Κατανάλωση μπαταρίας Apple watch 5
Δημοσίευση 23/07/2022 - 15:53
Εδώ και 2 εβδομάδες έχω παρατηρήσει ότι το πρωί και το 12 pro που έχω και το ρολόι ξεκινάνε με 100% μπαταρία, και τώρα το ρολόι μεσημέρι η μπαταρία έχει πάει στο42% ενώ στο τηλέφωνο είναι κοντά στο 75
Ιδια παντα χρήση το κάνω,δεν έχω αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα μου
Τι μπορεί να ρουφάει τόσο την μπαταρία ξαφνικά ή πως μπορώ να το βρω;
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 23/07/2022 - 20:42
Καλησπέρα, έχω ένα AW5 2 χρόνια, η μπαταρία με always on την οθόνη με έβγαζε κλασσικά 1 μέρα
Εδώ και 2 εβδομάδες έχω παρατηρήσει ότι το πρωί και το 12 pro που έχω και το ρολόι ξεκινάνε με 100% μπαταρία, και τώρα το ρολόι μεσημέρι η μπαταρία έχει πάει στο42% ενώ στο τηλέφωνο είναι κοντά στο 75
Ιδια παντα χρήση το κάνω,δεν έχω αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα μου
Τι μπορεί να ρουφάει τόσο την μπαταρία ξαφνικά ή πως μπορώ να το βρω;
Sent from my iPad using Tapatalk
Έχω ακριβώς τις ίδες με σένα συσκευές ρολόι/κινητό.
Πιθανότατα, το θέμα σου (εφόσον διατηρείς τις ίδες ρυθμίσεις) είναι καθαρά θέμα λογισμικού. Προφανώς, κάποια αναβάθμιση που πέρασες, επηρρεάζει τη ζωή της μπαταρίας, η οποία, έτσι κι αλλιώς, λογικό είναι ότι θα αρχίζει να δείχνει σημεία κορεσμού.
Εγώ, προσωπικά, έχω κλείσει το "always on" και έχω μείνει με τις απόλυτα απαραίτητες ρυθμίσεις για την επικοινωνία με το κινητό (συνήθως το βάζω και σε theater mode για να το ενεργοποιώ όταν πραγματικά θέλω κι όχι ν' ανοίγει άσκπα με το κούνημα του καρπού) και συνεχίζει να μου δίνει πάνω από δύο ημέρες πριν τη επόμενη φόρτιση (γύρω στο 15-20%). Έχω περάσει ήδη την τελευταία έκδοση του firmware και στα δύο και δεν βλέπω κάποια δραματική διαφορά με την προηγούμενη έκδοση.
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα, έστω και λίγο.
Δημοσίευση 23/07/2022 - 21:05
Θα κλείσω το always on, να δω, απλά είναι πολύ περίεργη η φάση
Ήδη δηλαδή στην μια ώρα το τηλέφωνο είναι ακόμα στο 100% ενώ το ρολόι έχει πάει στο 96-97
Συνηθως το ανάποδο γινότανε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 23/07/2022 - 23:46
Το "always on", ακόμη και στο σημερινό 7, είναι απλά ένα αστείο για αυτή τη μπαταρία !!!
Πρέπει η apple να κάνει το βήμα (που ήδη έχουν κάνει οι άλλοι) και να δώσει ζωή τουλάχιστον 3 ημερών στα ρολόγια της. ΄
Ίσως ο φημολογούμενος μη κυρτός σχεδιασμός να δώσει τον απαιτούμενο χώρο για μεγαλύτερη μπαταρία και αυτονομία.
Ίδωμεν.
Τελευταία επεξεργασία από: nickvog, 23/07/2022 - 23:48
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες