watchOS 9
Ad
Δημοσίευση 29/11/2023 - 13:14
Δεν ήταν και απο τις καλύτερες εκδόσεις.
Είχε θέματα κατανάλωσης.
Ευχαριστώ, και για την μετάφορα !
Ήρθε με green snake of death το οποίο βέβαια μετά από καμια ώρα στο ρεύμα το ξεπέρασε και ξύπνησε. Η μπαταρία τόσο καιρό που καθόταν πρέπει να ήταν μείον.
Πρώτη μέρα χτες δεν με εντυπωσίασε η απόδοσή της και σκέφτηκα μήπως σχετίζεται, αλλά ήταν λογικό. Σήμερα μέχρι τώρα είναι μια χαρά.
Θα κάνω και το update σήμερα, δε βλέπω λόγο να το αφήνω στην 9.4 αν και το 10 στο προηγούμενο ρολόι δεν το χώνεψα.
(Με κάτι απατεωνοblackfriday και κάτι ψευτοπόντους 211€ το
Τελευταία επεξεργασία από: DiS, 29/11/2023 - 13:16
Δημοσίευση 29/11/2023 - 13:56
Την έχω στο S4 τη 10.1.1, μια χαρά ήταν.
Βέβαια στο S4 με 2 σύντομες φορτίσεις την ημέρα εγώ δεν κατάλαβα διαφορά ούτε στις προηγούμενες για τις οποίες υπήρχαν παράπονα.
Πάντως, δυστυχώς, ακόμα και από το 5 χρόνων S4 ! , το S8 δεν μου δίνει καμία ιδαίτερη αίσθηση καινούριου !
Δημοσίευση 29/11/2023 - 15:33
Δύο φορές φόρτιση στη καλύτερη, οπότε ήταν στιγμή για αλλαγή.
Πήγα σε SS S7 κυρίως γι’ αυτό το λόγο. Μπας και με κάνει το υλικό να καταλάβω πως πήρα κάτι διαφορετικό.
Και ναι, εν μέρει το έκανε.
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 30/11/2023 - 16:00
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 30/11/2023 - 16:16
Δημοσίευση 30/11/2023 - 20:49
Η αλλαγή από Apple Watch για να καταλάβεις διαφορά είναι μία, πρώτα πιάνεις τον k@lo sou για 1 ώρα ώστε να συνηθίσεις κάπως, έπειτα αγοράζεις το ultra και τότε καταλαβαίνεις την διαφορά και στο χέρι και στον κ@lo…[emoji12][emoji23]
Προσωπικά το Ultra δε μου αρέσει σαν συσκευή.
Χοντροκομμένο και χωρίς αυτή την μινιμαλιστική αισθητική της Apple.
Δημοσίευση 30/11/2023 - 21:49
Ίσως το μοναδικό προϊόν apple που αν δε δεις το logo πάνω του δεν πιστεύεις ότι είναι δικό της.
Τέλος Οκτώβρη μου το πήρε δώρο η γυναίκα μου και την έβαλα να το επιστρέψει.
SS ευχαρίστως θα έπαιρνα αλλά όχι τώρα και όχι στην Ελλάδα. Ευελπιστώ μαζί με την eSIM τους επόμενους μήνες να έρθουν επίσημα και αυτά.
Δημοσίευση 01/12/2023 - 00:34
Σχεδιαστική αποτυχία το ultra για μένα, καθαρά. Κι όχι λόγω μεγέθους. Το εξόγκωμα στο crown button, το χρώμα του action button και εν μέρει το χρώμα του γενικά. Ειδικά όταν το συνδυάζουν με κάτι stainless steel bands…
Ίσως το μοναδικό προϊόν apple που αν δε δεις το logo πάνω του δεν πιστεύεις ότι είναι δικό της.
Τέλος Οκτώβρη μου το πήρε δώρο η γυναίκα μου και την έβαλα να το επιστρέψει.
SS ευχαρίστως θα έπαιρνα αλλά όχι τώρα και όχι στην Ελλάδα. Ευελπιστώ μαζί με την eSIM τους επόμενους μήνες να έρθουν επίσημα και αυτά.
Εγώ θα επέστρεφα την γυναίκα…[emoji12][emoji23]
Δημοσίευση 01/12/2023 - 17:08
RF forever
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες