Η Caudabe δωρεάν μεταφορικά μέχρι 2/7 με κωδικό POPULAR23 στο Checkout.
Δημοσίευση 24/06/2023 - 10:20
Δημοσίευση 04/07/2023 - 07:26
Δημοσίευση 04/07/2023 - 10:38
Για Iphone 12 promax, προστασια οθονης με ανθεκτικο τζαμακι και οδηγο για να μπει ανετα και απροβληματιστα (3 κομμάτια / συσκευασία).
amazon.de --> https://amzn.to/3NBBqmX
Δημοσίευση 04/07/2023 - 11:30
Yup, μου έχει συμβεί πολλάκις (ειδικά με τα αξεσουάρ). Ο λογιστής μου είπε ότι είναι PITA η διαδικασία. Συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι χίλιες φορές να μου φέρνεις Ελληνικά τιμολόγια παρά από Amazon γιατί κάνει τον πολλαπλάσιο χρόνο να τα περάσει. Κι έχω και εξαγωγική επιχείρηση φαντάσου.. [emoji1]Sorry εκ των προτέρων για το off topic.
Αγόρασα πρόσφατα κάποια αξεσουάρ (θήκες, βάση φόρτισης aw, tempered glass) από γερμανικό αμαζον. Η αγορά έγινε χωρίς ΦΠΑ εφόσον έχω ενεργοποιημένες τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Το πρόβλημα μου είναι το εξής:
Μου κόπηκε από το αμαζον ένα invoice με το κάθε προϊόν ξεχωριστά. Αντιλαμβάνομαι ότι το ίδιο το αμαζον λειτουργεί σαν αποθήκη όπου λαμβάνουν χώρα και αποθηκεύονται προϊόντα από διάφορους προμηθευτές. Για το κάθε προϊόν το invoice έχει διαφορετικό γερμανικό VAT. Σαν χώρα όμως προέλευσης έχει την πραγματική χώρα προέλευσης του προμηθευτή. Πχ για μια βάση φόρτισης Spigen, το invoice αναφέρει γερμανικό VAT αλλά χώρα προέλευσης Κορέα. Και εδώ έρχεται το ερώτημα μου, πως ο λογιστής μου θα μπορέσει να καταχωρήσει στο σύστημα το τιμολόγιο εφόσον το κάθε προϊόν δεν το αντιπροσωπεύει κανένας ΤΚ ή χώρα/πόλη που να συμβαδίζει με το αναγραφόμενο VAT??
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: billviper, 04/07/2023 - 11:31
Δημοσίευση 04/07/2023 - 11:43
Δηλαδή με το νέο iPhone το Σεπτέμβρη, αν κάνω κίνηση από αμαζον να το αγοράσω πάλι αυτό το θέμα θα υπάρχει;Yup, μου έχει συμβεί πολλάκις (ειδικά με τα αξεσουάρ). Ο λογιστής μου είπε ότι είναι PITA η διαδικασία. Συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι χίλιες φορές να μου φέρνεις Ελληνικά τιμολόγια παρά από Amazon γιατί κάνει τον πολλαπλάσιο χρόνο να τα περάσει. Κι έχω και εξαγωγική επιχείρηση φαντάσου.. [emoji1]
Αυτός τα περνάει όλα μαζί κάτω από την «ομπρέλα» του Amazon.
Υ.Γ.: Πως και πουλάς όλες τις θήκες;
Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 04/07/2023 - 16:15
Δημοσίευση 05/07/2023 - 06:19
Όντως και πανέμορφος συνδυασμός. Έχω και μια παραπάνω αδυναμία στο κόκκινο!
Δημοσίευση 05/07/2023 - 07:58
Δηλαδή με το νέο iPhone το Σεπτέμβρη, αν κάνω κίνηση από αμαζον να το αγοράσω πάλι αυτό το θέμα θα υπάρχει;
Ποιες θήκες πουλάω;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Με το iPhone αυτό καθαυτό δε θα έχεις θέμα, όπως και με τις official θήκες. Το συγκεκριμένο θέμα έρχεται με third party θήκες, screen protectors κτλ.
Είδα στο insomnia ότι δίνεις τη Ryan London, και κανά δύο ακόμη.
Θηκάρα [emoji86][emoji86][emoji86]
Product (RED) FTW!! Καλοφόρετη, πανέμορφη, και ταιριάζει ταμάμ με το χρώμα της συσκευής!
Ωραίος και για τα Steelseries, έχω 3 χρόνια τα Arctis 9x για Xbox Series X και τα έχω κατά ευχαριστηθεί!
Δημοσίευση 05/07/2023 - 08:08
Με το iPhone αυτό καθαυτό δε θα έχεις θέμα, όπως και με τις official θήκες. Το συγκεκριμένο θέμα έρχεται με third party θήκες, screen protectors κτλ.
Είδα στο insomnia ότι δίνεις τη Ryan London, και κανά δύο ακόμη.
Δημοσίευση 11/07/2023 - 09:23
Νίκο επειδή μου κιτρίνισε η torras, μιλάω με το support τους μέσω του Amazon ή απευθείας απ το επίσημο site?Δεν χρησιμοποιώ MagSafe.
Καλύτερα να πας σε αυτή με το δαχτυλίδι.
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες