MacBook Air M2 + Apple care με ενδοκοινοτική συναλλαγή.
Δημοσίευση 11/10/2022 - 15:05
Παιδιά ότι λέει ο τίτλος. Θέλω να κάνω δώρο το MacBook Air M2 Space Grey 1TB SSD 16GB RAM στην γυναίκα. Μένω εξωτερικό και μπορώ να το πάρω από emac.eu η γενικά από Ελλάδα.
Θα ήθελα όμως μα πάρω απευθείας και ένα apple care γιατί με ενδοκοινοτικό ΦΠΑ πάω στον ένα χρόνο εγγύησης.
Μπορώ και από isystem / emaceu που άλλου από Ελλάδα ; Εσείς από που θα το είχατε αγοράσει ;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Ad
Δημοσίευση 11/10/2022 - 16:15
Γιατί με ενδοκοινοτική συναλλαγή (και όχι Φ.Π.Α.) να πας στον ένα χρόνο εγγύηση;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/10/2022 - 17:01
Amazon;
Γιατί με ενδοκοινοτική συναλλαγή (και όχι Φ.Π.Α.) να πας στον ένα χρόνο εγγύηση;
Αυτό μου λένε από την emac.eu και το ίδιο μου λένε και στην Βουλγαρία (χώρα που μένω) εταιρεία = 1 χρόνος / φυσικό πρόσωπο = 2 χρόνια
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 11/10/2022 - 18:34
Το έχουμε αναλύσει πολλάκις και με παράθεση της νομοθεσίας.Αυτό μου λένε από την emac.eu και το ίδιο μου λένε και στην Βουλγαρία (χώρα που μένω) εταιρεία = 1 χρόνος / φυσικό πρόσωπο = 2 χρόνια
Σαφώς και δεν ισχύει αυτό σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες