. Πρώτη φορά πάντως ειδικά στο ρολόι τέτοιο πρόβλημα με beta.Μόνη σου λύση είναι να πας σε κάποιο απο τα εξουσιοδοτημένα να σου κάνουν Downgrade.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: kmeletis, 11/08/2021 - 11:53
Δημοσίευση 11/08/2021 - 12:44
Δεν είναι να μπλέκεις με αρχικές Beta νέα έκδοσης iOS στις βασικές συσκευές σου..
Ειδικά στο ρολόι που απο μόνος σου δε μπορείς να γυρίσεις.
Το ξέρω αλλά κάθε φορά που βγαίνει beta λέω πως δεν θα την περάσω αλλά τελικά κάνω την βλακεια...πάντως περνάω συχνά beta και μόνο μια φορά πήγα πίσω στο κινητό και τώρα πρώτη φορά στο ρολόι με μεγάλο πρόβλημα.
Δημοσίευση 11/08/2021 - 13:04
Το ξέρω αλλά κάθε φορά που βγαίνει beta λέω πως δεν θα την περάσω αλλά τελικά κάνω την βλακεια...πάντως περνάω συχνά beta και μόνο μια φορά πήγα πίσω στο κινητό και τώρα πρώτη φορά στο ρολόι με μεγάλο πρόβλημα.
Αν επιτρέπεται τι ακριβώς έπαθες με το ρολόι;
Δημοσίευση 11/08/2021 - 13:17
Αν επιτρέπεται τι ακριβώς έπαθες με το ρολόι;
Έβαλα την beta 8. Απο την 3 και μετά άρχισε να κολλάει να χρειάζεται hard reset, να μην εμφανίζει ειδοποιήσεις σχεδον σε τίποτα, αν κάποιος αποθηκευμενος στις επαφές παρει τηλέφωνο βγάζει μόνο τον αριθμό και όχι το όνομα και μου τρώει την μπαταρία μέσα σε 6 το πολύ ώρες.
Ίσως σε άλλους να μην το κάνει. Όπως και να έχει μακριά γιατί δεν υπάρχει στο ρολόι επιστροφή σε προηγούμενη έκδοση.
Έχω το aw4.
Δημοσίευση 11/08/2021 - 13:29
Έβαλα την beta 8. Απο την 3 και μετά άρχισε να κολλάει να χρειάζεται hard reset, να μην εμφανίζει ειδοποιήσεις σχεδον σε τίποτα, αν κάποιος αποθηκευμενος στις επαφές παρει τηλέφωνο βγάζει μόνο τον αριθμό και όχι το όνομα και μου τρώει την μπαταρία μέσα σε 6 το πολύ ώρες.
Ίσως σε άλλους να μην το κάνει. Όπως και να έχει μακριά γιατί δεν υπάρχει στο ρολόι επιστροφή σε προηγούμενη έκδοση.
Έχω το aw4.
Εγώ έχω το aw 6 Είμαι στην beta 4 και περιμένω την πέντε όπως βγήκε για το iPhone αλλά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόγραμμα δουλεύουν όλα ρολόι
Δημοσίευση 11/08/2021 - 13:31
Δημοσίευση 11/08/2021 - 13:32
Το μόνο που έχω θέμα από το iOS 15 μέχρι την beta 5 που βγήκε είναι ότι δεν μου ανοίγει η Alphabank όλα τ’άλλα δουλεύουν κανονικά!
Ξέχασα να γράψω ότι έχω το iPhone 12 pro Max
Δημοσίευση 11/08/2021 - 13:56
Ξέχασα να γράψω ότι έχω το iPhone 12 pro Max
Στο κινητό 12pro max δεν έχω θέμα. Όλα καλά με την beta 15. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στο ρολόι. Τώρα που γράφω το έκανα 2η φορά σήμερα hard reset και το έβαλα για φόρτιση.
Δημοσίευση 11/08/2021 - 19:48

Δεν θυμάμαι αν το έκανε στο ios14, άραγε είναι software ή hardware? Τονεχω και σε βίντεο που προσπαθεί να κεντράρει αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβασω
Δημοσίευση 11/08/2021 - 23:17
Είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να κεντράρει η κάμερα σε ένα αντικείμενο?
Δεν θυμάμαι αν το έκανε στο ios14, άραγε είναι software ή hardware? Τονεχω και σε βίντεο που προσπαθεί να κεντράρει αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβασω
iphone X? Θα επρεπε να κανει focus στο αντικειμενο με το που το βαζεις στο καδρο
Δημοσίευση 11/08/2021 - 23:51
12 Pro Maxiphone X? Θα επρεπε να κανει focus στο αντικειμενο με το που το βαζεις στο καδρο
Τελευταία επεξεργασία από: zEr0c0oL, 11/08/2021 - 23:55
Δημοσίευση 12/08/2021 - 00:18
12 Pro Max
δυστυχως εκει υπαρχει θεμα με την ελαχιστη αποσταση που μπορει να κανει focus το pro max λογω αισθητηρα.Υπαρχουν μπακαλιστικοι τροποι να μπορεσεις να κεντραρεις αν ψαξεις λιγο στο νετ αλλα γενικα το προβλημα παραμενει
Δημοσίευση 12/08/2021 - 19:59
Το iOS 15 φέρνει -επιτέλους- σύνδεση των AirPods Pro και Max με το Apple iD που χρησιμοποιούμε, παρόλα αυτά με απουσία Activation Lock όπως γίνεται με τα υπόλοιπα iDevices. Η προσθήκη θα είναι στα βήματα των AirTags όπου και αυτά συνδέονται με το εκάστοτε iD. Το 9to5Mac έχει το Animation των βημάτων για το Reset των ακουστικών.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες