Στο 80% αλλάζουν μπαταρία, εφόσον υπάρχει πρόβλημα και φανεί στα διαγνωστικά.
iOS 16 | iPadOS 16
Ad
Δημοσίευση 25/09/2022 - 14:50
Σε μένα (13 Pro max) έστρωσε με το τελευταίο του update.
Εμένα αργούν να έρθουν τα μηνύματα, καθυστερούν να παραδοθούν και επίσης έχουν χαθεί και μηνύματα τα οποία δεν πήρα ποτε.
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 25/09/2022 - 14:50
Ευχαριστώ Νίκο!!!Στο 80% αλλάζουν μπαταρία, εφόσον υπάρχει πρόβλημα και φανεί στα διαγνωστικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/09/2022 - 15:19
Ενώ στο 13 pro max μου δεν έχω κανένα πρόβλημα , στο 12 της γυναίκας μου κολλάει παρά πολύ!Εμένα αργούν να έρθουν τα μηνύματα, καθυστερούν να παραδοθούν και επίσης έχουν χαθεί και μηνύματα τα οποία δεν πήρα ποτε.
Δημοσίευση 25/09/2022 - 15:42
Ενώ στο 13 pro max μου δεν έχω κανένα πρόβλημα , στο 12 της γυναίκας μου κολλάει παρά πολύ!
Τα ίδια με 12 pro. Μπηκα μόλις τώρα Viber κ είδα μηνύματα από τις 1400 που ήρθαν. Τι διάολο έχει πάθει.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 25/09/2022 - 19:20
Εμένα αργούν να έρθουν τα μηνύματα, καθυστερούν να παραδοθούν και επίσης έχουν χαθεί και μηνύματα τα οποία δεν πήρα ποτε.
Σε μένα τίποτα από αυτά.
Δημοσίευση 25/09/2022 - 19:40
Δημοσίευση 25/09/2022 - 19:44
Έχω βάλει μια συντόμευση όταν επιστρέφω σπίτι να γυρνάει σε συγκέντρωση προσωπικός χρόνος.
Σε αντίθεση με τις άλλες συντομεύσεις αυτή δεν έχει την επιλογή να ενεργοποείται αυτόματα και να μη βγαζει ειδοποίηση.
Είναι bug ή επειδή αφορά συγκέντρωση έχει αυτό το κόλλημα;
Αν κάποιος φίλος έχει το ίδιο πρόβλημα και δε βρίσκει τη διεύθυνση σπιτιού η εργασίας μέσω Apple Maps για να στήσει τη συγκέντρωση που θέλει, ας βρει τη τοποθεσία του μέσω Gmaps και ας αντιγράψει τις συντεταγμένες -με τις παρενθέσεις- στην ενεργοποίηση βάσει τοποθεσίας. Θα εμφανιστεί το σωστό σημείο στο χάρτη και με geofence πλέον το ελέγχετε όπως θέλετε.
Με shortcut είναι αδύνατον να ενεργοποιηθεί αυτόματα χωρίς να ζητήσει την έγκριση σου.
Δημοσίευση 26/09/2022 - 07:36
Ωπ καλό tip, το ίδιο θέμα είχα κι εγώ επειδή η δουλειά μου είναι σε επαρχιακό χωριό δε μπορούσε να βρει τη διεύθυνση με τίποτα.Αν κάποιος φίλος έχει το ίδιο πρόβλημα και δε βρίσκει τη διεύθυνση σπιτιού η εργασίας μέσω Apple Maps για να στήσει τη συγκέντρωση που θέλει, ας βρει τη τοποθεσία του μέσω Gmaps και ας αντιγράψει τις συντεταγμένες -με τις παρενθέσεις- στην ενεργοποίηση βάσει τοποθεσίας. Θα εμφανιστεί το σωστό σημείο στο χάρτη και με geofence πλέον το ελέγχετε όπως θέλετε.
Με shortcut είναι αδύνατον να ενεργοποιηθεί αυτόματα χωρίς να ζητήσει την έγκριση σου.
Θα δοκιμάσω τον τρόπο σου. [emoji106]
Δημοσίευση 26/09/2022 - 07:42
Αυτό με την διεύθυνση από Gmap γίνεται και για τις επαφές;
Θέλω να αποθηκεύσω μία τοποθεσία σε μία επαφή. Αυτή η τοποθεσία δεν έχει διεύθυνση (π.χ είναι από Βιομηχανική Περιοχή).
Την βρίσκω στο Gmap, βάζω πινέζα, παίρνω συντεταγμένες.
Υπάρχει τρόπος να τις εισάγω στην επαφή;
Η ίδια ερώτηση ισχύει και για το Apple maps. Απλά εδώ δυσκολεύτηκα ακόμα περισσότερο. Μου δίνει την εντύπωση ότι εάν δεν υπάρχει ακριβή διεύθυνση (και όχι στίγμα), το Apple maps δεν μπορεί να συνεργαστεί σωστά. Δεν το έχω πολυχρησιμοποιήσει όμως οπότε δεν ξέρω τα "κόλπα" του.
Δημοσίευση 26/09/2022 - 10:09
Αν κάποιος φίλος έχει το ίδιο πρόβλημα και δε βρίσκει τη διεύθυνση σπιτιού η εργασίας μέσω Apple Maps για να στήσει τη συγκέντρωση που θέλει, ας βρει τη τοποθεσία του μέσω Gmaps και ας αντιγράψει τις συντεταγμένες -με τις παρενθέσεις- στην ενεργοποίηση βάσει τοποθεσίας. Θα εμφανιστεί το σωστό σημείο στο χάρτη και με geofence πλέον το ελέγχετε όπως θέλετε.
2ος τρόπος.
Βάζεις την πιο κοντινή διεύθυνση από Apple Maps και τη γνωστή διαδικασία.
Αποθηκεύεις.
Κάνεις κάτι άλλο για λίγο και ανοίγεις πάλι το μενού της συγκέντρωσης και κάνεις edit την τοποθεσία. Τώρα θα σου έχει επιτέλους την επιλογή της ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ θέσης βάσει GPS.
edit: εφόσον η τοποθεσία που έχεις βάλει δεν είναι εταιρεια με όνομα πχ Apple Café αλλά διεύθυνση.
Νομίζω τα εξάντλησα.
Σε φόρα έξω δεν έβγαλα άκρη.
Τελευταία επεξεργασία από: YpNoS, 26/09/2022 - 10:13
Δημοσίευση 26/09/2022 - 12:11
Δημοσίευση 26/09/2022 - 14:42
Σήμερα μου συνέβη κάτι "τρομακτικό".
Με καλεί ένας αριθμός που είχα αποθηκευμένο στις επαφές μου ως test (προφανώς τον είχα αποθηκεύσει κάποια στιγμή για να δω ποιος είναι από τα messaging apps) και με ρωτάει ποιος είμαι.
Του απαντώ ότι αυτός με κάλεσε και να μου πει αυτός ποιος είναι.
Μου απαντά ότι του έστειλα μήνυμα να με καλέσει. Κοιτάω τα μηνύματα και βλέπω ότι πράγματι είχα στείλει μήνυμα
Το θέμα είναι ότι δεν το έστειλα εγώ το μήνυμα και είμαι σίγουρος για αυτό. Το μήνυμα πήγε 2 λεπτά πριν δεχθώ την κλήση.
Οι υπόλοιπες συσκευές που μπορούν να στείλουν μηνύματα ήταν μαζί μου (Apple Watch και iPad).
Στις αυτοματοποιημένες εκφράσεις δεν υπάρχει το call me. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το έκανε η Siri, αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο έως αδύνατο.
Υπάρχει κάποια σκέψη από κανέναν για το πως μπορεί αυτόματα να φύγει ένα μήνυμα;
Δημοσίευση 26/09/2022 - 15:02
Σήμερα μου συνέβη κάτι "τρομακτικό".
Με καλεί ένας αριθμός που είχα αποθηκευμένο στις επαφές μου ως test (προφανώς τον είχα αποθηκεύσει κάποια στιγμή για να δω ποιος είναι από τα messaging apps) και με ρωτάει ποιος είμαι.
Του απαντώ ότι αυτός με κάλεσε και να μου πει αυτός ποιος είναι.
Μου απαντά ότι του έστειλα μήνυμα να με καλέσει. Κοιτάω τα μηνύματα και βλέπω ότι πράγματι είχα στείλει μήνυμα
Το θέμα είναι ότι δεν το έστειλα εγώ το μήνυμα και είμαι σίγουρος για αυτό. Το μήνυμα πήγε 2 λεπτά πριν δεχθώ την κλήση.
Οι υπόλοιπες συσκευές που μπορούν να στείλουν μηνύματα ήταν μαζί μου (Apple Watch και iPad).
Στις αυτοματοποιημένες εκφράσεις δεν υπάρχει το call me. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το έκανε η Siri, αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο έως αδύνατο.
Υπάρχει κάποια σκέψη από κανέναν για το πως μπορεί αυτόματα να φύγει ένα μήνυμα;
CarPlay ή κάποια συγκέντρωση. Έχουν τέτοια επιλογή. Για να σε καλέσουν αργότερα.
Δημοσίευση 26/09/2022 - 16:08
CarPlay ή κάποια συγκέντρωση. Έχουν τέτοια επιλογή. Για να σε καλέσουν αργότερα.
Δεν έχω carplay και το focus δεν το χρησιμοποιώ.
Το θέμα είναι ότι δε με πήρε τηλέφωνο και του έστειλα μήνυμα μετά, με πήρε τηλέφωνο επειδή του έστειλα μήνυμα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες