Πιστοποιητικό Εμβολιασμού
Δημοσίευση 21/07/2021 - 15:10
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 22/07/2021 - 17:32
Κανε το ξανά κατέβασμα στο καπάκι πέρασε το. Έτσι το έκανα δεν ξέρω γιατί γίνεται κάποιο bug ίσως
είναι αδύνατον να περάσει! το εχω κατεβασει 5 φορες σημερα, και στα δυο site βγαζει invalid QR και not a valid QR please try with a better quality document.
Θέλει κατι άλλο, το QR βγαινει πρασινο στο scan. Καποιον Browser; καποια ρίθμυση;
Δημοσίευση 22/07/2021 - 18:02
Λοιπόν, το περασα απο εδω https://covid19passbook.netlify.app
wallet+watch
Γινεται scan κανονικα και βγαινει πρασινο.
Με το watch που διαβασα οτι σε αρκετους δεν κανει scan, ειναι θεμα focus. Την εφαρμογη την εχω σε ενα samsung A20 , οταν ανοιγεις την καμερα απο μεσα στο iphone κανει αμεσως focus Και δεν το δειχνει θωλο, παρατήρησα οτι στο ρολόι δεν κανει καλο focus Και το δειχνει θωλο το QR και δεν το διαβασει.
Απομακρυνετε το λιγο, δεν χρειαζετε ολο το QR να ειναι μεσα στο πλαισιο, ας φαινετε και το ρολοι, και κρατηστε σταθερο το χερι ωστε να κανει focus Και να μην ειναι θωλη η εικόνα, μετα απο 2-3 δευτερολεπτα το κανει scan. Δεν ξερω εαν ειναι θεμα εφαρμογης, κινητου, καμερας αλλα παντως πιστευω οτι τα καταστηματα θα εχουν κανα φτηνιαρικο android δεκαετιας και θα μας βγαλει την πιστη για το scan.
Δημοσίευση 31/07/2021 - 10:03
Δημοσίευση 31/07/2021 - 11:04
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 04/08/2021 - 08:03
έχει καταφέρει να ανοίξει κανείς την νέα εφαρμογή myhealth με κάποιο tweak για jailbreak detective?
Δημοσίευση 04/08/2021 - 09:50
Μόνο συνταγές και παραπεμπτικά έχει.
Του λείπουν αρκετά πράγματα ακόμη όπως :
Να ρυθμίζεις πόσο καιρό πριν θες ειδοποίηση πριν λήξουν τα παραπεμπτικά και οι συνταγές.
Να μπορείς να κλείνεις εύκολα ραντεβού από εκεί
Να βλέπεις ανα έτος το ιατρικό ιστορικό σου
Να μπορείς να διορθώσεις λάθος στοιχεία που επιμένουν να κάνουν οι δημόσιες υπηρεσίες παρόλα τα χαρτιά και τα στοιχεία που έχουν για εσένα πχ. Ημερομηνία γέννησης που είναι λάθος.
Και πολλά άλλα.
Μπράβο τους από την μια για την προσπάθεια , αλλά αν τους συγκρίνεις με το health της apple και πως αυτό είναι παραμετροποιησιμο και δουλεύει με ασφάλεια , οι ελληνικές δημόσιες εφαρμογές απέχουν σαν την μέρα με την νύχτα.
Είναι σε νηπιακό επίπεδο ακόμα.
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 04/08/2021 - 09:51
Δημοσίευση 04/08/2021 - 14:30
Να μπορείς να διορθώσεις λάθος στοιχεία που επιμένουν να κάνουν οι δημόσιες υπηρεσίες παρόλα τα χαρτιά και τα στοιχεία που έχουν για εσένα πχ. Ημερομηνία γέννησης που είναι λάθος.
Πας στο ΚΕΠ της περιοχή σου. Ζητάς βεβαίωση ΑΜΚΑ. Διορθώνεις ότι είναι λάθος.
Πάρε μαζί σου κάθε σχετικό έγγραφο για τις αλλαγές. Θα σου ζητηθεί.
Πολλές υπηρεσίες από εκεί παίρνουν τα στοιχεία μας.
Στην δίκη μου περίπτωση υπήρχαν λάθος στοιχεία στις συνταγές γιατρών. Μόλις έκανα το παραπάνω όλα οκ
Ελπίζω να σε βοήθησα.
Δημοσίευση 04/08/2021 - 14:31
Δημοσίευση 08/08/2021 - 18:11
Μπήκα gov.gr κι εξέδωσα το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό.
Μετά μέσα από το site https://www.getcovidpass.eu/ το πέρασα και στο wallet.
Όλα καλά.
Κατεβάζω από App Store την κρατική εφαρμογή ελέγχου, ανοίγω την κάρτα στο wallet του Apple Watch, σκανάρω από το iPhone και μπαμ μου βγάζει μήνυμα «ΑΚΥΡΟ».
Έχω κάνει κάτι λάθος;
Δημοσίευση 08/08/2021 - 18:13
Ολοκλήρωσα χθες τον εμβολιασμό μου και μου ήρθε απευθείας sms ότι από σήμερα μπορώ να εκδώσω το πιστοποιητικό.
Όλα καλά.
Κατεβάζω από App Store την κρατική εφαρμογή ελέγχου, ανοίγω την κάρτα στο wallet του Apple Watch, σκανάρω από το iPhone και μπαμ μου βγάζει μήνυμα «ΑΚΥΡΟ».
Έχω κάνει κάτι λάθος;
Εμένα βγάζει σωστό.
Είσαι σίγουρος ότι έβγαλες το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό και όχι την βεβαίωση εμβολιασμού ;
Δημοσίευση 08/08/2021 - 18:20
Σε 14 μέρες μετά την δεύτερη δόση ισχύει το πιστοποιητικόΟλοκλήρωσα χθες τον εμβολιασμό μου και μου ήρθε απευθείας sms ότι από σήμερα μπορώ να εκδώσω το πιστοποιητικό.
Όλα καλά.
Έχω κάνει κάτι λάθος;
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 08/08/2021 - 18:20
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες