Δοκίμασε να κανείς ανάκληση εγγράφων και απεγκατάσταση εφαρμογής και μετά να την ξαναπεράσεις
Όπως έγραψε ο συμφουριτης πιο πάνω
απο που μπορω να κανω ανακληση εγγραφων?μεσα απο το gov wallet?αν ναι πως θα μπω?αφου δεν με αφηνει καν να μπω
Δημοσίευση 29/02/2024 - 18:25
Δοκίμασε να κανείς ανάκληση εγγράφων και απεγκατάσταση εφαρμογής και μετά να την ξαναπεράσεις
Όπως έγραψε ο συμφουριτης πιο πάνω
απο που μπορω να κανω ανακληση εγγραφων?μεσα απο το gov wallet?αν ναι πως θα μπω?αφου δεν με αφηνει καν να μπω
Δημοσίευση 29/02/2024 - 23:39
Δημοσίευση 03/03/2024 - 16:20
Εχω μια απορια. Ισως χαζη. Καταλαβαινω οτι επειδη επανεφερα στο καινουργιο iphone ,αντιγραφο απο το παλιο. Καποιο μπερδεμα γινεται και δεν λειτουργει το app.οποτε με νεα καθαρη εγκατασταση θα λειτουργουσει. ΑΛΛΑ στο παλιο iphone την πρωτη φορα λειτουργησε.περασα την ταυτοτητα στο wallet του κινητου και μετα εσβησα την εφαρμογη. Οταν αλλαξα την ταυτοτητα( μετα απο κανενα χρονο )ξανακατεβασα το app και δεν μου ξαναλειτουργησε στο παλιο κινητο. Γιατι αυτο;( δεν θυμαμαι αν στο διαστημα αυτο ειχα κανει κανενα update και εκανα επαναφορα απο προηγουμε αντιγραφο). Αν στο παλιο κινητο ειχα κανει update και επαναφορα απο παλιο αντιγραφο του ιδιου κινητου και μετα ξανακατεβασα το app, δικαιολογειτε οτι δεν ξαναδουλεψε ουτε στο παλιο κινητο το app?
Για κάποιο λόγο (πιθανόν και απο το JB) η στραβή έγινε όταν έκανες Log Out.
Στο τηλ. που έχεις τώρα αν κάνεις Restore & Set Up As New λογικά θα διορθωθεί.
Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις και τους κωδικούς που συνδέεσαι στην εφαρμογή του gov.
Δημοσίευση 03/03/2024 - 17:47
ευχαριστω πολυ..ξερει κανεις αν στο ios 17.4 θα μπορεις να κανεις εγγετασταση και εφαρμογες τριτων?
Δημοσίευση 21/03/2024 - 19:33
Έχει βρει κανείς λύση για αυτό;Έκανα και εγώ την ίδια διαδικασία (ανάκληση εγγράφων, απεγκατάσταση, επανεγκατάσταση) και ενώ πλέον λειτουργεί το αντίγραφο της ταυτότητας, δε μου περνά τα οχήματα στο wallet. Στο προηγούμενο κινητό είχαν περαστεί κανονικά. Τώρα, μόνο ταυτότητα και δίπλωμα.
Δημοσίευση 06/10/2024 - 18:16
Εξακολουθω να εχω προβλημα με την εφαρμογη. Κανω log in κανονικα αλλα οταν βγαζει το παραθυρο για να βαλω κωδικο ξεκλειδωματος οθονη 'η faceid, μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα και δεν μπορω να προχωρησω. Τι κανω λαθος; Ειτε με taxisnet , ειτε με τραπεζα.το εχω σβησει και κατεβασει πολλες φορες. Το κανει και στο προηγουμε iphone που ειχα και στο καινουργιο.οταν ειχε πρωτοβγει το ειχα κανει μια φορα και ετσι δεν το ξαναδοκιμασα. Αλλα απο περυσι που αλλαξα και διπλωμα και ταυτοτητα δεν μου λειτουργει.IMG_3349.png
Για κάποιο λόγο (πιθανόν και απο το JB) η στραβή έγινε όταν έκανες Log Out.
Στο τηλ. που έχεις τώρα αν κάνεις Restore & Set Up As New λογικά θα διορθωθεί.
Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις και τους κωδικούς που συνδέεσαι στην εφαρμογή του gov.
μιας και δεν ειχα χρονο να κανω το set up as new. και με δεδομενο οτι περιμενω να ερθει το 16 pro,θελω να ρωτησω.
θα κανω καθαρη εγκατασταση στο καινουργιο κινητο.
θα μεταφερω μονο απο backup τις επαφες και τις σημειωσεις...
ρωταω τωρα.
αν μεταφερω και το "συνθηματικα και κλειδοθηκη",υπαρχει περιπτωση να μεταφερθει και το "προβλημα" που εχω γραψει πιο πανω με gov.wallet?
@nikosgnr
Τελευταία επεξεργασία από: activos, 06/10/2024 - 18:18
Δημοσίευση 13/10/2024 - 17:13
υπαρχει καποιος που γνωριζει?
δεν κρατιεμαι να στησω το νεο κινητο
Δημοσίευση 13/10/2024 - 18:26
υπαρχει καποιος που γνωριζει?
δεν κρατιεμαι να στησω το νεο κινητο
ισως....
Δημοσίευση 19/10/2024 - 17:12
ισως....
γνωριζεις να βοηθησεις?