apple id & country
Δημοσίευση 27/06/2022 - 16:28
Ad
Δημοσίευση 27/06/2022 - 23:49
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο για την άμεση ανταπόκριση, θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα α) θα μπορώ να το κάνω με ελληνική PayPal καθώς η αμερικανική απαιτεί αμερικανικό τηλ. β) τι προμήθειες κρατά; (δεν την έχω ξανά χρησιμοποιήσει). Ευχαριστώ πολύ again.
Δημοσίευση 28/06/2022 - 09:22
Καλημέρα, επειδη εχω και εγώ χρόνια και αμερικάνικο itunes χρησιμοποιώ το παρακάτω site για αγορά gift cards.
https://www.mygiftca...nes-gift-cards/
Είναι νομιζω το πιο συμφέρον, στο παρελθόν χρησιμοποιούσα και ebay αλλά έχουν ανέβει πολύ οι τιμές.
Δημοσίευση 28/06/2022 - 10:54
Ο χρήστης Archimedes, στις 27 Jun 2022 - 21:49, έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο για την άμεση ανταπόκριση, θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα α) θα μπορώ να το κάνω με ελληνική PayPal καθώς η αμερικανική απαιτεί αμερικανικό τηλ. β) τι προμήθειες κρατά; (δεν την έχω ξανά χρησιμοποιήσει). Ευχαριστώ πολύ again.
Αν έχεις βάλει τη Revolut στο PP θα επιλέγεις να κάνει αυτή τη μετατροπή στο τέλος.
Δημοσίευση 28/06/2022 - 12:08
Apple pay δεν παίζει;
Λογικά αν βάλεις ApplePay δεν έχει σημασία τί έχεις από πίσω... (Revo ας πούμε)
Τελευταία επεξεργασία από: giostau, 28/06/2022 - 12:09
Δημοσίευση 28/06/2022 - 13:10
Ο χρήστης nikosgnr, στις 28 Jun 2022 - 10:16, έγραψε:
Τι ακριβώς εννοείς αμερικάνικο?
Ένα είναι το PP.
δεν νομιζω
πριν λιγο μπηκα με vpn Βουλγαρια και εκανα λογαριασμο στο eurosport για να δω wimbledon και αφου προχωρησα για πληρωμη me PayPal στο τελος δεν εγινε τιποτα
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 29/06/2022 - 16:34
Ο χρήστης lis, στις 28 Jun 2022 - 07:22, έγραψε:
Καλημέρα, επειδη εχω και εγώ χρόνια και αμερικάνικο itunes χρησιμοποιώ το παρακάτω site για αγορά gift cards.
https://www.mygiftca...nes-gift-cards/
Είναι νομιζω το πιο συμφέρον, στο παρελθόν χρησιμοποιούσα και ebay αλλά έχουν ανέβει πολύ οι τιμές.
Δεν βολεύουν καθόλου οι κάρτες, δεν μπορώ να κάνω κάποιες συγκεκριμένες αγορές.
Ο χρήστης giostau, στις 28 Jun 2022 - 10:08, έγραψε:
Apple pay δεν παίζει;
Λογικά αν βάλεις ApplePay δεν έχει σημασία τί έχεις από πίσω... (Revo ας πούμε)
Μακάρι, αλλά όταν γυρνάς κατάστημα δια μαγείας εξαφανίζεται το Apple Pay απο το App Store (ίσως λόγο drm)
Έκανα παραπάνω έρευνα και βρήκα τα εξής κάθε φορά που δημιουργείς κάποιο λογαριασμό όπως η Revolut φαίνεται η χώρα που προέρχεται η κάρτα (λόγο των στοιχείων της ταυτότητας που βάζεις στην αρχή δεν μπορείς να πεις ψέματα και το support δεν μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό).
Μπορείς να φτιάξεις ψεύτικο paypal αλλά θέλεις usa number (οι τιμές voip ξεφεύγουν αρκετά και πρέπει να το διατηρείς διοτι ανα διαστήματα θέλει επαλήθευση).
Κάτι άλλο δεν μπόρεσα να σκεφτώ/βρώ.
Δημοσίευση 09/08/2023 - 08:25
Πως ανοίγουμε λογαριασμό σε apple store άλλης χώρας;
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες