Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Mac mini Μ2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
392 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   sbassios

sbassios

iPH User

• 148 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/12/2024 - 15:17

Συγνωμη αλλα το καλωδιο οταν εχει αρσενικο DP και αρσενικο HDMI δεν παιζει ρολο πως θα το συνδεσεις !

δεν ξερω τι ηταν καθως μου το εδωσαν..η οθονη δεν το αναγνωριζε...

update οθονης... θα μου αντικαταστησουν την οθονη καθως αυτες τις οριζοντιες γραμμες τις εκανε και χωρις να ειναι συνδεδεμενο σε καποιο υπολογιστη και σε test mode της οθονης...

τους εστειλα βιντεο και μου ειπαν αντικατασταση οθονης..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1628 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/02/2025 - 00:14

Guys αν ενδιαφέρεται κάποιος, εγώ πουλάω το Mac mini m2 μαζί με βάση satechi nvme hub

#393   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1931 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση Σήμερα, 12:19

Πολύ καλημέρα στην παρέα, συμφωνώ με τα λόγια των προλαλήσαντων τώρα που το ζω κάποιες μέρες. Όσα παράθυρα ή και desktops άνοιξα δε λύγισε με τίποτα το λειτουργικό από τα 8GB RAM. Προσωπικά μου φαίνονται αχρείαστα τα παραπάνω για 350-400€ που κοστίζουν τα 16GB. Επίσης, για επέκταση στον αποθηκευτικό χώρο θα προτιμούσα το hub της Satechi που έχει θέση για NVME δίσκο συν ότι έχεις ένα κάρο παραπάνω inputs usb.

Πάμε τώρα στα της οθόνης! Πέφτουν σαγόνια με το clarity, και το πόσο καθαρά φαίνονται τα πάντα! Πραγματικά συμβουλή γιατί κι εγώ δε το γνώριζα πηγαίνοντας για πρώτη φορά στο MacOS μετά από 23 χρόνια με Windows. Eπενδύστε σε μία καλή οθόνη, επειδή είμαστε μπροστά από αυτή είναι το 95% για να έχουμε μία καλή συνολικά εμπειρία. Ανεβαίνει το κόστος, κι εμένα μου ήρθε από εκεί που δε το περίμενα, αλλά είπα μία φορά θα τα δώσω.

Η Dell S2722QC είναι λες και φτιάχτηκε για Mac! Όλο φαίνονται τόσο πεντακάθαρα!! 

Όταν ανοίγει για πρώτη φορά σου έχει default ανάλυση τα 1080p. Προσωπικά τη χρησιμοποιώ στην ανάλυση 2K (2560x1440). Έπειτα είναι η 3008x1692 και τέλος η 4Κ (3840x2160). Στις δύο τελευταίες αναλύσεις όλα φαίνονται πολύ μικρά. Η χρυσή τομή είναι η 2K θαρρώ. Με την παραπάνω σειρά ανεβάζω και φωτογραφίες από τις αναλύσεις. Η πρώτη φωτό είναι με το setup του γραφείου. To NUC στην 23αρα Dell τρέχει τη μηχανογράφηση της εταιρίας και το Mini M2 όλα τα υπόλοιπα.

d4Bvk9K.jpeg

spSSRD1.jpg

eUBTVTw.jpg

GXZNdoB.jpg

IwZhI4o.jpg

Τι λέει η Οθονάρα; Είσαι Happy? smile.png

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες