Apple Watch Series 8 / Nike: Πρώτες εντυπώσεις/πληροφορίες
Δημοσίευση 10/11/2022 - 09:56
Ad
Δημοσίευση 10/11/2022 - 13:19
Αναλόγως σε ποιό είσαι.
Εγώ ακολούθησα το Meme πιο πίσω με πρώτη φορά σε SS και δε μετανιώνω.
Δεν είναι για μένα. (Εχω το 6 και δεν θα το αλλάξω). Για άνθρωπο που δεν έχει ρολόι και θα κάνει την αρχή. Και καταλήξαμε σε apple watch λόγο iphone. Αλλά δεν ξέρω πιο να προτείνω απο τα 3.
Δημοσίευση 10/11/2022 - 17:54
Ισχύει αυτό για τα τραγικά χρώματα του Series 7. Καλύτερα αξίζει το Stainless Steel Series 7. Ποιο χρώμα ανοξείδωτο πήρες Νίκο;Θα επιμείνω τότε. Ας πάει σε S7.
Μόνο λόγος να πας πιο πίσω στο S6 π.χ. για του τραγικούς χρωματισμούς που έφεραν με απουσία ένος καθαρού γκρί όπως πρίν με SG/Graphite.
Σε Series 8 πάντως το silver είναι [emoji7]!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/11/2022 - 17:28
Με band ή Milanese;Στο Graphite πήγα. Το Silver δε μου αρέσει καθόλου..
Με ψήνει πολύ τώρα τελευταία το stainless steel αλλά φοβάμαι αν βγει του χρόνου π.χ. το series 9 με καλύτερη μπαταρία μη χάσει το ανοξείδωτο πολύ από τη τιμή του. Ενώ το αλουμίνιο σίγουρα θα έχει λιγότερη χασούρα.
Δημοσίευση 12/11/2022 - 00:08
Με Midnight Sport Band.
Δεν είχα σκοπό να αλλάξω το S4, όμως μετά απο 4 χρόνια (τιμήσα την ονομασία) και φόρτιση 2 φορές τη μέρα, μου φώναζε αντίο..
Το Stainless και λόγω των νέων χρωματισμών ήταν μονόδρομος..
Έτσι και αλλίως αλλαγή πάλι σε καμιά 4ετία
Δημοσίευση 12/11/2022 - 09:39
Με Midnight Sport Band.
Δεν είχα σκοπό να αλλάξω το S4, όμως μετά απο 4 χρόνια (τιμήσα την ονομασία) και φόρτιση 2 φορές τη μέρα, μου φώναζε αντίο..
Το Stainless και λόγω των νέων χρωματισμών ήταν μονόδρομος..
Έτσι και αλλίως αλλαγή πάλι σε καμιά 4ετία
Πάντως βλέπω ότι λόγω της αύξησης τιμών του 8, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμολόγηση του 7. Περίμενα να έχουν πέσει περισσότερο οι τιμές.
Μου πέρασε και εμένα η σκέψη να πάω σε 7αρι 45 stainless graphite (αναβάθμιση από 4αρι που ευτυχώς ακόμα δεν έχω πρόβλημα) αλλά δεν το βρίσκω στην «φθηνή» έκδοση με το απλό λουράκι. Αν επιτρέπεται Νίκο, από που το βρήκες; (Αν δεν θέλεις να γράψεις εδώ, στείλε αν θέλεις pm).
Επίσης βλέπω ότι το stainless 8αρι κάνει όσο περίπου το ultra?? Μόνο λόγω “κανονικού” μεγέθους θα επιλέξει κάποιους το stainless και θα αφήσει το ultra.
Δημοσίευση 12/11/2022 - 10:48
Οι τιμές έτσι και αλλιώς δεν πέφτουν στα προηγούμενα με τον ερχομό των νέων μοντέλων.
Απλά φέτος που υπάρχουν και οι αυξήσεις εδώ απο τους δικούς μας, το S7 είναι μονόδρομος, όπως και αντίστοιχα με τα iPh 13 Pro.
Στα μάτια μου είναι η πιο VFM επιλογή ειδικά για όσους έρχονται απο S4 και πίσω όπως εγώ.
Κοίταγα Amazon (γερμανικό, γαλλικό, ισπανικό) καιρό, μέχρι που βρήκα αγγελία για ρολόι 6μήνου σε τιμή που δε μπορούσες να πείς όχι..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/11/2022 - 11:32
Δημοσίευση 13/11/2022 - 08:16
Δημοσίευση 13/11/2022 - 09:24
Νίκο πριν δύο χρόνια είχα το 6 και το πούλησα. Τώρα θέλω να επιστρέψω σε apple watch. Να πάω σε series 7 ή 8?
Δημοσίευση 13/11/2022 - 12:58
Κάτι σχετικό-άσχετο με το θέμα, έχω ένα SE το οποίο τον Γενάρη κλείνει διετία. Η μπαταρία αν και στο 86% βγάζει άνετα μιάμιση μέρα και το φοράω και το βράδυ για sleep tracking.
Αλλάζουν οι μπαταρίες στα Apple Watch σε επίσημο σέρβις ή όχι και πάμε για καινούριο;
Δημοσίευση 13/11/2022 - 16:28
Κάτσε Νίκο για να καταλάβω. Έχω ένα Apple Watch ας πούμε 3 χρόνια και χρήζει μπαταρίας. Πάω σε ένα επίσημο π.χ. Document και κάνουν αντικατάσταση του ρολογιού; Και τι πληρώνεις στην προκειμένη; Το κόστος της μπαταρίας ή όλου το ρολογιού;Αντ/σταση με άλλο ρολόι κάνουν.
Τελευταία επεξεργασία από: billviper, 13/11/2022 - 16:29
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες