Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 14 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
455 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   mic6

mic6

iPH User

• 198 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/10/2022 - 19:41

Εγώ είπα ουαου πριν λίγες μέρες που πήγα από 13pro σε galaxy z fold 4. Τιμή λιανική 1245 ευρώ και χωρίς ΦΠΑ ένα χιλιάρικο. Ήταν ταυτόχρονα και ουαου στην τσέπη [emoji4]

Στάλθηκε από το SM-F721B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και τι κάνεις εδώ [emoji23]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 19/10/2022 - 20:22

Εγώ είπα ουαου πριν λίγες μέρες που πήγα από 13pro σε galaxy z fold 4. Τιμή λιανική 1245 ευρώ και χωρίς ΦΠΑ ένα χιλιάρικο. Ήταν ταυτόχρονα και ουαου στην τσέπη [emoji4]

Ας συγκρινουμε τιμες επισημων καταστηματων! [emoji41] οποτε ουαου συγκριτηκα με τα νεα αιφον δεν εχει!! ναι στο σκρουτζ τωρα η τιμη του πολυ χαμηλοτερη τωρα!! Οσο και αν το σκεφτομουν στην αρχη, χαρηκα που πηγα στο 14 προ ( πολυ μεγαλο το φολντ για τα δεδομενα μ )

Sent from my iPhone using Tapatalk

#273   djvaga

djvaga

iPH User

• 159 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2022 - 08:58

Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω εάν το iPhone 14 pro max από Αμερική το οποίο δεν έχει φυσική sim δουλεύει κανονικά με esim από Vodafone στην Ελλάδα. Το 5g επίσης;

#274   PanosK212

PanosK212

iPH Member

• 322 μηνύματα
  • Twitter:@paonskarav
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 20/10/2022 - 09:39

Καλημέρα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους που λένε πήγα απ το 11 pro max στο 14 pro max κ δεν είδα διαφορά!!!! Ενώ εγώ μόλις πήγα απ το 12 pro max σε 13pro max που είναι ίδιος σχεδιασμός κ ειδα με την μια διαφορά ειδικά στην οθόνη τρανταχτή κιόλας!!

#275   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/10/2022 - 10:18

Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω εάν το iPhone 14 pro max από Αμερική το οποίο δεν έχει φυσική sim δουλεύει κανονικά με esim από Vodafone στην Ελλάδα. Το 5g επίσης;

Συμβατότητα υπάρχει, δε θα έχεις θέμα.

Αυτό όμως που θα πρέπει να αναλογιστείς είναι το θέμα της εγγύησης.

Τα εξουσιοδοτημένα δεν αναλαμβάνουν εδώ US συσκευές λόγω διαφορετικών κωδικών.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#276   djvaga

djvaga

iPH User

• 159 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2022 - 11:11

Ευχαριστώ πολύ

#277   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/10/2022 - 11:25

Τίποτα :)

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#278   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 20/10/2022 - 12:51

Και τι κάνεις εδώ [emoji23]

Έχω το iPad ακόμα.
iPhone χρησιμοποιώ σερί από το 2010 ολα τα μοντέλα. Μετά από 12 χρόνια το λες και ένα ουαου όταν έρχεσαι σε επαφή με το fold.

#279   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2101 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 20/10/2022 - 13:18

Samsung δεν έπαιρνα, που να με πλήρωναν. Αν πήγαινα ποτέ σε android, μόνο Pixel.

#280   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 766 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/10/2022 - 13:34

Έχω το iPad ακόμα.
iPhone χρησιμοποιώ σερί από το 2010 ολα τα μοντέλα. Μετά από 12 χρόνια το λες και ένα ουαου όταν έρχεσαι σε επαφή με το fold.

Πραγματικά όταν το έπιασα και εγώ στα χέρια μου το fold 4 , είπα ένα ουαου, με το μέγεθος της οθόνης και την δυνατότητα μείωσης στο μισό (έστω και πιο χοντρό)......

Βέβαια οι οποίες σκέψεις φύγανε διαβάζοντας για τις επιστροφές (μέσα στην εγγύηση) από τα μικρά ραγίσμτα των οθωνών , αλλά και τις χαμηλές τιμές που έδιναν τα μεταχερισμένα.....

.

#281   mic6

mic6

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2022 - 13:35

Έχω το iPad ακόμα.

Έλα να μας τα ξαναπείς σε 6 μήνες που θα πας για αλλαγή οθόνης και θα προσπαθείς να τους πείσεις ότι έγινε από τη χρήση και όχι επειδή έπεσε κάτω. Αυτά έλεγαν σε μένα. Άστο φίλε. 8 χρόνια ναυαρχίδες σάμσουνγκ, ποτέ ξανά. Αίσχος. Και ακόμα πιο αισχος η εξυπηρέτηση πελατών με τις ψευτιές και τις απατεωνιές τους. Άλλη κατηγορία είμαστε εδώ.

Τελευταία επεξεργασία από: mic6, 20/10/2022 - 13:39

#282   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 20/10/2022 - 13:35

Αγορά 14 Pro DP 128 προ εβδομάδας, μετάβαση από 7+ του οποίου ήπια το αίμα για 6 χρόνια καθημερινής χρήσης (απίστευτο κινητό). Προ του 7+ είχα το 4s και θυμάμαι ακόμα πριν 11 χρόνια να μπαίνω εδώ και να ρωτάω κάνοντας τα πρώτα βήματα με apple. 

Πρόβλημα το οποίο δεν ξεπέρασα ποτέ με το εφτάρι ήταν το τεράστιο μέγεθος το οποίο παραήταν για τα χέρια μου και δεν βολεύτηκα ποτέ να χρησιμοποιώ με το ένα χέρι. Το Pro ήταν μονόδρομος γιατί είχα 1,5cm μεγαλύτερη οθόνη σε 1cm μικρότερο κινητό. Μου φαίνεται άψογο και χαίρομαι που γυρίζω σε αυτό που έχω στο μυαλό μου ως συσκευή κινητού όσον αφορά το mobility. Η μετάβαση μου θυμίζει σχεδόν εποχές 4s. 

Δεν υπάρχει νόημα να γίνει σύγκριση μεταξύ τηλεφώνων 6 γενεών, ακόμα και αν τα άλματα που έγιναν ήταν συγκριτικά μικρότερα μεταξύ 2g και 7+. Οθόνη άψογη, ήχος επίσης, ανταπόκριση, αντίθεση χρωμάτων. True Tone είναι απενεργοποιημένο γιατί το κινητό είναι πάντα σε dark mode και το AoD επίσης κλειστό γιατί το θεωρώ άχρηστο όταν πολύ απλά πατάω το κουμπί για να δω ώρα και widgets (πέρα από όταν έρχονται notifications και ανάβει ούτως ή άλλως).

Μπαταρία δεν μπορώ να συγκρίνω γιατί του προηγούμενου είχε  πέσει στο 82% της υγείας και πρακτικά ήμουν με ένα καλώδιο στο χέρι, οπότε θα περάσει καιρός μέχρι να είμαι αντικειμενικός σύμφωνα με τα στάνταρ του κινητού. Το ότι μου βγάζει μία μέρα με 7-8 ώρες SoT μου είναι υπέρ-αρκετό, οι περισσότερες εξ'αυτών με βαρύ gaming και WiFi ανοικτό, όχι όμως δεδομένα και location.

Το χρώμα δεν με τρελαίνει, αλλά πήγα σε αυτό το ξεβαμμένο μωβ γιατί το προηγούμενο ήταν Jet Black οπότε ήθελα την αλλαγή. Βέβαια με την Njord της Elements δεν έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και δεν φαίνεται καθόλου η πλάτη. Από την πρώτη μέρα μπήκαν camera & screen protectors, αν και το πίσω έχει έρθει τσίμα-τσίμα με την θήκη και κάποια στιγμή σε κάποιο ζόρι σε τσέπη θα το πετάξει. Οι αισθητήρες των καμερών μου φαίνονται υπερβολικά μεγάλοι (καλύπτουν σίγουρα ένα 15% της πλάτης) και άσχημοι, θα τους προτιμούσα μικρότερους και ας έβγαζαν λιγότερα pxl. 

Το Island ούτε κρύο ούτε ζέστη, ερχόμενος από ένα κινητό που τα πλαίσια πάνω και κάτω από την οθόνη ήταν πολύ μεγάλα, δεν μου κάνει αίσθηση το μικρό οβάλ πάνω πάνω, αν και πιάνω τον εαυτό μου να  σκαλώνει το μάτι μου εκεί αρκετές φορές μέσα στην μέρα. Θα προτιμούσα να είχε τοποθετηθεί η κάμερα σε μια από τις δύο γωνίες και να μην υπήρχε καθόλου, αλλά υποθέτω συνηθίζεις. 

Εν τέλει, επειδή κοντινός μου έχει το 13 PM το οποίο έπιανα συχνά στα χέρια, νομίζω πως δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στο 14 αν είχα μία (ή και δύο) γενιές πίσω. Αποφάσισα να κάνω την μετάβαση γιατί πήρα ό,τι ήταν να πάρω από τον εργάτη μου το εφταράκι, το οποίο πέρα από ένα μπουκωμένο μικρόφωνο και μια ψόφια μπαταρία, δεν με κρέμασε σε τίποτα και ας του έκανα πολλές φορές ακραία χρήση. Μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι έκανα clone το παλιό κινητό και δεν μπήκα σε διαδικασίες να στήνω από την αρχή και ήμουν έτοιμος σε μισή μέρα. 

#283   rebel1

rebel1

iPH Enthousiast

• 475 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2022 - 14:53

Έχοντας το λίγο αυτό διάστημα δύο ημερών το 14pm και δίπλα το 13pm, ειλικρινά δεν βρίσκω ειδικό λόγο για να προβεί κάποιος σε"αναβάθμιση"...
Η μόνη εμφανής διαφορά είναι το κομμάτι του νησιού και τίποτα άλλο. Σε σχέση με το 12pm που είχα για 2 χρόνια, οι διαφορές είναι αρκετά μεγάλες κυρίως σε ότι αφορά την οθόνη, την κάμερα σε πιο ακραίες λήψεις κι αυτά που έχουν αναφέρει κατά καιρούς τα παιδιά.

Λαμβανομένων όλων αυτών υπόψη, εκτιμώ ότι το συγκεκριμένο φορμάτ κινητού, έχει πιάσει ταβάνι σε αυτά που δίνει. Ειδικά για έναν μέσο χρήστη όπως εγώ είναι υπεραρκετά κι διανθίζονται κατά καιρούς με τις νέες εκδόσεις iOS.

Τελευταία επεξεργασία από: rebel1, 20/10/2022 - 14:54

#284   mic6

mic6

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2022 - 15:09

Έχοντας το λίγο αυτό διάστημα δύο ημερών το 14pm και δίπλα το 13pm, ειλικρινά δεν βρίσκω ειδικό λόγο για να προβεί κάποιος σε"αναβάθμιση"...
Η μόνη εμφανής διαφορά είναι το κομμάτι του νησιού και τίποτα άλλο. Σε σχέση με το 12pm που είχα για 2 χρόνια, οι διαφορές είναι αρκετά μεγάλες κυρίως σε ότι αφορά την οθόνη, την κάμερα σε πιο ακραίες λήψεις κι αυτά που έχουν αναφέρει κατά καιρούς τα παιδιά.

Λαμβανομένων όλων αυτών υπόψη, εκτιμώ ότι το συγκεκριμένο φορμάτ κινητού, έχει πιάσει ταβάνι σε αυτά που δίνει. Ειδικά για έναν μέσο χρήστη όπως εγώ είναι υπεραρκετά κι διανθίζονται κατά καιρούς με τις νέες εκδόσεις iOS.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα κι εγώ και έδωσα αυθημερόν το 14 pro max κρατώντας το 13 pro max και τα 650 επιπλέον ευρώ που θα ήθελα για την "αναβάθμιση".

#285   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/10/2022 - 16:53

Μέτρηση 5G Speedtest εντός του Golden Hall με το νεο μοντεμακι του 14Pro ;)
fc6caa9ecca14770e479c07055caebbf.jpg

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7