iPhone 14/Plus/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 01/10/2022 - 16:49
Ad
Δημοσίευση 01/10/2022 - 16:54
Θα έρθει... Express
Μόλις κι αν έρθει θα ρίξω μπαν στη σελίδα τους.
Από τις 27 έχουν τραβήξει τα χρήματα οι ξεφτιλες
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 01/10/2022 - 17:42
Αντε, επιτέλους ξεκίνησε..
Είσαι τυχερός εμένα παραγγελία από 10/09 σε 128αρι Pro Max μωβ και ακόμη δεν έχουν τραβήξει ούτε τα λεφτά παρά μόνο έχουν πάρει έγκριση από την κάρτα.
Δημοσίευση 01/10/2022 - 17:47
Δημοσίευση 01/10/2022 - 19:52
Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος παιδιά.... μπορώ να ακυρώσω παραγγελία (δεν έχω λάβει ακόμη τη συσκευή, ούτε κάποια ενημέρωση) που έχει γίνει με πληρωμή με δόσεις μέσω πιστωτικής (alpha) ? Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος, το σύστημα με τις δόσεις μέσω πιστωτικής σημαίνει ότι η επιχείρηση εισπράττει όλο το ποσό και η τράπεζα αρχίζει να με χρεώνει τις μηνιαίες δόσεις, υποθέτω σωστά?
Δημοσίευση 01/10/2022 - 19:55
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/10/2022 - 19:58
Δημοσίευση 01/10/2022 - 20:25
Σε ποιο κατάστημα έχεις κανείς παραγγελία ;
από την ιστοσελίδα τους και παράδοση με courier (λόγω μεγάλης απόστασης).
Δημοσίευση 01/10/2022 - 20:48
Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος παιδιά.... μπορώ να ακυρώσω παραγγελία (δεν έχω λάβει ακόμη τη συσκευή, ούτε κάποια ενημέρωση) που έχει γίνει με πληρωμή με δόσεις μέσω πιστωτικής (alpha) ? Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος, το σύστημα με τις δόσεις μέσω πιστωτικής σημαίνει ότι η επιχείρηση εισπράττει όλο το ποσό και η τράπεζα αρχίζει να με χρεώνει τις μηνιαίες δόσεις, υποθέτω σωστά?
Για τις δώσεις τώρα η τράπεζα απλά εγκρίνει το ποσό και κάθε μήνα το κατάστημα εισπράτει το ανάλογο ποσό .
Ο τρόπος πληρωμής του καταστήματος από την τράπεζα , εξαρτάται από την μεταξύ τους συμφωνία. Μπορεί να γίνεται ανά μήνα όπως αναφέρεις ή με προεξόφληση όπου παίρνει το κατάστημα όλο το ποσό μείον την προμήθεια της τράπεζας και ο πελάτης ουσιαστικά πληρώνει την τράπεζα ανά μήνα. Αλλάζει συνήθως η προμήθεια της τράπεζας ανάλογα με τον τρόπο. Για την επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής ισχύει κάτι ανάλογο. Μπορεί η τράπεζα να επιστρέψει ολόκληρο το ποσό στον πελάτη της ή να το επιστρέφει ανά μήνα-δόση. Αυτός ο τρόπος όμως μειώνει το πιστωτικό υπόλοιπο του πελάτη γιατί θα του έχει δεσμευμένα 1000+ ευρω και θα τα επιστρέφει λίγα λίγα... Κάτι τέτοια κάνει ο Γερμανός και η Cosmote.
Δημοσίευση 01/10/2022 - 21:30
Επειδη βλεπω να ειμαστε αρκετοι που εχουμε παραγγειλει απο τα Ευρωπαικα Amazon θα ρωτησω εχει παραλαβει κανενας 128αρι Pro Max Μωβ. Με τρωει η περιεργεια ή μονο το δικο μου ειναι που εχει καθυστερησει τοσο πολυ. Μου κανει μεγαλη εντυπωση μετα απο τοσα χρονια που παραγγελνω τις πρωτες μερες στο Amazon να κοντευει μηνας και να μην εχουν καν τραβηξει τα χρηματα ακομη. Εμενα απο το 11αρι και μετα που παραγγελνω απο τα ευρωπαικα Amazon δεν μου εχει ξανασυμβει παντως.
Δημοσίευση 01/10/2022 - 21:51
Μπορείς, απλά κάθε μήνα θα σου έρχεται μία χρέωση και μία πίστωση στο ίδιο ποσό, μέχρι να λήξουν οι δόσεις..Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος παιδιά.... μπορώ να ακυρώσω παραγγελία (δεν έχω λάβει ακόμη τη συσκευή, ούτε κάποια ενημέρωση) που έχει γίνει με πληρωμή με δόσεις μέσω πιστωτικής (alpha) ? Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος, το σύστημα με τις δόσεις μέσω πιστωτικής σημαίνει ότι η επιχείρηση εισπράττει όλο το ποσό και η τράπεζα αρχίζει να με χρεώνει τις μηνιαίες δόσεις, υποθέτω σωστά?
Δημοσίευση 02/10/2022 - 03:15
μαλλον και πάλι μάλλον επειδή κάθε μέρα αλλάζουν τα πράγματα την πάτησες όπως εγώ παλιότερα,καιθε μήνα θα σε αφαιρούν την δόση όμως είσαι χρεωμένος με το συνολικό ποσό ,κοινός λογικά δεν έχεις το πλαφόν στην κάρταΝα ρωτήσω αν ξέρει κάποιος παιδιά.... μπορώ να ακυρώσω παραγγελία (δεν έχω λάβει ακόμη τη συσκευή, ούτε κάποια ενημέρωση) που έχει γίνει με πληρωμή με δόσεις μέσω πιστωτικής (alpha) ? Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος, το σύστημα με τις δόσεις μέσω πιστωτικής σημαίνει ότι η επιχείρηση εισπράττει όλο το ποσό και η τράπεζα αρχίζει να με χρεώνει τις μηνιαίες δόσεις, υποθέτω σωστά?
Δημοσίευση 02/10/2022 - 11:27
Δημοσίευση 02/10/2022 - 12:31
Προερχόμενος από το 13 pro max. Πήρα το 14 pro max και δεν βλέπω καμμία διαφορά.
Γιατί όλοι γινόμαστε τόσο καταναλωτικοί;;; Πάρτε το 13άρι και γλυτώστε χρήματα...
Δημοσίευση 02/10/2022 - 13:11
Πράγματι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους κάποια στιγμή. Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο για εμάς.Προερχόμενος από το 13 pro max. Πήρα το 14 pro max και δεν βλέπω καμμία διαφορά.
Γιατί όλοι γινόμαστε τόσο καταναλωτικοί;;; Πάρτε το 13άρι και γλυτώστε χρήματα...
Με έχει φάει ένα ξαδερφάκι μου να του δώσω το 13ΡΜ και πραγματικά το τρενάρω γιατί δεν πιστεύω να δω διαφορά με το 14ΡΜ. Ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση.
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες