Ευχαριστώ πολύ.
Ναι, για αυτό το λόγο ήθελα να αποφύγω το αυθεντικό.
Έχω το αυθεντικό της Apple. Είναι πολύ άνετο και ιδανικό για γυμναστική. Φθειρεται σχετικά εύκολα όμως.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 12/12/2022 - 11:10
Ευχαριστώ πολύ.
Ναι, για αυτό το λόγο ήθελα να αποφύγω το αυθεντικό.
Έχω το αυθεντικό της Apple. Είναι πολύ άνετο και ιδανικό για γυμναστική. Φθειρεται σχετικά εύκολα όμως.
Δημοσίευση 16/12/2022 - 19:54
Τί ρολογάρα είναι αυτή !!! Επιτέλους ένα ρολόι που δε μοιάζει με παιδικό παιχνίδι στο μέγεθος !! Είχα πει να κρατηθώ αφού πήρα iPhone 14 pro max και AirPods pro2 αλλά δεν άντεξα !Και μόνο για το μέγεθος η μετάβαση αξίζει. Και επειδή τρέχουμε στα 45 πλέον η οθόνη είναι ότι πρέπει για αρχές πρεσβυωπίας !!Εντυπώσεις για μπαταρία κτλ σε λίγες μέρες αφού το στρώσω αλλά σε σχέση με το 4άρι που είχα και που για τα χρόνια του μου βγήκε σκυλί είμαι ενθουσιασμένος. Φοβόμουν πολύ το λουράκι το alpine μετά από reviews που είδα αλλά εμένα μου έκατσε τέλεια !! Μου άρεσε πολύ και το χρώμα.Μου έρχεται να πάρω τα βουνά και τις θάλασσες για δοκιμές !!😂😂
Δημοσίευση 20/12/2022 - 16:30
Δημοσίευση 20/12/2022 - 21:06
Καμία γνώμη για εύκολο καθάρισμα alpine loop !?
Σαπούνι για τα ρούχα, οδοντόβουρτσα, τρίψιμο σε χλιαρό νερό, ξέπλυμα και έτοιμο.
Δημοσίευση 20/12/2022 - 21:30
Σαπούνι για τα ρούχα, οδοντόβουρτσα, τρίψιμο σε χλιαρό νερό, ξέπλυμα και έτοιμο.
Εγώ, για ν' αποφύγω την οσμή "ιδρωτίλας" και την φθορά, πήγα σε μέταλλο. Προσωπικά πιστεύω ότι εμφανισιακά το αναβάθμισα!
Δημοσίευση 22/12/2022 - 19:54
Link bracelet ή κάτι aftermarket;Εγώ, για ν' αποφύγω την οσμή "ιδρωτίλας" και την φθορά, πήγα σε μέταλλο. Προσωπικά πιστεύω ότι εμφανισιακά το αναβάθμισα!
Δημοσίευση 23/12/2022 - 03:03
Link bracelet ή κάτι aftermarket;
Δοκίμασε να βάλεις τα complications σε χρώμα κοντινό με την κάσα και το μπρασελέ. Θα ταιριάζει περισσότερο. [emoji6]
link bracelet. Πολύ καλή ποιότητα, έχει φάει νερό, ιδρώτα, χώμα. Καμία διαφορά με τη στιγμή που το πρωτοφόρεσα.
https://www.amazon.d...product_details
Δημοσίευση 24/12/2022 - 20:17
Δημοσίευση 25/12/2022 - 12:29
Παρελήφθη πρόωρα από το Ιταλικο Amazon που το έβγαλε με έκπτωση κοντα στο -10%.
Το πρωτο πραγμα που με εντυπωσιασε ειναι το ποσο ελαφρυ ειναι σε σχεση με το μεγαθος του. Μολις 14 γραμμαρια πιο βαρυ σε σχεση με το Stainless Steel AW6 μου (61 vs 47 γρ).
Επισης δεν ειναι τοσο μεγαλο στον καρπο μου οσο περιμενα. Η μεγαλη οθονη ειναι τρελο upgrade για εμάς τους πρεσβιωπες.
Επειδη το ρολοι ειναι για πιο σπορ ντυσιμο, θα κρατησω και το SS AW μιας που ευτυχως σου επιτρεπει η apple να εχεις 2 ρολογια ταυτοχρονα συγχρονισμένα με το ιδιο iphone.
Θα αγορασω και μερικα third party λουρακια για να παιξω.
Eγω κοιτάω το εργαλείο MBP 16αρι που εχεις πισω να πω την αληθεια!
Δημοσίευση 27/12/2022 - 13:52
Δημοσίευση 27/12/2022 - 14:01
Λουρακια τρίτων από aliexpress ή αλλού χωρίς τελωνείο από που ή τι προτείνετε;
Από Ali παίρνω εγώ σε πολύ καλή ποιότητα κ τιμές
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 27/12/2022 - 14:02
Τελωνείο δεν έχεις;Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/12/2022 - 15:07
Το link δεν ανοίγει, βγάζει σφάλμα
Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 27/12/2022 - 15:08
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες