Οπότε ξεκινάω εγώ πρώτος
Παρέλαβα σήμερα απο το ιταλικό Amazon το iPhone 13 Pro 128Gb Sierra Blue, δεν κατάφερα να το έχω day one αλλά και day two μια χαρά είναι έχω γνωστούς που παρήγγειλαν μέσω Apple και περιμένουν ακόμα.
Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος είναι σίγουρα η κάμερα που εξέχει πιο πολύ σε σχέση με το 12 Pro αλλά κυρίως οι διαστάσεις, είναι αρκετά πιο μεγάλη. Αλλη παρατήρηση είναι το πάχος και το βάρος της συσκευής σε σχέση με το περσινό 12 Pro, φαίνεται ότι έχει πιο μεγαλη μπαταρία και είμαι και πολύ χαρούμενος για να πω την αλήθεια. Συνήθως δεν βάζω θήκη και το κρατάω γυμνό οπότε δεν νομίζω να έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά για αυτούς που βάζουν θήκη σίγουρα η συσκευή δεν περνάει απαρατήρητη.
Όσον αφορά την διάρκεια της μπαταρίας σίγουρα έιναι πολύ νωρίς αλλά από το πρωί που είμαι εξω και χρησιμοποιώ και δύο SIM κρατάει πολύ περισσότερο σε σχέση με το 12 Pro το οποίο έχει 100% battery health.
Και περνάμε σε αυτό που περιμέναμε όλοι, ProMotion επιτέλους, κάνει την διαφορά στο μάτι σίγουρα, κρίμα που δεν έχουμε και USB-C.
Βαζω κάποιες φωτογραφίες για να δείτε πως είναι το Sierra Blue και αν έχετε στο μυαλό σας κάτι άλλο ρωτήστε με ελεύθερα και βγάζω και άλλες φωτογραφίες αύριο το πρωί που θα έχει πιο καλό φως.
Τελευταία επεξεργασία από: PetrosMac, 25/09/2021 - 21:02