Τι error σου βγάζει όμως;
iOS 17 | iPadOS 17
Δημοσίευση 20/09/2023 - 13:03
Ad
Δημοσίευση 20/09/2023 - 13:04
@nikosgnr η κάποιος άλλος γνώστης; Έχετε καμία ιδέα ; Μπορώ να σβήσω κάπως κρυφή μνήμη ή κάτι που να φταίει;
οι ελληνικές τράπεζες δεν ξέρουν , μου είπαν να περιμένω update της apple & η alpha έβγαλε update αλλά το πρόβλημα παραμένει
Η Εθνική έχει συνέχεια προβλήματα με αυτό το κομμάτι.
Δοκίμασε αργότερα καλύτερα.
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 20/09/2023 - 13:31
Τι error σου βγάζει όμως;
Αυτό σε alpha και με παραπλήσια λόγια στις υπόλοιπες ..
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 20/09/2023 - 15:48
Αυτο Το είχα κι εγώ πριν κάνα μήνα με Alpha,πάρε τους τηλέφωνο, είναι μπλοκαρισμενο για λόγους ασφαλείας ( τυχαία έγινε) από το σύστημαΑυτό σε alpha και με παραπλήσια λόγια στις υπόλοιπες ..
Σε 10 λεπτά το κάνουν
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 20/09/2023 - 15:59
Αυτο Το είχα κι εγώ πριν κάνα μήνα με Alpha,πάρε τους τηλέφωνο, είναι μπλοκαρισμενο για λόγους ασφαλείας ( τυχαία έγινε) από το σύστημα
Σε 10 λεπτά το κάνουν
Sent from my iPad using Tapatalk
Μίλησα μαζί τους 5 φορές , λένε δεν ξέρουν κ ο ένας με πετάει σε άλλο τμήμα.
Το παράδοξο τώρα είναι κι άλλο.
Πέρασα όλες τις κάρτες στο Apple Watch , με άφησαν κανονικά εκτός από την Ν26 που έβγαλε το ίδιο μήνυμα.
Στο κινητό τίποτα ακόμα , τι γίνεται ρε γαμωτο ; 😌
Δημοσίευση 20/09/2023 - 17:25
Απο Ιούλιο παιδεύομαι με εθνική.@nikosgnr η κάποιος άλλος γνώστης; Έχετε καμία ιδέα ; Μπορώ να σβήσω κάπως κρυφή μνήμη ή κάτι που να φταίει;
οι ελληνικές τράπεζες δεν ξέρουν , μου είπαν να περιμένω update της apple & η alpha έβγαλε update αλλά το πρόβλημα παραμένει
Δημοσίευση 20/09/2023 - 17:26
Αυτό σε alpha και με παραπλήσια λόγια στις υπόλοιπες ..
Δοκίμασε μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας να τη περάσεις. Διέγραψε την από το πορτοφόλι. Άνοιξε το myAlpha. Πήγαινε στις κάρτες κ κανε προσθήκη από εκεί.
Δημοσίευση 20/09/2023 - 17:31
Δεν είδα καμία αλλαγή πάντως, ούτε lyrics, ούτε animations etc. Κάνω κάτι λάθος;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρε παιδιά δεν ασχολείτε κανένας με Apple Music app? Μόνο εγώ δεν βλέπω update features?
Δημοσίευση 20/09/2023 - 17:47
Απο Ιούλιο παιδεύομαι με εθνική.
Δοκίμασε μέσα από την εφαρμογή της τράπεζας να τη περάσεις. Διέγραψε την από το πορτοφόλι. Άνοιξε το myAlpha. Πήγαινε στις κάρτες κ κανε προσθήκη από εκεί.
Πλάκα μου κανεις τώρα έτσι ;
Έκανα τα πάντα ότι βρήκα στο Ίντερνετ , τίποτα δεν δούλεψε
Άλλαξα region
Airplane mode on-off
Log out από το ICloud
Reset τα network settings
& τώρα reset όλες τις ρυθμίσεις.
ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!
Δημοσίευση 20/09/2023 - 18:06
Παίδες θυμάμαι στην παρουσίαση του 17 έλεγαν ότι στο music θα μπορούσε μια λίστα που έφτιαξα εγώ και έχω κάνει κοινόχρηστη με έναν άλλο να την τροποποιήσει κι αυτός. Το θυμάστε; Βάλαμε εγώ κι η κοπέλα μου το 17 αλλά στις λίστες της μουσικής δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα, ξέρετε τι παίζει; Θα προστεθεί αργότερα; Ήταν κάτι που έλειπε από apple music.
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 20/09/2023 - 18:06
Δημοσίευση 20/09/2023 - 18:13
Μόλις πρόσθεσα χωρίς πρόβλημα την Alpha bonus visa σε 17Πλάκα μου κανεις τώρα έτσι ;
Έκανα τα πάντα ότι βρήκα στο Ίντερνετ , τίποτα δεν δούλεψε
Άλλαξα region
Airplane mode on-off
Log out από το ICloud
Reset τα network settings
& τώρα reset όλες τις ρυθμίσεις.
ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!
Τελευταία επεξεργασία από: gianton, 20/09/2023 - 18:13
Δημοσίευση 20/09/2023 - 19:15
θα προστεθει σε μελλοντικη ενημερωση λεει η appleΠαίδες θυμάμαι στην παρουσίαση του 17 έλεγαν ότι στο music θα μπορούσε μια λίστα που έφτιαξα εγώ και έχω κάνει κοινόχρηστη με έναν άλλο να την τροποποιήσει κι αυτός. Το θυμάστε; Βάλαμε εγώ κι η κοπέλα μου το 17 αλλά στις λίστες της μουσικής δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα, ξέρετε τι παίζει; Θα προστεθεί αργότερα; Ήταν κάτι που έλειπε από apple music.
Δημοσίευση 20/09/2023 - 19:19
Ρε παιδιά δεν ασχολείτε κανένας με Apple Music app? Μόνο εγώ δεν βλέπω update features?
αυτα εννοεις; Τα πιο εντονα γραμματα στους στιχους και τα full screen & animated αλμπουμ;
Δημοσίευση 20/09/2023 - 19:33
Ακόμη να με κερδίσει το Apple Music.
Spotify ftw
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)