Πριν δούμε την αυτοματοποίηση, το low power mode και τα ξυπνητήρια, προσπάθησε με απλά λόγια να μου ξανά περιγράψεις τι ακριβώς θέλεις να συμβαίνει, πότε και με ποιες συνθήκες. Όσο πιο αναλυτικά μπορείς.
Να σου θυμίσω πως μπορείς από την εφαρμογή ξυπνητήρι να φτιάξεις όσα ξυπνητήρια θες που να λειτουργούν με προϋποθέσεις.
Δηλ. :
Να φτιάξεις 3 ξυπνητήρια, έστω με ονομασίες daily1, daily2, daily3, το καθένα με συγκεκριμένη ώρα αφύπνισης. Επιπλέον να θέσεις στο καθένα από αυτά να είναι ενεργό συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας, (πχ από Δευτέρα έως Παρασκευή για να μην χτυπάνε το Σ/Κ).
Να φτιάξεις ένα επιπλέον ξυπνητήρι με ονομασία πχ weekend, που να λειτουργεί μόνο το Σαββατοκύριακο.
Έτσι νομίζω εξυπηρετείς τον σκοπό σου χωρίς να εμπλέξεις συντόμευση. Εκτός και αν κάτι εξακολουθεί να μου διαφεύγει στο σενάριο σου….
Ενταξει επρεπε να μαθω τα βασικά για να δώ και τι θα ενσωματώσω σε καθε shortcut,
ΠΧ θα ηθελα
Οταν ειμαι δουλειά δευτερα-παρασκευή με ωραριο ας πουμε 9-18:00 να ειναι αθόρυβο
Οταν ειμαι σπίτι :
δευτερα-παρασκευή με ωραριο 00-7:45 να μπαίνει σε εξοικονόμηση και αθόρυβο και να ενεργοποιούντε και τα ξυπνητηρια μου για την επομενη μερα
Σαββατοκυριακο με ωραριο 00-10:00 να μπαίνει σε εξοικονόμηση και αθόρυβο και να ενεργοποιούντε και τα ξυπνητηρια μου για την επομενη μερα
Αν κανω αυτα για αρχή ισως αργότερα εμπλουτισω γενικα τα shortcuts μου, δεκτή και κάθε ιδεα για ευκολίες κτλπ
Αποτι βλέπω σε σχεση με το bixby routines κανεις πολλα περισσότερα απλα το μονο κακο ειναι οτι απαιτεί λιγο παραπάνω γνώση