Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 16 | iPadOS 16

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2409 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   Karanir

Karanir

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@Karanir
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 14/09/2022 - 23:34

λειτουργεί σωστά και στο δικό μου

Σοβαρά; Τι συσκευή έχετε; Εμένα το κάνει στο 13 PM.
Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμβαίνει σε όλους.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   sakissalonika

sakissalonika

iPH Contributor

• 901 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/09/2022 - 00:37

Σοβαρά; Τι συσκευή έχετε; Εμένα το κάνει στο 13 PM.
Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμβαίνει σε όλους.

Και στο δικό μου 11 Pro Max λειτουργεί σωστά.

#438   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2022 - 00:54

Ούτε χρεωστική. Βγάζει πρόβλημα μέσα απο την εφαρμογή της Πειραιώς. Θα δοκιμάσω χειροκίνητα.

Στο widget της ημερομηνιας δεν σου βγάζει τα ημερήσια γεγονότα; Πχ να έχεις φτιάξει ένα ολοήμερο για γενέθλια.

Και τέλος στο widget της μπαταρίς (στο lock screen) δεν μπορείς να βάλει τη μπαταρία του κινητού; Μόνο επιλογή του apple watch μου δίνει

Εμενα ειχε κρατησει σαν επιλογη τις παλιες καρτες που ειχα περασει και απλα τις ενεργοποιησα παλι μεσω του Wallet.

Widget ημερομηνιας: Αν εχουν περασει 15 λεπτα απο την εναρξη του γεγονοτος δυστυχως το εξαφανιζει :blink:. Οποτε δοκιμασε να φτιαξεις ενα γεγονος που να αρχιζει 2 ωρες πχ μετα και θα δεις οτι θα εμφανιστει στο Widget.Moλις περασουν 15 λεπτα απο την ωρα εναρξης θα εξαφανιστει.Κουφο αλλα καπως ετσι γινεται.

#439   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2022 - 01:59

Βασικά, εμένα είναι ακόμα πιο challenging γιατί δεν ξέρω αν θα διατηρηθεί η διαφάνεια στο battery widget και στη dock, ψάχνω τώρα να βρω το wallpaper να το ανεβάσω να το δοκιμάσει κάποιος, αλλά δε βρίσκω πού το έχω αποθηκεύσει [emoji31]

e24898fb4b52c0c00a27dc56c8fe552a.jpg

photo-2022-09-15-02-53-28.jpg

#440   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2022 - 06:25

Βασικά, εμένα είναι ακόμα πιο challenging γιατί δεν ξέρω αν θα διατηρηθεί η διαφάνεια στο battery widget και στη dock, ψάχνω τώρα να βρω το wallpaper να το ανεβάσω να το δοκιμάσει κάποιος, αλλά δε βρίσκω πού το έχω αποθηκεύσει [emoji31]

e24898fb4b52c0c00a27dc56c8fe552a.jpg

Ααα, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Ησύχασα τώρα, γιατί είχα διαβάσει πως σε αντίστοιχου τύπου wallpapers, κάποιοι έχασαν τη διαφάνεια...

Τώρα θα το αποφασίσω ευκολότερα να εγκαταστήσω την αναβάθμιση!

#441   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2022 - 08:07

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους
με το 16.1 μόλις πας να κάνεις έλεγχο
για ενημέρωση λογισμικού βγάζει << αδυναμία ενημέρωσης και δοκιμή ξανά >>
αν ξαναδοκιμασεις κάνει τα ίδια το έχει δει κάποιος ;

#442   filipposbekios

filipposbekios

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/09/2022 - 08:27

Ειναι bug

Sent from my iPhone using Tapatalk

#443   red71

red71

iPH Addict

• 705 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 15/09/2022 - 08:30

Καλημέρα,έχω το iPad 9 γενιάς και τρέχει το iOS 15.7 το is 16 δεν τρέχει σε αυτό?

#444   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2022 - 08:37

Ειναι bug

και πως διορθώνεται γιατί αν στείλουν άλλο Update δεν θα μπορείς να το δεις να το κατεβάσεις?

#445   nickhellas04

nickhellas04

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2022 - 08:48

Τι την έκαναν την μπαταρία και κρατάει τόσο πολύ; Μου θυμίζει εποχές όταν το πρωτοπήρα το 13 pro.

#446   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/09/2022 - 08:48

Ερώτηση τα φάρμακα στο app υγεία πως σβήνουμε ;

Εκτός από το να τα βάλεις αρχείο δεν βλέπω πως μπορείς να τα σβήσεις ολοκληρωτικά

Ξέρει κάνεις ;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#447   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1158 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2022 - 09:44

Καλημέρα,έχω το iPad 9 γενιάς και τρέχει το iOS 15.7 το is 16 δεν τρέχει σε αυτό?

Τα iPad θα πάρουν την έκδοση iPadOS16.1 τον Οκτώβριο, μαζί και με τις υπόλοιπες συσκευές της Apple!

#448   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1976 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2022 - 09:52

Πως έχει προσθέσει τις γιορτές στο ημερολόγιο; Ή μήπως είναι γενέθλια που τα έχεις βάλει χειροκίνητα;

#449   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2022 - 10:58

Πως έχει προσθέσει τις γιορτές στο ημερολόγιο; Ή μήπως είναι γενέθλια που τα έχεις βάλει χειροκίνητα;

Διαλεξε το Ημερολογιο Οικια. Αυτο εχω επιλεξει. Βεβαια παλια ειχα περασει και το αρχειο με τις γιορτες αλλα αυτες τις βλεπω σε αλλο ημερολογιο

#450   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 383 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 15/09/2022 - 11:51

Προσωπικα, οι εντυπωσεις μου απο το iOS 16 στο 11αρι μου ειναι αρκετα θετικες θα ελεγα. Μερικα που εχω προλαβει να δω και μου εκαναν εντυπωση.

• Μπαταρια: πολυ καλυτερη σε σχεση με την 15.2 που ειχα πριν και ακομα δεν εχει καλιμπραριστει. στην 2η φορτιση ειμαι τωρα με καλυτερη καταναλωση σε σχεση με την 1η φορτιση. Αυτη τη στιγμη ειμαι στο 92% με πληρη φορτιση το βραδυ στις 2. Χθες αντιστοιχα τετοια ωρα ημουν στο 85%. (Υγεια μπαταριας για την ωρα 94% απλα για τα τυπικα - μιας και δεν το κοιταω ποτε - μετα απο 2μιση χρονια που το εχω)
  • Ελαχιστα πιο γρηγορο. Συνεχιζει να λαγκαρει στο ξεκινημα καποιων εφαρμογων αλλα πολυ λιγοτερο τωρα. (σιγουρα το clean install βοηθησε σε αυτο)
  • Το νεο στυλ γνωστοποιησεων ειναι διαφορετικο. Σε στοιβα το εχω για την ωρα. Του δινω ακομα χρονο να προσαρμοστω και να καταλαβω πως δουλευει. Ειναι μια αλλαγη, μου αρεσει και γενικα καλες ειναι οι αλλαγες και τις εχουμε αναγκη (εχουμε την ψευδαισθηση οτι πηραμε αλλο κινητο  :lol:
  • FaceID: δεν ξερω αν εγινε αλλαγη εκει ή απλα οταν το ξανασεταρα μετα την εγκατασταση, εγραψε διαφορετικα με διαφορετικες γωνιες το προσωπο μου, αλλα για την ωρα ξεκλειδωνει πολυ καλυτερα το τηλεφωνο και σε δυσκολες γωνιες.
  • Νεα lockscreen/home screen που πραγματικα μου αρεσει και μπορουμε να την παραμετροποιησουμε. Εδω θα σταθω συγκεκριμενα στο battery widget απο κατω.
  • Battery widget: πραγματικα με εχει βολεψει παρα πολυ το συγκεκριμενο. Δεν εχουμε την επιλογη να προσθεσουμε πολλα αλλα μονο ενα και αυτο πρεπει να ειναι μονο της τελευταιας συσκευης που συνδεθηκε μεσω bluetooth στο τηλεφωνο. Δηλαδη αλλαζει το τι δειχνει αναλογα τι κανουμε. Αν εχουμε το iWatch δειχνει αυτο. Αν ταυτοχρονα με το AW, ανοιξουμε τα AirPods εμφανιζει τη μπαταρια της θηκης, αν φορεσουμε ενα ακουστικο και κλεισουμε τη θηκη δειχνει του ακουστικου που φοραμε, αν φορεσουμε και τα 2 ακουστικα δειχνει και τα 2 μαζι το μεσο ορο τους αν εχω καταλαβει καλα... αν με τα ακουστικα φορεμενα ξανα ανοιξεις τη θηκη θα εμφανισει τη μπαταρια της θηκης μεχρι να τη κλεισεις οπου θα εμφανισει παλι τα ακουστικα.. Απιστευτα βολικο.. Σιγουρα θα ηταν καλυτερα να τα βλεπαμε ολα με μια, να ηταν δηλαδη πιο μεγαλο το widget αλλα μετα θα παραπονιομασταν οτι δεν εχουμε χωρο για τις γνωστοποιησεις απο κατω..  :lol: Δεν ξερω τι δειχνει αν εχεις μονο το τηλεφωνο (χωρις iWatch και AirPods). Δεν εχω ξεσυνδεσει ποτε το ρολοι για να το δω.

Τωρα τα υπολοιπα δεν τα εχω πολυδει να πω την αληθεια. Το 11αρι μου δεν υποστηριζει το ποσοστο μπαταριας για την ωρα (ειδα καποιο ποστ οτι μαλλον στην 16.1 παιζει να το βαλουν) αν και δεν νμζ να το χρησιμοποιησω (τουλαχιστον στο 11αρι)  :lol:  

Αυτα τα λιγα για την ωρα..  :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20