Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

iPhone 14/Plus/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1267 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#931   dandri

dandri

iPH Contributor

• 909 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/11/2022 - 19:35

November 6, 2022
Update on supply of iPhone 14 Pro and iPhone 14 Pro Max

CUPERTINO, CALIFORNIA COVID-19 restrictions have temporarily impacted the primary iPhone 14 Pro and iPhone 14 Pro Max assembly facility located in Zhengzhou, China. The facility is currently operating at significantly reduced capacity. As we have done throughout the COVID-19 pandemic, we are prioritizing the health and safety of the workers in our supply chain.

We continue to see strong demand for iPhone 14 Pro and iPhone 14 Pro Max models. However, we now expect lower iPhone 14 Pro and iPhone 14 Pro Max shipments than we previously anticipated and customers will experience longer wait times to receive their new products.
We are working closely with our supplier to return to normal production levels while ensuring the health and safety of every worker.

Τελευταία επεξεργασία από: dandri, 16/11/2022 - 19:36

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#932   Sot7796

Sot7796

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2022 - 20:24

Το έχω δει το παραπάνω που έστειλες αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η Vodafone συγκεκριμένα να έχει μεγαλύτερη έλλειψη από άλλες αλυσίδες. Και στο λέω γιατί υπάρχουν καταστήματα με άτομα που γνωρίζω μέσα και μου ειπαν ότι από την ημέρα που άνοιξαν οι παραγγελίες έχουν βάλει άπειρες και δεν έχουν παραλάβει ούτε μια απο αυτές μέχρι και σήμερα. Και η αποθήκη όταν τους καλούν δεν έχουν ιδέα. Και τέλος στο site τους γράφουν ότι μόλις κανείς την παραγγελία μέσα σε 2 εργάσιμες σε ενημερώνουν για το ποτέ θα παραλάβεις. Κάτι που δεν ισχύει ακόμη και να έχεις κάνει προπληρωμή από προσωπική εμπειρία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#933   dandri

dandri

iPH Contributor

• 909 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2022 - 00:54

Το έχω δει το παραπάνω που έστειλες αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η Vodafone συγκεκριμένα να έχει μεγαλύτερη έλλειψη από άλλες αλυσίδες. Και στο λέω γιατί υπάρχουν καταστήματα με άτομα που γνωρίζω μέσα και μου ειπαν ότι από την ημέρα που άνοιξαν οι παραγγελίες έχουν βάλει άπειρες και δεν έχουν παραλάβει ούτε μια απο αυτές μέχρι και σήμερα. Και η αποθήκη όταν τους καλούν δεν έχουν ιδέα. Και τέλος στο site τους γράφουν ότι μόλις κανείς την παραγγελία μέσα σε 2 εργάσιμες σε ενημερώνουν για το ποτέ θα παραλάβεις. Κάτι που δεν ισχύει ακόμη και να έχεις κάνει προπληρωμή από προσωπική εμπειρία.

Άνθρωπο που ρώτησα στη Vodafone μου είπε ότι η έλλειψη οφείλεται στον COVID-19 στην Apple. Γιαυτό εβαλα τη σχετική ανακοίνωση.

#934   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1615 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/11/2022 - 01:27

Σε λίγο όπως πάνε αυτοί θα τ παραδώσουνε σε κάνα 6μηνο, και μετά θα βγει το 15αρι.

#935   jimdem

jimdem

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2022 - 09:25

Άνθρωπο που ρώτησα στη Vodafone μου είπε ότι η έλλειψη οφείλεται στον COVID-19 στην Apple. Γιαυτό εβαλα τη σχετική ανακοίνωση.

Πάντως τα iPhone 12+13 που βγήκαν στην καρδιά του COVID τέτοια χάλια δεν είχαν σαν τα 14αρια.

#936   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2022 - 17:01

Ψάχνει κάποιος 14pro max 128gb μαύρο απο iStorm Γλυφάδας;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#937   JPMike

JPMike

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Twitter:@MikeTerraformer
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 22/11/2022 - 16:22

Έχω κάνει προπαραγγελια από 19 Σεπτεμβρίου στο Πλαίσιο για 14 Pro Max Deep Purple 512GB, πήρα από 2 εβδομάδες και μου είχανε πει ή εκείνη ή την επόμενη εβδομάδα θα έχουνε σίγουρα παραλαβές. Παίρνω τηλ από την προηγούμενη εβδομάδα και η απάντηση άλλαξε στο ότι ακόμα δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν.

Από την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι σήμερα τους παίρνω τηλ κάθε μέρα.

Έχει παραλάβει κανείς από Πλαίσιο?

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: JPMike, 22/11/2022 - 16:30

#938   Sot7796

Sot7796

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2022 - 17:25

Άσχετο αλλά το public από το σκ έχει αλλάξει το κατόπιν παραγγελίας που έγραφε σκέτο. Και τώρα δείχνει παράδοση σε έως 20 μέρες σε όλα τα 14pro/pro max. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει…

#939   dandri

dandri

iPH Contributor

• 909 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2022 - 19:37

Έχω κάνει προπαραγγελια από 19 Σεπτεμβρίου στο Πλαίσιο για 14 Pro Max Deep Purple 512GB, πήρα από 2 εβδομάδες και μου είχανε πει ή εκείνη ή την επόμενη εβδομάδα θα έχουνε σίγουρα παραλαβές. Παίρνω τηλ από την προηγούμενη εβδομάδα και η απάντηση άλλαξε στο ότι ακόμα δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν.

Από την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι σήμερα τους παίρνω τηλ κάθε μέρα.

Έχει παραλάβει κανείς από Πλαίσιο?

ολοι στην αναμονη

#940   Karanir

Karanir

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@Karanir
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 22/11/2022 - 21:00

Και εγώ περιμένω ακόμη έχοντας κάνει παραγγελία 22.9 ένα PM deep purple 128gb. Τους έχω πάρει πάνω από 10 τηλ το τελευταίο χθες και η μόνιμη απάντηση τους είναι ότι δεν ξέρουν καθόλου πότε θα παραλάβουν. Το τι τους έχω πει για να μου δώσουν μια εκτιμώμενη ημ/νια αλλά δεν έχουν ιδέα. Αν είναι δυνατόν...

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#941   JPMike

JPMike

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2022 - 23:15

Μεγάλη ξενερα που δεν έχουνε τουλάχιστον ένα ΕΤΑ, να ξέρουμε τι παίζει. Αυτό το αόριστο με τρελαίνει.

#942   JPMike

JPMike

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2022 - 23:18

Θα πάρω και αυριο, εννοείται και μεθαύριο, και τις Κυριακές ακόμα. Ώσπου να πάρω μια απάντηση...

#943   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 23/11/2022 - 09:19

Ρε παιδιά συγνώμη κι όλας αλλά οι υπάλληλοι σας έδωσαν την λογική απάντηση που ισχύει.

ΔΕΝ ξέρουν. Το να είστε ενοχλητικοί και να παίρνετε,να παίρνετε,να παίρνετε (και Κυριακές ακόμα) δεν θα αλλάξει κάτι στην απάντηση τους.

Αν ήσασταν εσείς στη θέση τους θα σας άρεσε να σας ενοχλούν και να σας πρήζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι για το ίδιο θέμα;

ΟΛΟΙ μας περιμένουμε αρκετούς μήνες. Κι εγώ 23/9 έκανα την παραγγελία μου. Υπομονή και πιστεύω αυτό το μήνα που έρχονται και οι γιορτές κάτι θα γίνει.

Κι αυτοί να πουλήσουν θέλουν.

#944   jimdem

jimdem

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2022 - 09:51

Και μετά απο false alert προ ημερών επειδή έγινε δέσμευση ποσού απο amazon και δεν το έστειλαν, πριν μερικές μέρες έγινε αποδέσμευση. Χθες βράδυ έγινε ξανά δέσμευση και γράφει delivery by 9 December. Για να δούμε αυτή τη φορά αν θα το στείλουν (παραγγελία 23/9).

Απο πλαίσιο 16/9 ακόμα τίποτα.

#945   Sot7796

Sot7796

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2022 - 09:58

Ρε παιδιά συγνώμη κι όλας αλλά οι υπάλληλοι σας έδωσαν την λογική απάντηση που ισχύει.
ΔΕΝ ξέρουν. Το να είστε ενοχλητικοί και να παίρνετε,να παίρνετε,να παίρνετε (και Κυριακές ακόμα) δεν θα αλλάξει κάτι στην απάντηση τους.
Αν ήσασταν εσείς στη θέση τους θα σας άρεσε να σας ενοχλούν και να σας πρήζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι για το ίδιο θέμα;
ΟΛΟΙ μας περιμένουμε αρκετούς μήνες. Κι εγώ 23/9 έκανα την παραγγελία μου. Υπομονή και πιστεύω αυτό το μήνα που έρχονται και οι γιορτές κάτι θα γίνει.
Κι αυτοί να πουλήσουν θέλουν.

Ισχύει παιδιά αυτό, αφού κ εγώ το έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα μου που ρώτησα γνωστούς μέσα σε καταστήματα δεν τους δίνουν καμία πληροφορία από μέσα. Όποτε τζάμπα κόπος και πρήξιμο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10