Πρόσφατα πήγα με iphone 13 pro να κάνω αερόβιο με Polar h10 hrm παλμογράφο και ηθελα να κάνω καταγραφή απο το fitness προγραμμα του IOS,
ανακάλυψα ομως οτι δεν εχει fitness track οπως το Samsung healt οπως πχ περπατημα,τρεξιμο,κτλπ, Για να καταλάβω για να κανω κατι τέτοιο πρεπει να εχω αναγκαστικα το ρολοι της Apple; η υπάρχει καποιο πεδίο που πρεπει να ανοιξω η καποια τρίτη εφαρμογή;
Και γενικα υπαρχει κατι αντίστοιχο οπως το Samsung Health, γιατι αποτι καταλαβα σε features ειναι η μερα με την νύχτα

Apple Health Καταγραφή άσκησης
Από
Hjacker
, 14/07/2022 14:32
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 14/07/2022 - 14:32
Ad
Δημοσίευση 14/07/2022 - 22:31
Το polar πρέπει να έχει κάποιο app. Μέσω αυτού θεωρητικά, θα δώσεις δικαιώματα στο Apple health να έχει πρόσβαση στα δεδομένα ώστε να τα λαμβάνει και να τα καταγράφει.
Επίσης, πήγαινε στο apple health. Πατα πάνω δεξιά στο profile, μετά apps και δες τι λέει για αυτήν του polar.
Επίσης, πήγαινε στο apple health. Πατα πάνω δεξιά στο profile, μετά apps και δες τι λέει για αυτήν του polar.
Δημοσίευση 15/07/2022 - 14:19
Ναι έχει, άρα αποτι κατάλαβα δεν έχει το ίδιο το iPhone κάποιο native app για καταγραφή άσκησης από κινητό, μόνο από ρολόι σωστά;
Όπως και να έχει αν αργότερα πάρω ρολόι επειδή δεν τα ξέρω καλά με το ios υπάρχει κάποια third party 'top' εφαρμογή για fitness tracking για να τα έχω όλα σε ένα;
Όπως και να έχει αν αργότερα πάρω ρολόι επειδή δεν τα ξέρω καλά με το ios υπάρχει κάποια third party 'top' εφαρμογή για fitness tracking για να τα έχω όλα σε ένα;
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες