Το ένα κινητο που δεν εχει icloud premium και αρκετες φωτογραφιες για να μεταφερει σε επομενο iphone είναι συγγενικου μου προσώπου το 5s
Άρα μπορείς να μεταφέρεις τη συμβουλή αυτούσια στον συγγενή, και αν χρειάζεται βοήθεια για την ενεργοποίηση των 50GB να τον βοηθήσεις
Όσο αναφορά την δική μου περίπτωση προσπαθώ να σταθμίσω για το πόσο αξίζει να "επενδυσω" στην χωρητικότητα ενός νέου iphone ή απλά να κάνω αναβάθμιση στο icloud+ προγραμμα από τα 50gb στα 200gb
Οι φωτογραφίες μου πια ειναι πανω απο 50gb και ο χώρος στο 128gb κινητο μου σχεδον εξαντηλμένος
Έχω μια κακή εμπειρία από φωτογραφίες που είχα βγάλει σε ενα μέρος που δεν έπιανε καλό ιντερνετ οι οποιες χαθήκανε λόγω icloud και προσπαθώ να τα βάλω κατω για να βρω την βέλτιστη λυση
Πως μπορούν να χαθούν φωτογραφίες στο icloud αν δεν πιανει καλό σήμα;
Μάλλον δεν είχες ενεργοποιήσει το παρακάτω:
If you need to save space on your device
iCloud Photos keeps all your photos and videos in their original, high-resolution version. To save storage space on your device, you can turn on Optimize Storage.
If you turn on Optimize Storage, iCloud Photos automatically manages the size of your library on your device. Your original photos and videos are stored in iCloud and space-saving versions are kept on your device. Your library is optimized only when you need space, starting with the photos and videos you access least. You can download the original photos and videos over Wi-Fi or cellular when you need them.