Apple Watch Series 7: Πρώτες πληροφορίες
Δημοσίευση 04/05/2022 - 20:02
Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω/ρυθμίσω και κάτι άλλο ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 09/05/2022 - 11:22
Αξίζει η αγορά του apple watch s7 τέτοια περίοδο? Ενώ σε 4-5 μήνες θα ανακοινωθεί το s8 right?
Δημοσίευση 29/05/2022 - 13:34
Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση , τελικά το πήρα !! Τους έκανα χαρτί ότι το παρέλαβα με γρατζουνιά !! Και το δέχτηκαν μένω Γερμανία . Πήρα δεύτερο το άνοιξα επιτόπου και όντως είχε σαν γρατζουνιά . Τ τρίτο επιτόπου δεν είχε τίποτα . Αν και στο αυτοκίνητο είδα ότι ο φορτιστής είχε κάπως μικρή γρατζουνιά . Πραγματικά με κούρασε και δεν ασχολήθηκα !! Αλά μέχρι τώρα όλα καλάΣυγνώμη, απορία: Πως το επέστρεψες ενώ απέκτησε γρατζουνιά;
Όσον αφορά τους λόγους που θα πρέπει να το ξανά αποκτήσεις είναι απλά τα πράγματα:
Δεν υπάρχει κάποιο άλλο ρολόι που να προσφέρει ότι το ρολόι της Apple!!
Εμένα προσωπικά με έχει πορώσει με το θέμα υγείας, και επειδή το συνδύασα με κάποια δίαιτα που ακολούθησα και έχοντας φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα που ήθελα, με ενημερώνει για κάποια στοιχεία της υγείας μου, που λειτουργούν προς το καλύτερο!
Έννοιες που δεν ήξερα πριν αγοράσω το ρολόι, όπως η καρδιαγγειακή κατάσταση, έχει βελτιωθεί στο έπακρο από τότε που προσέχω την διατροφή μου και έτσι λόγο του Apple Watch ξέρω πότε ήταν κάτω απο το μέσο η τιμή της, πότε ανέβηκε σιγά σιγά και που βρίσκεται τώρα!
Εκτός από αυτό, το Apple Watch αποτελεί τον σύμμαχο και βοηθό μου στις καθημερινές προπονήσεις περπατήματος που κάνω αλλά κάθε καλοκαίρι και στην κολύμβηση που υπερλατρεύω.
Μην ξεχνάς πως με το 7, αν τύχει (που δεν μας το εύχομαι ποτέ), να σαβουρωθούμε στο πάτωμα, θα ειδοποιήσει άμεσα με κλήση βοήθεια και θα ενημερώσει και τις έκτακτες επαφές επικοινωνίας που έχεις ορίσει! Αυτό κι αν είναι ένας λόγος να το αγοράσεις!!
Επίσης μπορεί να μην είμαστε τόσο μεγάλοι ηλικιακά, αλλά δεν μας χαλάει που και που να κάνουμε ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα να ξέρουμε που βαδίζουμε, να ρίχνουμε καμιά ματιά στην Οξυγόνωσή μας που από μόνο του το ρολόι, κάνει μετρήσεις ανά κάποιες ώρες!
Φυσικά αυτά δεν αναιρούν τους σχετικούς γιατρούς προφανώς, αλλά αποτελεί έναν πολύτιμο ανεπίσημο γιατρό που με τις τιμές του και τις ειδοποιήσεις του, θα σε ενημερώσει αν τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά!!
Σε έπεισα;;
Δημοσίευση 09/09/2022 - 15:17
Αγόρασα χτες ένα καινούργιο 7αρι
Μου φάνηκαν κοροϊδία οι αναβαθμίσεις κι η τιμή του 8.
Δημοσίευση 10/09/2022 - 01:43
Δημοσίευση 10/09/2022 - 06:27
Το S8 είναι κοροϊδία σε συνδυασμό και με την αύξηση των τιμών.
Δημοσίευση 10/09/2022 - 14:25
εγώ περίμενα να βγει το s8 για πάω σε s7 μιας και το 5αρι μου παρέδωσε πνεύμα. Ωστόσο η πτώση της τιμής του 7 μου φαίνεται μικρή, περίμενα κάτι καλύτερο και ίσως κάνω υπομονή μέχρι την Black Friday.
Δημοσίευση 17/09/2022 - 09:25
Δεν είχε καθόλου μπαταρία όταν το έβγαλε από το κουτί επρεπε να το συνδέσει στο ρεύμα για μερικά λεπτά και γενικά παρατηρώ ότι μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα.
Να έχει πρόβλημα ;
Δημοσίευση 17/09/2022 - 11:16
Πήρε φίλος μου ένα Apple Watch.
Δεν είχε καθόλου μπαταρία όταν το έβγαλε από το κουτί επρεπε να το συνδέσει στο ρεύμα για μερικά λεπτά και γενικά παρατηρώ ότι μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα.
Να έχει πρόβλημα ;
Οχι συνηθίζεται ειδικα απο κωτσοβολο κλπ ( το εχω ακουσει 3-4 φορες). Φορτισμα καμια ώρα και εισαι ενταξει
Δημοσίευση 17/09/2022 - 22:21
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: mesia, 17/09/2022 - 22:28
Δημοσίευση 18/09/2022 - 09:05
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το s7 εδώ και μισό χρόνο το μαύρο και έχω παρατηρήσει ότι γύρω από το πλακέ κουμπί όμως από την κάτω μεριά στην άκρη του της κάσας έχει φύγει το χρώμα και φαίνεται σαν χωρισμένο. Έχω τύχει σε κανέναν; Αν θα το πάω για εγγύηση θα περάσει η θα μου πουν τα τρελά τους; Να σημειώσω ότι τι ρολόι δεν έχει μπει ποτέ σε νερό ούτε σε θάλασσα ούτε σε πισίνα. Αν έχει έρθει σε επαφή με το νερό είναι μόνο 5-6 περιπτώσεις που όταν έπλενα τα χέρια μου ξεχνούσα να το βγάλω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ερχόταν σε επαφή με ιδρώτα. Μπορεί ο ιδρώτας να επηρεάσει έτσι το χρώμα;
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο. Το βάζω παντού (θάλασσα, πισίνα, ντουζ) και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 27
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)