έχει δοκιμάσει κανείς τις θήκες της pitaka?
Τελευταία επεξεργασία από: alexaras, 17/11/2021 - 22:34
Δημοσίευση 17/11/2021 - 22:34
έχει δοκιμάσει κανείς τις θήκες της pitaka?
Τελευταία επεξεργασία από: alexaras, 17/11/2021 - 22:34
Δημοσίευση 17/11/2021 - 22:56
Οποια διαφανης πλατη ειναι TPU θα κιτρινισει γυρω στο εξαμηνο χοντρικα με καποια μετρια χρηση και σε ενα συνηθισμενο περιβαλλον.Αυτο που αργει πολυ να κιτρινισει ειναι η πλατη απο polycarbonate πχ αυτη εδω η Mous
η οποια ομως εχει μαυρο πλαινο επιτηδες γιατι επειδη εκει ειναι TPU δεν θα φαινεται η οποια κιτρινιλα.Τελος δεν ειναι οσο λεπτη τη θες.Εσυ ομως ζητας εκτος απο λεπτη πολυ, matte ει δυνατον και με grip και να μην κιτρινιζει.Ισως να υπαρχει αλλα προσωπικα δεν την γνωριζω η δεν θυμαμαι κατι Δες και αυτη τη Spigen μηπως και σου κανει κλικ αν και δεν νομιζω
Αν ξεκολλησεις απο τις διαφανεις δες λεπτες πολυ αξιολογες θηκες οπως Spigen Thin Fit, Caudabe Seath (αν και ενα τι παχυνε φετος), Smartish, Nudient thin case
Σε αυτές που δεν κιτρινίζουν πρόσθεσε και την lucid clear της caudate, η οποία δεν κιτρινίζει πουθενά λόγω της παντελούς απουσίας TPU. Όπως πολύ σωστά έγραψες η διαφανή της mous έχει μαύρο TPU περιμετρικά για να μη φαίνεται. Πέρυσι την πάτησα γιατί είχα πάρει την infinity της mous και το διαφανές TPU κιτρίνισε πολύ γρήγορα. Οι μόνες που βρήκα και δεν κιτρινίζουν είναι αυτή της caudate που προανέφερα και η official της Apple. Λέω να χτυπήσω την caudate στη Black Friday, με μια έκπτωση 30%.
Δημοσίευση 18/11/2021 - 12:04
Δημοσίευση 18/11/2021 - 15:18
Σε τι χρώμα περιμένεις το 13αρι; Γιατί βλέπω έντονα χρώματα στις θήκες.
Ενταξει ειμαστε σε καλο δρομο το iPhone λείπει τωρα!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 18/11/2021 - 15:45
Ενταξει ειμαστε σε καλο δρομο το iPhone λείπει τωρα!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Αυτά είναι! Δυο κατοστάρικα σε θήκες και ακόμη δεν πήρες το τηλέφωνο. Κοιτά να σου έρθει γρήγορα, γιατί σε βλέπω να παίρνεις όλα τα χρώματα.
Άτιμη μήλοεταιρεία, μας τα πέρνει και από τις θήκες. Να δεις που θα βγάλει και screen protector, που θα είναι αυτό που έλειπε.
Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 18/11/2021 - 15:46
Δημοσίευση 18/11/2021 - 16:56
Αυτά είναι! Δυο κατοστάρικα σε θήκες και ακόμη δεν πήρες το τηλέφωνο. Κοιτά να σου έρθει γρήγορα, γιατί σε βλέπω να παίρνεις όλα τα χρώματα.
Άτιμη μήλοεταιρεία, μας τα πέρνει και από τις θήκες. Να δεις που θα βγάλει και screen protector, που θα είναι αυτό που έλειπε.
Δημοσίευση 18/11/2021 - 16:56
Σε τι χρώμα περιμένεις το 13αρι; Γιατί βλέπω έντονα χρώματα στις θήκες.
Δημοσίευση 18/11/2021 - 18:12
Δημοσίευση 18/11/2021 - 20:14
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 18/11/2021 - 20:16
Δημοσίευση 19/11/2021 - 15:26
link !?Μετά από πραγματικό ξεστράβωμα σήμερα, αφού πια μου ήταν τελείως ξεκάθαρο ότι καμία από τις δύο θήκες που έχω πάρει δε με καλύπτει και τις έβαζα εν´αλλάξ κάθε τόσο, βρήκα στο Skroutz μία θήκη της εταιρείας IPAKY εκ Κίνας η οποία έφτασε αυθημερόν και έχω ενθουσιαστεί!
Θυσίασα το μηδαμινό πάχος, γιατί κατάλαβα ότι με πολύ λεπτή θήκη δε θα μπορώ να έχω grip, αλλά τελικά είναι καλύτερα που είναι πιο παχιά, γιατί τώρα τη νιώθω super safe στο χέρι μου!
Το υλικό στο πλάι είναι soft matte κάπως λαστιχωτό με καλό grip και το πίσω είναι σκληρό polycarbonate, επίσης matte.
Το πρόβλημά μου είναι ότι καμία από τις μεγάλες εταιρείες δεν έχει soft matte υλικό στο stainless steel + σκληρή matte πλάτη ταυτόχρονα, όλες βάζουν γυαλιστερό υλικό στο SS που δε μου αρέσει καθόλου.
Αυτή η άσχετη μάρκα,πέραν του ότι έκανε το προφανές (που απορώ γιατί οι άλλες εταιρείες δε το προσφέρουν) έχει τρομερή εφαρμογή, είναι εντυπωσιακά σφιχτή, έχει τέλεια cutouts, κουμπιά και δεν έχει καν logo κάπου! Πραγματικά έχω καταχαρεί!
Εδώ φωτογραφίες:
Να ευχαριστήσω όλους όσοι ασχολήθηκαν να μου δώσουν προτάσεις και ειδικά τον [mention]rromeodim [/mention]που από χτες με έβαλε στο τριπ να την ψάξω με τα υλικά περισσότερο!
Κυνήγι θηκών έλαβε τέλος μέχρι νεοτέρας[emoji23]
Δημοσίευση 19/11/2021 - 15:41
Δυστυχώς μπήκα τώρα να βρω και να στείλω το link αλλά μάλλον τσίμπησα το τελευταίο κομμάτι προχτές...link !?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 19/11/2021 - 23:00
Εντάξει μετά από 2 μήνες παραλαμβάνω επιτέλους τη sheath απο Caudabe. Θυμίζω είχα κανει προπαραγγελία και το δέμα ήταν τελωνείο από 5/10. Και το πιο ωραίο 2 θήκες με αξία 56.4, πέρασαν ως τελωνειακός ελεύθερο το δεμα . Φωτό μόλις παραλάβω.
Δημοσίευση 19/11/2021 - 23:40
τι διαφορά έχει από την Veil XT?στο X είχα veil , τώρα σε 13 pro graphite δεν ξέρω ποια να επιλέξω.
Για άλλη μια χρόνια επιβεβαιώνεται ως η καλύτερη επιλογή. Τρομερό grip που δε συγκρίνεται με τις clear και γενικά όσες εχω δοκιμάσει. Παραπάνω βάρος δε καταλαβαίνεις. Είναι ότι πιο λεπτό υπάρχει με αποδεκτή προστασία. Πλέον δε ξανά μπαίνω σε πειράματα. Μόνο υποθετικό μείον πως δε καταλαβαίνεις πως αλλάζεις κινητο ή θήκη [emoji23]
10/10 από εμένα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/11/2021 - 00:06
Δημοσίευση 21/11/2021 - 03:13
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες