Κατά 99% θα είναι ίδιες, συνεπώς μπορείς να προχωρήσεις απο τώρα.
RC ήταν πρίν 2 μέρες.
Δημοσίευση 20/10/2022 - 20:34
Δημοσίευση 21/10/2022 - 06:30
Δημοσίευση 21/10/2022 - 07:10
Μήπως λες για τη βελτιστοποιημένη φόρτιση;Χμ, αυτό το «κόψιμο» στη φόρτιση δε το είχα ξαναδεί.
Είναι καινούριο feature του iOS 16;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 21/10/2022 - 07:11
Δημοσίευση 21/10/2022 - 08:36
Μήπως λες για τη βελτιστοποιημένη φόρτιση;
Υπάρχει από iOS 13 αν δε κάνω λάθος.
Ναι, το ξέρω ότι είναι αυτό, αλλά μέχρι πρότινος δεν έδειχνε τη φόρτιση με "κόψιμο". Επειδή φορτίζω πάντα βράδυ χρόνια τώρα, φαινόταν συνεχόμενη η φόρτιση (με τη βελτιστοποίηση ενεργοποιημένη).
Επίσης - άσχετο - πως εμφανίζει στο δικό σου screenshot το dynamic island και στο δικό μου όχι;
Δημοσίευση 21/10/2022 - 08:45
Ναι, το ξέρω ότι είναι αυτό, αλλά μέχρι πρότινος δεν έδειχνε τη φόρτιση με "κόψιμο". Επειδή φορτίζω πάντα βράδυ χρόνια τώρα, φαινόταν συνεχόμενη η φόρτιση (με τη βελτιστοποίηση ενεργοποιημένη).
Επίσης - άσχετο - πως εμφανίζει στο δικό σου screenshot το dynamic island και στο δικό μου όχι;
Οταν λειτουργει το dynamic νομιζω φαίνεται, ενω οταν ειναι ανενεργο οχι
Δημοσίευση 21/10/2022 - 09:31
το ίδιο στα μηνύματα σε μέναΕγω δεν ακουω τις ειδοποιησεις των mail παροτι εχω βαλει ηχο. Σε 14 pro max
Δημοσίευση 21/10/2022 - 09:40
Χμ, αυτό το «κόψιμο» στη φόρτιση δε το είχα ξαναδεί.
Είναι καινούριο feature του iOS 16;
Μηπως ειναι παυση φορτισης λογω θερμοκρασιας? εχω δει μερικες φορες απο αλλα παιδια οτι τους βγαζει μνμ η φορτιση θα συνεχισει οταν επανελθει η θερμοκρασια σε κανονικα επιπεδα. κατι τετοιο..
Δημοσίευση 21/10/2022 - 10:20
Μηπως ειναι παυση φορτισης λογω θερμοκρασιας? εχω δει μερικες φορες απο αλλα παιδια οτι τους βγαζει μνμ η φορτιση θα συνεχισει οταν επανελθει η θερμοκρασια σε κανονικα επιπεδα. κατι τετοιο..
Έχει προστεθεί με το iOS 16.
Όπως ειπώθηκε ήδη, φαίνεται πως έχει να κάνει με υψηλή θερμοκρασία και όχι τόσο με το Optimized.
Αυτό που βλέπω από το γράφημα είναι ότι έχει φθάσει στο 80% η φόρτιση κι έχει διακοπεί για κάποιο λόγο. Αυτό δεν είναι που κάνει όμως και το optimised charging; Φορτίζει ως το 80% και πλήρως λίγο πριν ξυπνήσεις (όπως έχει μάθει από το μοτίβο).
Aυτό πρέπει να είναι όπως βλέπω και από το guideline της Apple εδώ https://support.appl.../en-us/HT210512
When the feature is enabled, your iPhone will delay charging past 80% in certain situations.
Θερμοκρασία το αποκλείω να είναι γιατί φορτίζει με τον ESR CryoBoost 3 in 1 MagSafe που έχει το ενσωματωμένο ανεμιστηράκι.
Τελευταία επεξεργασία από: billviper, 21/10/2022 - 10:22
Δημοσίευση 21/10/2022 - 10:39
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 21/10/2022 - 10:52
Για δώσε info, έξυπνη υλοποίηση , ποια πρίζα είναι ?Άσχετο αλλά σχετικό, έχω βρει την υγειά μου με έξυπνη πρίζα που να μπαίνει στο HomeKit φυσικά, κ αυτοματισμό από τις συντομεύσεις.
Η έξυπνη πρίζα κλείνει στις 2300 αυτόματα εάν είναι ανοιχτή. Πάνω προφανώς είναι ο φορτιστής του κινητού. Πριν κοιμηθώ στο συνδέω στον φορτιστή κ δεν κάνει τίποτα το κινητό.
Στις 0400 ανοίγει η έξυπνη πρίζα κ κατά συνέπεια φορτίζει το κινητό.
Μόλις φτάσει στο 100% η μπαταρία, τρέχει συντόμευση (να είναι καλά ο Βραχαμης) η οποία κλείνει την πρίζα.
Εγώ ξυπνάω περίπου στις 0630 όποτε το κινητό είναι πάντα φορτισμένο.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 21/10/2022 - 10:56
Αυτό που βλέπω από το γράφημα είναι ότι έχει φθάσει στο 80% η φόρτιση κι έχει διακοπεί για κάποιο λόγο. Αυτό δεν είναι που κάνει όμως και το optimised charging; Φορτίζει ως το 80% και πλήρως λίγο πριν ξυπνήσεις (όπως έχει μάθει από το μοτίβο).
Aυτό πρέπει να είναι όπως βλέπω και από το guideline της Apple εδώ https://support.appl.../en-us/HT210512
Θερμοκρασία το αποκλείω να είναι γιατί φορτίζει με τον ESR CryoBoost 3 in 1 MagSafe που έχει το ενσωματωμένο ανεμιστηράκι.
Γι' αυτό σου λέω "φαίνεται".
Όπως και να 'χει, με ανεμιστήρες και μη, καλό είναι να μην αφήνεις το τηλ όλο το βράδυ στη φόρτιση.
Δημοσίευση 21/10/2022 - 11:02
κατι τέτοιο θα έκανε ; https://bbshop.gr/pr...ket-sp1-h-2pcs/Για δώσε info, έξυπνη υλοποίηση , ποια πρίζα είναι ?
Δημοσίευση 21/10/2022 - 11:06
Άσχετο αλλά σχετικό, έχω βρει την υγειά μου με έξυπνη πρίζα που να μπαίνει στο HomeKit φυσικά, κ αυτοματισμό από τις συντομεύσεις.
Η έξυπνη πρίζα κλείνει στις 2300 αυτόματα εάν είναι ανοιχτή. Πάνω προφανώς είναι ο φορτιστής του κινητού. Πριν κοιμηθώ στο συνδέω στον φορτιστή κ δεν κάνει τίποτα το κινητό.
Στις 0400 ανοίγει η έξυπνη πρίζα κ κατά συνέπεια φορτίζει το κινητό.
Μόλις φτάσει στο 100% η μπαταρία, τρέχει συντόμευση (να είναι καλά ο Βραχαμης) η οποία κλείνει την πρίζα.
Εγώ ξυπνάω περίπου στις 0630 όποτε το κινητό είναι πάντα φορτισμένο.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ με ενα έξυπνο πολύμπριζο εγώ το έχω στις 10,00 το βράδυ να σβήνει και στης 7,00 το πρωί ανάβει και στης 8,00 περίπου έχει λίγο πάνω απο 90/100 το παίρνω και φεύγω αλλά αυτό με την συντομεύσει να το κλίνει είναι πολύ καλώ μου αρέσει very smart
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες